ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند سوال در مورد dao
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
در ضمن اگه مي بينيد انقدر دارم تو اين سايت گلوي خودما جر مي دم كشته مرده اين سايت نيستم آخه بقيه سايت ها از اين هم بدترند احساس مي كنم اين سايت مي تونه اصلاح بشه واسه همين انقدر واسش دارم اين مطالب را مي زارم
جناب آقای اسمارتAmaze
البته طبق نظر سنجی اخیر و صد البته گفته حکیمانه خودت که فکر نمی کنم ، در طول عمرت تا این حد صادقانه راجع به اسم شریفت (!) نظر داده باشی --> خنگ !
واقعا برای خودم متاسفم ! که تا این حد وزن شخصیتی خودم رو پایین آوردم و با تو ولو در حد همون چند جمله هم کلام شدم ، چون فکر می کردم اونقدر درک و شعور داری که نه تنها حرفهای منو بلکه حرف های دوستان عزیزمو که خیلی بیشتر از من حالیشون بگیری ! اما دریغ ...
تویی که خالق خودت رو مسخره می کنی و اون همه کلمات رکیک رو كه لایق خودت و بس به اون نسبت میدی ، دیگه چه انتظاری هست که با منو 0امثال من مثل آدم حرف بزنی ما اونقدر برای وقتمون ارزش قایل هستیم که برای آدم های بی سر و پایی مثل تو حتی يه لحظش رو هم خرج نکنیم
برو مزخرفاتتو یه جای دیگه تحویل بده ، چون اینجا هیچ خریداری نداری
برات آرزوی صحت و سلامت عقل دارم ! جناب اسمارت خانAmaze
smart_slims نوشته است:در ضمن اگه مي بينيد انقدر دارم تو اين سايت گلوي خودما جر مي دم كشته مرده اين سايت نيستم آخه بقيه سايت ها از اين هم بدترند احساس مي كنم اين سايت مي تونه اصلاح بشه واسه همين انقدر واسش دارم اين مطالب را مي زارم

تو يه مورد خاص و نادر هستي و به شدت از بيماري خود آزاري رنج مي بري .
اين مطلب رو جدي ميگم . من 8 سال تمام در زمينه روانشناسي روي امسال تو كار كردم . برات عميقا متاسفم و از خداي مننان براي تو طلب شفاء و سلامت مي كنم . اميدوارم به زودي شفا پيدا كني .

با اين وضعي كه داري فكر نمي كنم هيچ نسخه اي افاقه كنه .

درضمن با اين جفنگياتي كه تو پستهات نوشتي ديگه جاي تو اينجا نيست .

فقط بعد از معالجه ميتوني برگردي .

اميدوارم ديگه مجبور نباشم وقتم رو براي جواب دادن به شما صرف كنم .
سلام دوستان!
پس بزاريد منم يه چيزي بگم! آخه اين بحث جوري شده كه از خيلي بحث ها بيشتر پاسخ داره و خيلي ها شركت كردن. و همين حيفه! به نظر من وقت گذاشتن تو اين جور بحث ها و دعوا و...
واقعا وقت تلف كردنه! حيف نيست؟ ما همه يه جايي رو پيدا كرديم كه دور هم باشيم و سوال كنيم و چيز ياد بگيريم يا اگه چيزي بلد بوديم به ديگران هم ياد بديم! به همه دوستان مي خوام بگم كه قدر اين سايت رو بدونيد يه منبع فارسي خوبه! اولا هر چي بخواي توش هست ثانيا اگه چيزي كه دنبالشي پيدا نكردي واقعا درسته كه آقا اشكان كه اين همه برا اين سايت زحمت مي گشن زير سوال برن؟ به نظر من هر چه زودتر اين بحث تموم بشه بهتره و دوستان در اين باره و برا دعوا و اين حرفا ديگه چيزي تو اين بحث نفرستن!
كلي مشكل ريخته سرمون فكر حل اونا باشيم! :wink: من كه بايد مهندس بشم!

