ايران ويج

نسخه‌ی کامل: منبع تغذیه سویچینگ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
ميتونيد كتاب "منابع تغذيه سوئيچينگ" نوشته" دكتر سيد اديب ابريشمي فر" استاد دانشگاه علم و صنعت رو بخونيد كه كتابي واقعا غوغاست.
سلام
من در یک پروژه مجبور شدم از منیع تغذيه سوئيچينگ های آماده بازار استفاده کنم در حالی عادی میکرو بخوبی بکارش ادامه میدهد.
اما وقتی از PWM استفاده میکنم و نور لامپ را کم میکنم در نور لامپ تداخل ایجاد می شود و بقول معروف لامپ پرپر میکند و حدس من این است که ولتاژ خروجی تغذيه سوئيچينگ دارای نویز و رایپل است.
حال سوالم این است که نویز را چطوری میتوانم از بین ببرم که در حالتی که از PWM استفاده میکنم در PWM اختلالی ایجاد نشه ؟؟
مهندس فرکانس خروجی PWM رو بیشتر کن !!!

لامپ چی هستش ؟؟؟

یه خازن 104 هم با برق میکرو و در نزدیک ترین مکان به میکرو بذار !!!!
مهندس فرکانس تایمر را 8 مگاهرتز گرفتم . بیشتر نمیتونم چون از نوسان ساز داخلی میکرو استفاده کردم.

لامپ هم یک لامپ 12 ولت معمولی است که 0.5 آمپر جریان میکشه

خازن هم گذاشتم ولی موثر نبود .

اسکوپ ندارم که خروجی منیع تغذيه سوئيچينگ را ببینم .

در ضمن مدار و برد با تغذیه معمولی خوب کار میکند.
فرکانس میکرو رو نمی گم !

فرکانس اعمال به تایمر رو بیشتر کن !

پرسکالرت رو چنده !

کمترش کن !!!
پرسکالر را یک گرفتم ( No Prescaling) ، پس فرکانس تایمر با فرکانس میکرو برابره و از مود Fast PWM تایمر 0 استفاده کردم که 8 بیتی است.

کمتر را تست نکردم اونم امتحان میکنم.
دیگه خیلی زیاد گرفتی !

با پرسکالر یکم ور برو تا بهترین حالت رو بدست بیاری !!!!!

خیلی زیاد و خیلی کم باعث می شه نور لامپ اونجوری بشه !!!

با تست بهترین حالت بدست میاد !

معمولا اگه فرکانس خروجی بین 200 تا 1000 باشه خوبه !!!
مرسی مهندس

اما پس چرا مدار با تغذیه معمولی خوب کار میکند و با تغذيه سوئيچينگ وقتی مثلا" pwm را 50 درصد میدم لامپ پرپر میکند. البته نورش کم میشود !
خوب از اول اینو بگو !!!!

همون خازن بذار !

بیشتر بذار !
(۰۳-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۴۸:۴۹)amiraliforoozandeh نوشته است: [ -> ]سلام
کسی نقشه ای از یه منبع تغذیه سویچینگ 30 ولت 3 امپر یا کمتر داره ؟
اگه دار در اختیار ما هم بذاره

(۱۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۳۶:۴۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]

(۱۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۴۰:۵۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]

(۱۳-مهر-۱۳۸۸, ۰۱:۴۱:۴۴)Leonardo نوشته است: [ -> ]ميتونيد كتاب "منابع تغذيه سوئيچينگ" نوشته" دكتر سيد اديب ابريشمي فر" استاد دانشگاه علم و صنعت رو بخونيد كه كتابي واقعا غوغاست.
لطفا پست الکی ندین
صفحه‌ها: 1 2 3