ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درايو كردن موتور باl298
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
منم كاملا موافقم.
(اينا اسپم حساب نكيد لطفا،چون نكته آموزنده داشت!)
(۱۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۲۵:۵۱)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]قشنگ تر بود مهندس مدار رو همین جا آپ می کردی تا دسته حمعی روش نظر می دادیم !

با عرض پوزش ولي توي قسمت L298 ياL6203 در 13 شهريور توسط شيطونك گذاشته شد ولي هيچ كس هيچ پستي بعد از اون نذاشت من دوباره آپ مي كنم البته اگه كسي چك كنه[attachment=3800][!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهندس جواب منو نمی دی؟؟!!!
(۱۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۴۱:۴۵)koorosh.k نوشته است: [ -> ]1_این مدار تو پروتوس کار کرد یا نه؟
2_این مدار را چاپ کردید،با واربرد کار کردید یا روی بردبرد بستید؟

بله كار كرده البته مدار كامل نيست به صورت كامل كاركرده فقط به watchdog timerايراد مي گيره!!!

pcb راطراحي كرديم فرستاديم بسازن هنوز نياوردنش روي برد به صورت كامل تست شد
مهندس همین که اشکالات 1 نفر دیگه هم با مدار ساده ما برطرف شد خودش کل....ی ارزش دارهQuestion
(۱۷-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۱۰:۵۸)bIGBANG نوشته است: [ -> ]بله كار كرده البته مدار كامل نيست به صورت كامل كاركرده فقط به watchdog timerايراد مي گيره!!!

pcb راطراحي كرديم فرستاديم بسازن هنوز نياوردنش روي برد به صورت كامل تست شد
منظورتونا متوجه نمي شم.تو پروتوس watch dog مشكل داره؟
اگه از mega8 استفاده مي كنيد وقتي مي خواين پروگرام كنيد بايد فيوزبيت ها را تغيير بدين(تا watch dog غير فعال بشه)
اون بردي كه روش تست كردين سالم بود؟(خيلي وقتا اين بردا آدما حسابي مي ذارن سر كار،پس بهتره هيچ وقت بهشون اعتماد نكنيد!)
سلام

ایراد واچ داگ به خاطر کرک ناقص پروتئوس هستش !
از یه کرک جدیدتر استفاده کنین !
7.6 هنوز کرک کاملی من ندیدم براش !

اون مدار شما هم یه چند تا ایراد جزئی داره !
تو شکل درسته ( البته به جز زمین رگولاتور که کوروش جان گفتن )

ولی یه ایراد دیگه هم داره ! ( بهتون نمی گم !!! )
یه کم بهش ورو برین می فهمین ایرادش چی بود !

من مدارتون رو یکم مرتب کردم و ایرادشو درست کردم که تو فایل پیوست شده می بینید :
مهندس جان ورژن پروتئوستون چنده؟
چون متاسفانه تو پروتئوسه 4/7 من که باز نشد!!!
مهندس شما اومدي برعكسش كردي(كه هيچ تاثيري نداره).ايرادش اون زمينش بود كه درست وصل نشده بود!(اينا ديشب فهميدم اما نگفتم،چون مهندس گفته بودن تو پروتوس جواب داده!)
مهندس با 7 سیو کردم !

الان باید باز بشه !

پروتئوس من 7.6 هستش !
مهندس کوروش جان برعکس رو برای مرتب کردن بودش !

و زمین درایور رو خوشم میاد فهمیدین !

ایول
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8