منو ببخشيد! ممنون!
سلام
اولا پيتر جان شما نه سر پيازي و نه ته پياز
در ثاني جناب آقاي امير خان من اصلا دوست ندارم به كسي بي احترامي بشه و خودم هم به كسي بي احترامي نمي كنم شما با من مودبانه صحبت نكردي من هم عصباني شدم اگر هم حرفي زدم همين جا از همه دوستان عذر خواهي مي كنم .
نكته بعدي اينه كه متاسفانه شما دقيقا متوجه منظور من نمي شيد من نمي گم كه
كلا بايد همه نابرابري ها برداشته بشه من مي گم در اين سايت مشكلاتي وجود داره كه بايد درست بشه ( مثلا يكي كه مي خواد يه سوالي بپرسه مجبور نشه با صد تا كلمه مثل مسخرم نكنيد و ... سوالش را بپرسه بعدش هم جواب نگيره ( mohandese_javan ) )
خوب ببينيد بايد شرايطي وجود داشته باشه كه اسم نويسنده سوال مطرح نشه و خيلي مسايلي از اين دست شما خودتون نگاه كنيد با داشتن سايتي به اين عظمت فقط 20 نفر تو سايت كار علمي مي كنن خوب اين نشان دهنده چيست !!!!!!!!!!!!!

از همين جا براحتي ميشه فهميد كه اين سايت نياز به يكسري اصلاحات داره
آقا اين فروم مدير نداره؟

ما شاء الله شما ديگه بچه نيستيد كه! بس كنيد! يكي كوتاه بياد. همتون داريد كل كل مي كنيد؟!
smart_slims نوشته است:سلام
اولا پيتر جان شما نه سر پيازي و نه ته پياز
اولا جناب smart_slims ميشه بفرماييد شما كجاي پيازي ؟
دليلي نداره يه گوشه بايستم و شما هرچي دلت ميخواد به كساني كه وقت و انرژي خودشون رو بدون چشمداشت در اختيار ديگران قرار مي دند بگي .
نقل قول: در ثاني جناب آقاي امير خان من اصلا دوست ندارم به كسي بي احترامي بشه و خودم هم به كسي بي احترامي نمي كنم شما با من مودبانه صحبت نكردي من هم عصباني شدم اگر هم حرفي زدم همين جا از همه دوستان عذر خواهي مي كنم .
دوما فكر نمي كني بعد از كلي توهين و اهانت به دوستان يكمي براي عذر خواهي دير باشه ؟

نقل قول: نكته بعدي اينه كه متاسفانه شما دقيقا متوجه منظور من نمي شيد من نمي گم كه
كلا بايد همه نابرابري ها برداشته بشه من مي گم در اين سايت مشكلاتي وجود داره كه بايد درست بشه ( مثلا يكي كه مي خواد يه سوالي بپرسه مجبور نشه با صد تا كلمه مثل مسخرم نكنيد و ... سوالش را بپرسه بعدش هم جواب نگيره ( mohandese_javan ) )
خوب ببينيد بايد شرايطي وجود داشته باشه كه اسم نويسنده سوال مطرح نشه و خيلي مسايلي از اين دست شما خودتون نگاه كنيد با داشتن سايتي به اين عظمت فقط 20 نفر تو سايت كار علمي مي كنن خوب اين نشان دهنده چيست !!!!!!!!!!!!!

