ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل در ارسال اطلاعات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.من با كمك شما دوستان عزيز تونستم ناد32 رو هم دور بزنم و مشكل خودم رو حل كنم اما يك مشكل جديد در پسورد سندر من به وجود اومده.من اين برنامه رو روي خودم تست كردم و به خوبي بعد از هر بار لاگين شدن با آيدي خودم پسورد رو به ايميل مورد نظر خودم ميداد.اما ديروز رفتم و روي چند نفر از دوستان تست كردم اما ايميلي حاوي پسورد فرستاده نشد ! من از Smtp Gmail براي فرستادن اطلاعاتم كه دوستان در پست هاي گذشته در موردش بحث كرده بودند استفاده ميكنم.به نظر شما مشكل چه چيزي هست؟ ممنون از همه دوستان.
سلام.
شاید پورت مورد نظر بسته است. یا فایروال یا آنتی ویروس اجازه ارسال میل رو نمیدن.
سلام پيمان جان !
من اين برنامه رو روي خودم تست كردم و خيلي عالي ايميل ميداد !
اما رفتم و به چند نفر ديگه سرور رو دادم اما ايميل نداد در حالي كه سرور بر روي سيستم قرباني اجرا شده بود.
آره من هم مثل شما همين فكر رو كردم.
راه حل چي هست؟ آنتي ويروس رو بعد از اجراي سرور غير فعال كنم امكان آمدن ايميل هست؟ در رابطه با پورت بسته شده چكار كنم؟
بهترین انتخاب اینجور موقع ها استفاده از یک صفحه وب واسط برای ارسال ایمیل هست !!

نکته : اگر دو نفر همزمان بخوان با هم وارد یک اکانت ایمیل smtp بشن ، فکر میکنین چه اتفاقی باید بیفته ؟
بهترین راه استفاده از یوزر و پسورد خود قربانی برای ارسال ایمیل هست که به نظر من بهترین روشه و دیگه یاهو یا جیمیل نمیتوانن کاری بکنن.