ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در استفاده از فایل بک آپ گرفته شده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من 2،3 تا فول بک آپ از دیتابیسم دارم اما هیچ کدوم رو نمی تونم ایمپورت کنم. خواستم ببینم مشکل از چیه. این ارور رو تو یه کادر زرد میده:

کد:
Error

SQL query:

-- -- Dumping data for table `mybb_adminoptions` -- INSERT INTO `mybb_adminoptions` (`uid`, `cpstyle`, `codepress`, `notes`, `permissions`, `defaultviews`) VALUES (0, '', 1, '', 'a:5:{s:6:"config";a:16:{s:3:"tab";s:1:"0";s:8:"settings";s:1:"0";s:7:"banning";s:1:"0";s:14:"profile_fields";s:1:"0";s:7:"smilies";s:1:"0";s:8:"badwords";s:1:"0";s:6:"mycode";s:1:"0";s:9:"languages";s:1:"0";s:10:"post_icons";s:1:"0";s:14:"help_documents";s:1:"0";s:7:"plugins";s:1:"0";s:16:"attachment_types";s:1:"0";s:9:"mod_tools";s:1:"0";s:7:"spiders";s:1:"0";s:9:"calendars";s:1:"0";s:7:"warning";s:1:"0";}s:5:"forum";a:5:{s:3:"tab";s:1:"0";s:10:"management";s:1:"0";s:13:"announcements";s:1:"0";s:16:"moderation_queue";s:1:"0";s:11:"attachments";s:1:"0";}s:5:"style";a:3:{s:3:"tab";s:1:"0";s:6:"themes";s:1:"0";s:9:"templates";s:1:"0";}s:5:"tools";a:14:{s:3:"tab";s:1:"0";s:13:"system_health";s:1:"0";s:5:"cache";s:1:"0";s:5:"tasks";s:1:"0";s:8:"backupdb";s:1:"0";s:10:"optimizedb";s:1:"0";s:8:"adminlog";s:1:"0";[...]

MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry '0' for key 1

وقتی هم که جداول دیتابیس رو کلاً پاک می کنم تا این بک آپ رو روش بریزم، اروری نمیده ولی نصفه ریخته میشه. تا تیبل mybb_posts میریزه که 38 تا تیبل بیشتر نمیشه.

ممنون میشم راهنماییم کنید.
شما وفتی میخواهی بکاپ بگیری قبلی رو پاک کن و بعدی رو بزار جاش یا با اسم جدید ذخیره کن
وقتی قبلی رو پاک می کنم که جدید رو جاش بریزم نصفه ریخته میشه. یعنی از 70 تا تیبل 38 تیبل ریخته میشه
یا درست بک آپ نگرفته! یا درست بک آپ رو نصب نمی کنی!
از طریق export بک آپ گرفتم از طریق import هم وارد می کنم.
2،3 تا بک آپ واسه تاریخ های مختلف دارم هیچ کدوم نمیشه. یکیشو که قبلاً هم استفاده کرده بودم درست کار کرد . این دفعه نمیشه.
با کامند اجرا می کنی یا می ری توی Management Studio و به صورت دستی Restore می کنی؟
من زیاد وارد نیستم تو قسمت دیتابیس یه قسمت واسه import کردن فایل داره. منم فایلی که قبلاً گرفتم رو اونجا آپلود می کنم.
موقع ریستور یه دیتا بیس خالی بنام همون دیتابیس بکاپ ایجاد کن و بعد بکاپ رو تو اون ریستور کن
به همون اسم هستش.