از همين جا براحتي ميشه فهميد كه اين سايت نياز به يكسري اصلاحات داره

درثاني چرا فكر مي كني هيچ كس متوجه منظورت نميشه ! فكر نمي كني يه اشكالي تو نحوه بيان كردن مطلب داشتي ؟
فروم بخشي براي انتقاد و پيشنهاد داره و به راحتي بدون توهين كردن به ديگران ميشه مشكلات سايت رو عنوان كرد.
خود من هم انتقاداتي داشتم .بد نيست با يه نمونه انتقاد آشنا بشي .
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...pic&t=1400

باور كن بدون توهين كردن هم ميشه انتقاد كرد .
دوستان يه دو روز تعطيلي ببين چه خبر شده تو سايت.
اولا بزار به اين آقا من بگم هدف واقعي اين سايت چيه من فكر ميكنم يه سو تفاهم براي ايشون پيش آمده.
1- هدف آموزش نرم افزار به بچه هاي ايروني هست.
2- اين سايت فعلا داره توش هزينه ميشه چه من (كه هزينه هاي ماليش رو بهعده دارم) و بقيه دوستان كه با زدن پست و جواب به دوستان ديگه هم وقت ميزان و هم هزينه اينترنت ميدن ، قرار نيست تا ابد فقط هزينه بشه و ازش چيزي براي كسي در نياد چه من چه بقيه.
3- سوگند نامه هم خوب بسته به ديدگاه طرف ميشه شايد از ديد تو واقعا يه شعر باشه ولي از ديد كسايي كه اينجا زحمت ميكشن شعر نيست(كه اگه بود كسي زحمت نميكشيد)
4- بي مايه فتيره آره سوگند نامه يه طرف زندگي كردن هم يه طرف . تابحال ديدي يه استاد به شاگردانش مجاني درس بده ؟؟ ولي همون استاد رو هميشه بعنوان فداكار ازش ياد ميكنن و زحمت كش چون دانشش و تجربه چندين سالش رو واقعا داره در برابر كمي پول به شاگردانش ميفروشه در واقع اگه نگاه كني مجاني ميده به شاگردانش و فقط براي زندگيش كمي پول ميگيره(اونم واسه اينه كه بتونه فرداش بياد و بازم به شاگردانش درس بده)
5- من از كسي بزرگتر نيسم بلكه كوچيكتر از بقيه هستم(بزرگي به سن و سال نيس الان امير و كامران از من خيلي بزرگترن چون با وجود سن كمشون زودتر از من به اين اصل كه بايد دانش رو به ديگران داد پي بردن.
6- درباره اصلاح طلب و ... خواهش ميكنم سايت رو سياسي نكنيد باور كنيد درد ما سياست نيست.
7- كسي اينجا چاكر و مخلص كسي نيست.اين حرفت عين توهين به منه و به همه بچه ها.
8- شش تا ستاره هم ... (يعني اينقدر حق نداريمز [تصویر:  54.gif] )
9- تبليغات هم ميكنم و به فك و فاميل ميگم كه سايت دارم ولي همشون بهم چپ چپ نيگاه ميكنن و بهم ميخندن .چون وقتي ازم ميپرسن چقدر توش پول هست ميگم هيچي و همش هزينه هست . [تصویر:  84.gif] [تصویر:  58.gif]
10- درباره سن امير هم آره سنش كمه ولي خيلي بزرگتر از من و شماست.
11- قديمي بودن تو اين سايت يه ارزش نيست ولي كسي كه تعداد پست بيشتر ميزنه و جواب به همه ميده بايد يه فرقي با كسي كه مياد اينجا و فقط قصدش بهم زدن محيط دوستانه سايته باشه اينو كه بايد تو هم قبول داشته باشي. درضمن فكر كنم كسي كه بتونه تعداد پستش رو بيشتر كنه با برنامه هاي مفيد حتما مقبول همه بچه هاي سايت ميشه.
12- آره اينجا متاسفانه بعضي چيزا نداره ولي همون كسايي كه ميگي (خيلي با اكسس كه گفتي) هيچ كدومشون حتي نيومدن يه پستي چيزي بزنن تا وقتي تعدادش به حد معقولي رسيد منم سريع براش يه جا باز كنم (الان واسه موبايل همين كارو كردم)
اههههه :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x
شونصد ساعت نشستم كلي متن نوشتم اخرش ارور داد همش پريد خلاصه ميگم
فقط يه چيزي بگم درباره تبليغات !
شما از هزينه ها خبر نداري اينجا هزينه پهناي باند ماهيانه هست - فضا هست - دومين هست
كه خودش كلي هزينه هست اونم تو همچين سايتي كه كلي پست ميدن تازه اينا رو هم از پرشين تولز گرفته كه چون كيفيت داره گرونتر ميده تازه هرچقدر عضوها زيادتر ميشه هزينه هم بالاتر ميره ! اينا همش نيست برا بيشتر بچه ها هم هديه هايي فرستاد كه من هر چي فكر كردم نتونستم خودمو قانع كنم كه از تبليغات هزينه اينارو داده باشه !
حالا شما چه جوري ميگيد از تبليغات داره پول ميبره نميدونم !
شما از اول اينجا نبوديد نميدونيد من و بيشتر بچه ها وقتي به اين سايت اومديم چندرغاز نميدونستيم ولي با همون دانش كم شروع كرديم به پست دادن و هي پست داديم تا هم سايت رو به اينجا رسونديم هم خودمون به يه جايي رسيديم تو اين مدت باهم خيلي اشنا شديم كه اگه بصورت فيزيكي اشنا ميشديم هرگز به اينجا نميرسيديم الان برنامه اي نيست كه تك تك بچه ها به فكرشون برسه و نتونن بسازن !
ما فعلا جز ادعا چيزي از شما نديديم :!:
ادماي زيادي مثل شما اومدن و رفتن ولي تنها چيزي كه فرق ميكنه اينه كه هيچكدوم از اينا تاثير نداره !
همين اواخر بود كه يكي كه اسمشو نميگم اومد خيلي هم تندتر از شما حرف ميزد و كلي هم ادعاش از شما بيشتر بود ولي اون با تو يه فرق بزرگ داشت اون اومد ادعاش رو ثابت كرد كه همين الانم چندين برنامه با سي نوشته و تو سايت هست و الانم از عضوهاي خوب اين سايت هست :!:

