۰۵-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۰۲:۱۷
۰۵-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۱۳:۱۰
مهندس کرکش رو فعال کردی !
چون معمولا وقتی خوب کرک نشده باشه ( ممکنه کرک قدیمی باشه و مشکل داشته باشه ) این عیب پیش میاد .
در ضمن تنظیم کن تو محیط شبیه XP بیاد بالا !
چون معمولا وقتی خوب کرک نشده باشه ( ممکنه کرک قدیمی باشه و مشکل داشته باشه ) این عیب پیش میاد .
۰۶-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۵۴:۲۹
(۰۵-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۱۳:۱۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس کرکش رو فعال کردی !
آره کرک رو فعال کردم.
اگه میشه روش نصبی رو که به کار بردی برام بفرست و هم چنین کرک رو.
۰۷-شهریور-۱۳۸۸, ۰۷:۲۳:۵۷
سلام
برای تحلیل پارامتر ، شما باید قطعه مورد نظر رو از نوع پارامتری انتخاب کنید .
مثلا میخواید مقدار توان کامزیمم منتقل شده به بار رو حساب کنید ، برای اینکار در کتاربخانه گزینه ی PARAMETERS رو پیدا کنید و بر روی ان کلیک کنید ( نام این گزینه به یکی از پالت ها اضافه میشود )
بعد از رسم مدار ، بر روی این گزینه کلیک کنید و در پنجره باز شده بر روی گزینه ی new... کلیک کنید و نام و مقدار قطعه مورد نظر رو در ج کنید . پارامتر تعریف شد .
در صورتی که مقادیر dc هستند از تحلیل dc و اگه ac هستند از تحلیل ac Sweep استفاده کنید .
اگه متوجه نشدید بگید تا چند تا تصویر هم بزارم .
مراحل نصب نرم افزار توی انجمن وجود داره
برای تحلیل پارامتر ، شما باید قطعه مورد نظر رو از نوع پارامتری انتخاب کنید .
مثلا میخواید مقدار توان کامزیمم منتقل شده به بار رو حساب کنید ، برای اینکار در کتاربخانه گزینه ی PARAMETERS رو پیدا کنید و بر روی ان کلیک کنید ( نام این گزینه به یکی از پالت ها اضافه میشود )
بعد از رسم مدار ، بر روی این گزینه کلیک کنید و در پنجره باز شده بر روی گزینه ی new... کلیک کنید و نام و مقدار قطعه مورد نظر رو در ج کنید . پارامتر تعریف شد .
در صورتی که مقادیر dc هستند از تحلیل dc و اگه ac هستند از تحلیل ac Sweep استفاده کنید .
اگه متوجه نشدید بگید تا چند تا تصویر هم بزارم .
مراحل نصب نرم افزار توی انجمن وجود داره
۰۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۵۷:۱۲
مهندس جان تمام این چیزهایی که گفتی بلدم و انجام دادم اما هنوز هم Parametric Sweep غیر فعاله!!!!!!!!!!!!!!!
۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۰۰:۰۴
سلام
برای من بدون مشکل کار میکنه ، احتمالا لیسانس مشکل داره .
راستی در انتهای نصب ، یه فای ل پچ وجود داره که در صورت عدم اجرا بعضی از امکانات کار نمیکنه ، اون رو اجرا کردید ؟ ( اگه بهش دسترسی ندارید ، بگید تا اپلودش کنم )
برای من بدون مشکل کار میکنه ، احتمالا لیسانس مشکل داره .
راستی در انتهای نصب ، یه فای ل پچ وجود داره که در صورت عدم اجرا بعضی از امکانات کار نمیکنه ، اون رو اجرا کردید ؟ ( اگه بهش دسترسی ندارید ، بگید تا اپلودش کنم )