ايران ويج

نسخه‌ی کامل: غیر فعال بودن parametric sweep در اورکد16
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
اورکد16 رو در لپ تاپ نصب کردم،سیستم عامل هم ویستا است،اما Parametric sweep غیر فعاله،لطفا کمکم کنید.
با تشکر
مهندس کرکش رو فعال کردی !

چون معمولا وقتی خوب کرک نشده باشه ( ممکنه کرک قدیمی باشه و مشکل داشته باشه ) این عیب پیش میاد .

در ضمن تنظیم کن تو محیط شبیه XP بیاد بالا !
(۰۵-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۱۳:۱۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس کرکش رو فعال کردی !

چون معمولا وقتی خوب کرک نشده باشه ( ممکنه کرک قدیمی باشه و مشکل داشته باشه ) این عیب پیش میاد .

در ضمن تنظیم کن تو محیط شبیه XP بیاد بالا !

آره کرک رو فعال کردم.
اگه میشه روش نصبی رو که به کار بردی برام بفرست و هم چنین کرک رو.
سلام
برای تحلیل پارامتر ، شما باید قطعه مورد نظر رو از نوع پارامتری انتخاب کنید .
مثلا میخواید مقدار توان کامزیمم منتقل شده به بار رو حساب کنید ، برای اینکار در کتاربخانه گزینه ی PARAMETERS رو پیدا کنید و بر روی ان کلیک کنید ( نام این گزینه به یکی از پالت ها اضافه میشود )
بعد از رسم مدار ، بر روی این گزینه کلیک کنید و در پنجره باز شده بر روی گزینه ی new... کلیک کنید و نام و مقدار قطعه مورد نظر رو در ج کنید . پارامتر تعریف شد .
در صورتی که مقادیر dc هستند از تحلیل dc و اگه ac هستند از تحلیل ac Sweep استفاده کنید .

اگه متوجه نشدید بگید تا چند تا تصویر هم بزارم .
مراحل نصب نرم افزار توی انجمن وجود داره
مهندس جان تمام این چیزهایی که گفتی بلدم و انجام دادم اما هنوز هم Parametric Sweep غیر فعاله!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
برای من بدون مشکل کار میکنه ، احتمالا لیسانس مشکل داره .
راستی در انتهای نصب ، یه فای ل پچ وجود داره که در صورت عدم اجرا بعضی از امکانات کار نمیکنه ، اون رو اجرا کردید ؟ ( اگه بهش دسترسی ندارید ، بگید تا اپلودش کنم )