ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كمك براي پروژه صنعتي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
يه پروژه صنعتي هست كه شايد زياد پيچيده نباشه ولي بدليل حساسيت كار بايد هرچي ميشه بدون عيب باشه ميخواستم كمك بگيرم و بهترين راهو انتخاب كنم
ازهمه دوستان درخواست كمك دارم
پروژه:
مطلوب يه سيستم كنترلي هست كه بتونه تو حدود 2ثانيه 60 درجه يه شافت رو حركت بده حدوده 2 ثانيه صبر كنه و دوباره 60 درجه حركت و....
توضيحات : باري كه روي شافت هست سنگينه حدود 150 كيلو پس قدرت و گشتاور بايد متناسب باشه
در زمان توقف بايد شافت در حالت قفل باشه(گيريبكس حلزوني)

تشكرات فراوان
سلام
من هم یه چنین پروژه ای داشتم البته کمی ورودی و خروجی بیشت.ر
من با سیستم مکانیکی کار ندارم شما باید اولاً توان موتور رو انتخاب کنی یا بگی توان موتور چقدر هست؟ بعد یه اینورتر انتخاب می کنی البته یه سطح بالاتر یعنی اگه موتورت 2 اسبه شما باید یه اینورتر با توان 3 اسب انتخاب کنی.
بعد برای تنظیم کردن زمان و زاویه باید اینورتر رو تنظیم کنی یعنی 2 ثانیه زمان کارکرد میدی بعد 2 ثانیه عدم کارکرد و این این روند ادامه داره. اما برای حل مشکل 60 درجه ، نمی دونم میتونید از سنسور استفاده کنید یا خیر . اگه بتونید از سنسور استفاده کنید می تونید یه سنسور بزاری که با عملکرد سنسور ایتورنر بایسته.
البته این مراحل به شرطی که شما بخواید از موتور سه فاز معمولی استفاده کنید اما اگر بخواهید از استپ موتور یا سرو موتور استفاده کنید مراحل یه طور دیگه هست در ضمن در این حالت هزینه زیاد میشه که این به کارفرما یا پیمان کار مربوط میشه.
چون بار سنگینه احتمالاً سرعت کم و زیاد مهم نیست. در نتیجه میشه گفت به ازای قطع جریان موتور فوراً متوقف میشه. برای این کار میتونین از 6 تا (360=6*60) میکرو سوئیچ با زاویه فاصله های 60 درجه اطراف شفت استفاده کنین
ممنون از توجه و همفكريتون
توان موتور را باتوجه به شرائط مكانيكي دارم حساب ميكنم
ولي بحث اصلي كه خيلي كارو حساس كرده اينه كه سيستم كنترل به هيچ وجه نبايد از كار بييفته چون باهر بار به هر دليلي متوقف شدن سيستم دهها ميليون ضرر وارد ميشه به همين دليل اصلا به اين فكر افتادم كه كاملا مكانيكي كار كنم آخه به خاطر ضعف تجربيم وحساسيت كنترلرهاي الكترونيكي ميترسم كه اين اتفاق بيفته
ميشه اصلا دوتا سيستم گذاشت كه درصورت خطاي يكي ديگري اين وظيفه رو انجام بده و اون اوليه رفع خطا بشه و دوباره به عنوان سيستم ذخيره كنترلر در حال كار استفاده بشه؟
دوستان اگه در اين زمينه اطلاعات و تجربه دارند ممنون ميشم مطرح كنن
سلام
برای اینکار شما باید از سروو موتور ها استفاده کنید ( بدون نیاز به سنسور ، تقویت ولتاژ و... )

مثلا :
http://www.roboelec.com/index.php?productID=25
وزن خودش 55 گرم هست و تا 10 گیلو گرم رو جابجا کنه ( این فقط یک مثال از قدرت سروو ها بود ) .
کنترل سروو ها با پالس صورت می گیره و شما میتونید به راحتی اون رو در زاویه مورد نظر قفل کنید ( مقدار زاویه چرخش دقیقا با پهنای پالس اعمالی یکی هست .
قبلا در مورد سروو ها بحث زیاد شده . جستو جو کنید
ممنون از راهنماييتون
ولي اين دوباره سيستم توليد پالس ميخواد كه ميترسم اگه دستساز باشه يه موقعي يك در صد از كار بيفته كار خراب ميشه چون نبايد سيستم هرگز خطا كنه و ثابت شه ميخوام مطمئن ترين راهو انتخاب كنم
اگه در زمينه درصد اطمينانش تجربه دارين ممنون ميشم بگين تا بهترين سيستم انتخاب بشه
تشكر...
سلام
چقدر می خواید خرج پروژه کنید؟
مهم هزینه هست یا کار ؟؟
اگه کار دقیق و مطمئن می خوای باید پول خرج کرد وگرنه به جواب موقتی میرسی و بعداً همیشه باید پای دستگاه بیاستی!
باسلام
خوب اگه مطمئن باشه تااون حد كه گفتم خرجش هم ميكنم
ولي تا حدي ديگه
حالا حدودا چقدري آب ميخوره
سلام پیشنهاد می دم اگر بتونی از مکانیزم چرخ ژنوا استفاده کن
با فولاد استیل بسازش و ریخته گری آن را بده برات قزوین انجام بده تو ایران اونجا معروف هست
اخیرا هم همین چرخ را ساختن وبرام دارن می فرستند ناگفته نماند من هم زاویه ی 60 درجه میخواستم
(۲۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۱۰:۴۳)mahdi_gh نوشته است: [ -> ]سلام پیشنهاد می دم اگر بتونی از مکانیزم چرخ ژنوا استفاده کن
با فولاد استیل بسازش و ریخته گری آن را بده برات قزوین انجام بده تو ایران اونجا معروف هست
اخیرا هم همین چرخ را ساختن وبرام دارن می فرستند ناگفته نماند من هم زاویه ی 60 درجه میخواستم

mamnoon mehdi jan
mishe bishtar raje be systeme charkhe jenoa tozih bedi
mekanikie???
va hala ke shoma daset too kare chghadr kharj bar dashte
لطفا فارسي بنويسين !
صفحه‌ها: 1 2