ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل در آنديليت كردن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
به لطف خودم و خودت و خودش...
درايوا برگشت!!!
HappyClapHappyClapHappy
مشكلشون اين بود كه volume letter نداشتن.Biggrin

ولى الان يه مشكل ديگه دارم.
اگه يادتون باشه اول كار من ميخواستم يه درايو بسازم بدمش به c كه اينجورى شد.
الان حجم c فقط 10 گيگه!!!Whistle

حالا چيكار كنم؟؟017
(۰۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۳۶:۴۰)aminsotudeh نوشته است: [ -> ]من الان با پارتیشن مجیک یکی از درایو های هاردم رو delete کردم و بعد undelete کردمش. مشکلی پیش نیومد. و همه اطلاعات دست نخورده برگشت.

واقعا خسته نباشیدClapClap

قربونت بعد از دلت کردن، گزینه apply را هم بزن، بعد ببینم بازم می تونی آندلت کنی یا نه.LaughWhistle

اون آندلتی که شما کردی، قبل از تائید عملیات انجام شده بوده.Laugh

در واقع شما نه دلت کردی و نه آندلتWink
نقل قول: واقعا خسته نباشید

قربونت بعد از دلت کردن، گزینه apply را هم بزن، بعد ببینم بازم می تونی آندلت کنی یا نه.

اون آندلتی که شما کردی، قبل از تائید عملیات انجام شده بوده.

در واقع شما نه دلت کردی و نه آندلت
سلام
اول delete کردم بعد اپلای کردم.( نوار سمت چپ زیر همه ی عملیات هایی که اجرا نشدن گزینه اپلای وجود داره)
چون عملیات سنگین نبود تو همون محیط انجام داد.( یه صفحه اومد که سه تا نوار آبی داشت و نشون میداد داره چی کار میکنه) آخه اگه عملیات سنگین باشه باید ری استارت بشه و قبل از بالا اومدن پارتیشن مجیک خودش فعال میشه.
بعد روی اون فضای خالی سلکت کردم و گزینه undelete partition رو زدم و بعد اپلای کردم. باز هم کارش رو تو محیط ویندوز انجام داد.
احتمالا شما در آندیلیت کردن با پارتیشن مجیک مشکل داری Laugh
و گرنه دلیلی نداشت به حرفم شک کنی017017017
Tongue
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۰۹:۵۶:۳۰)mvig نوشته است: [ -> ]به لطف خودم و خودت و خودش...
درايوا برگشت!!!
HappyClapHappyClapHappy
مشكلشون اين بود كه volume letter نداشتن.Biggrin

ولى الان يه مشكل ديگه دارم.
اگه يادتون باشه اول كار من ميخواستم يه درايو بسازم بدمش به c كه اينجورى شد.
الان حجم c فقط 10 گيگه!!!Whistle

حالا چيكار كنم؟؟017
من فقط رو پارتیشن مجیک میتونم بهت توضیح بدم.
توی نقشه پارتیشن ها درایو کناری c رو باید delete کنی یا این که از سمت چپ ری سایزش کنی.
بعد درایو c رو از سمت راست ری سایز کن.
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۵۰:۱۴)aminsotudeh نوشته است: [ -> ]توی نقشه پارتیشن ها درایو کناری c رو باید delete کنی یا این که از سمت چپ ری سایزش کنی.
بعد درایو c رو از سمت راست ری سایز کن.

يعنى حجمى كه به كنارى c دادم بدم به خود c؟
ببخشيد من دقيقا نفهميدم چى شد.

و يه سوال ديگه:
امكان داره يه درايو آنديليت نشه؟؟؟!!!
من یه مشکلی تو پارتیشن بندی پیدا کردم.
همه مشکلات از ویندوز ویستا هست. پارتیشن مجیک توش نصب نمیشه. برای همین همون پاراگورن پارتیشن منیجر رو نصب کردم. همه کار تونستم باهاش بکنم جز زیاد کردن حجم درایو c ( درایو ویندوز). درایو های دیگه رو می تونم تغییر بدم ولی c نمیشه.
داشتم با امکانات خود ویندوز پارتیشن بندی می کردم زد واسه خودش همه درایو ها رو دیلیت کرد!( داشتم یه درایو جدید درست می کردم که وقتی درست شد بقیه درایو ها دیلیت شدن)
بعد با همین پارتیشن منیجر همش رو برگردوندم.
همین رو بگم که تو قسمت move / resize این نرم افزار فقط میشه درایو رو move کرد و ری سایز امکان نداره.

الان کاری که می خوام بکنم اینه که رو یه درایو دیگه ویندوز xp نصب کنم بعد پارتیشن مجیک رو توش نصب کنم و c رو ری سایز کنم. بعد dvd ویندوز ویستا رو بذارم ویندوز ویستای توی درای c رو repair کنم. بعد ویندوز xp رو فرمت کنم.
اگه شما راه بهتری می شناسین که بشه ویندوز ویستا رو دور زد کمک کنید.
به نظر من با سی دی بوتت هیرن بیا بالا !

همه نرم افزارهای لازم تو این زمینه و ... رو داره ! ( مجموعه خیلی جالب و کاملیه که لایو هم هستش )

Hiren's.BootCD
دستت درد نکنه.
با همون پارتیشن منیجر درستش کردم. نیازی به اون همه دنگ و فنگ نبود. فقط یه بار c رو دیفرگمنت کردم درست شد
فقط اگه تو کار کردن با این نرم افزار تو محیط ویندوز حواستون باشه تو sleep نره. چون برق کامپیوتر قطع میشه و راه برگشتی نداره.
صفحه‌ها: 1 2 3