۰۴-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۳۱:۱۵
۰۴-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۴۰:۳۲
یعنی اینجوری؟
[attachment=3417]
کد:
Private Sub Form_Load()
Farzad.ToolTipText = Farzad.Name
End Sub
[attachment=3417]
۰۴-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۴۳:۱۸
ممنون
ولی من می خواهم با یک برنامه ی دیگه خاصیت name تکست باکس برنامه ی دیگر را بدست بیارم ؟
ولی من می خواهم با یک برنامه ی دیگه خاصیت name تکست باکس برنامه ی دیگر را بدست بیارم ؟
۰۴-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۵۹:۴۵
منظورتون اینه که خودتون شبیه سازیش کنید ؟
کد:
Private Sub Text1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
Me.Label1.Left = X
Me.Label1.Top = Y
Me.Label1.Caption = Me.Text1.Name
End Sub
۰۴-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۰۰:۱۰
بیا اینم چیزی که می خوای، البته این برنامه رو من ننوشتم!(نویسندش یکی از بچه های همین جاست ولی من فراموش کردم کی بود!)
[attachment=3419]
[attachment=3419]
۱۵-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۲۳:۴۹
البته ببخشيد ولي برنامه هاي بالا كاربرد مورد نظر را ندارد.
اين برنامه با توابع API براحتي نوشته مي شود.
در معماري ويندوز هر شيء يك پنجره است.
با تابع GetActiveWindow پنجره فعال را بدست آوريد (يعني پنجره دربردارنده TextBox)
با تابع GetWindowText متن هر پنجره يا شيء را مي توان بدست آورد.
ببخشيد كه نمي توانم برنامه را برايتان آماده كنم. آخه دارم براي آزمون مايكروسافت MCSE آماده مي شم.
با تابع GetActiveWindow پنجره فعال را بدست آوريد (يعني پنجره دربردارنده TextBox)
ببخشيد كه نمي توانم برنامه را برايتان آماده كنم. آخه دارم براي آزمون مايكروسافت MCSE آماده مي شم.
۱۵-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۰۱:۱۰
(۱۵-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۲۳:۴۹)sohaib نوشته است: [ -> ]البته ببخشيد ولي برنامه هاي بالا كاربرد مورد نظر را ندارد.
من احساس می کنم این دوستمون حتی به برنامه نگاه هم نکرده!! چون توضیحاتی که می ده مال برنامه ای که آپلود کردم.
جمله آخر هم به نظر می رسه بیشتر برای خودنمایی باشه. چون اگه به اینه، منم دارم خودمو برای MCTS آماده می کنم، پس چرا من می تونم جواب کاربرا رو بدم و برنامه Upload کنم؟