شما هم اگه ميتونيد بيا جلو ببينيم چند مرده حلاجي وگرنه نه وقت خودتو تلف كن نه وقت مارو
چون يه مدت بعد خسته ميشي راحتو ميكشي ميري!
ولي فكر نميكنم درست باشه چون با ادعايي كه داري حداقل بايد ثابت كني چقدر ميدوني

بعدشم اره من مخلص اقا اشكان هستم نوكرشم هستم :idea:
به اندازه عمر تو دانش و تجربه داره :!:

حرف آخر :
خود داني يا ميموني يا ميري
آقا اشکان مگه خودتون به این در گیری ها خاتمه بدیدAmaze
smart_slims داشت خیلی تند میرفت :evil:
با سلام به همه دوستان
راجع به اينكه چرا من تو پيك اضافي براي اينجا زدم علتش اين بود كه شما ( آقا اشكان ) و ali110 راجع به موضوعي كه نه حق با شما بود و نه اصلا مهم بود موضع گيري فوق العاده تندي كرديد و هرچي خاستيد گفتيد ( خوب منم يكم زياد از حد عصباني شدم )
نكته بعدي اينه كه شما مي فرماييد ( با اصلاح طلب و اينا اينجا را سياسي نفرماييم ) خوب نكته جالبي بود اما يه نكته جالبتري هم وجود داره اونم اينكه اصلاحات يعني اينكه هر جا نواقصي وجود داره كه ميشه با تصميمات بهتري حل بشه اصلاحات انجام بشه ( چين اصلاحات كرده تا الان اينجوري شده !!!!!!!! ) و من به عنوان يك دوست به شما هشدار ميدهم كه اگه اينجوري بخواهيد به مسايل نگاه كنيد بعد از مدتي كنار خواهيد رفت
و اما ....................................................
كلام آخر :
من در صددم كه با نظر سنجي از ساير افراد سايت قانون اكثر پسندي را براي سايت ترتيب بديم تا سايت فعاليتش با توجه به نظر اكثر اعظا تغيير كنه
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5