۰۹-آبان-۱۳۸۸, ۱۱:۱۴:۵۹
۱۰-آبان-۱۳۸۸, ۰۹:۲۴:۲۸
على!!!!!!!!!!
۱۳-آبان-۱۳۸۸, ۱۷:۱۰:۴۱
اينو جواب ندين از تك تكتون شام و رانى ميگيرما!!!!!
فقط على جوگير نشه!!!!
چطورى بايد cache مرورگر رو پاك كنم؟
مثل اينكه انجمنم cache شده!!
فقط على جوگير نشه!!!!
چطورى بايد cache مرورگر رو پاك كنم؟
مثل اينكه انجمنم cache شده!!
۱۴-آبان-۱۳۸۸, ۰۸:۳۳:۵۷
سید جان سلام
انجمنم کش شده یعنی چی؟
بعضی از ISP ها با مای بی بی مشکل دارن و انجمن های ساخته شده با مای بیبی دچار مشکل لاگین و لاگ اوت (ورود و خروج ) میشن و این مشکل به حدی زیاده که براش پلاگین هم نوشتن.
واسه رفع این مشکل یا باید ISP ت رو عوض کنی که خوب نشدنیه یعنی اگه شما مشکلت حل بشه لزوما مشکل کاربرهات حل نمیشه .
راه دیگه نصب پلاگین مخصوص این کاره اسمش هم هست Autoset cookie paths که میاد برای رفع این مشکل مسیرهای کوکی هات رو خودش برات ست میکنه.
بعدشم تو قسمت مدیریت باید send no cash header (اگه املاش غلطه ببخشید) رو تیک بزنی .
انجمنم کش شده یعنی چی؟
بعضی از ISP ها با مای بی بی مشکل دارن و انجمن های ساخته شده با مای بیبی دچار مشکل لاگین و لاگ اوت (ورود و خروج ) میشن و این مشکل به حدی زیاده که براش پلاگین هم نوشتن.
واسه رفع این مشکل یا باید ISP ت رو عوض کنی که خوب نشدنیه یعنی اگه شما مشکلت حل بشه لزوما مشکل کاربرهات حل نمیشه .
راه دیگه نصب پلاگین مخصوص این کاره اسمش هم هست Autoset cookie paths که میاد برای رفع این مشکل مسیرهای کوکی هات رو خودش برات ست میکنه.
بعدشم تو قسمت مدیریت باید send no cash header (اگه املاش غلطه ببخشید) رو تیک بزنی .
۱۴-آبان-۱۳۸۸, ۱۴:۲۴:۳۳
ببخشيد...
مثل اينكه درست نگرفتين چى شد.
من ميگم وقتى ميرم تو ادمين و پيكر بندى رو ميزنم اين ارور از طرف مرورگر مياد:
مثل اينكه درست نگرفتين چى شد.
من ميگم وقتى ميرم تو ادمين و پيكر بندى رو ميزنم اين ارور از طرف مرورگر مياد:
نقل قول:The website cannot display the page
HTTP 500
Most likely causes:
•The website is under maintenance.
•The website has a programming error.
What you can try:
Refresh the page.
Go back to the previous page.
More information
This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying.
For more information about HTTP errors, see Help.
۱۵-آبان-۱۳۸۸, ۰۰:۳۹:۰۸
سلام
رو این سرور های رایگان ساختیش؟
یه بار همه چیز رو پاک کن و از نو مای بیبی رو آپلود کن و نصبش کن .مای بی بی رو از جای معتبر دانلود کن.قالبی هم که میذاری رو از سایتهای معتبر بگیر.
تو کانفیگورات هم چیزهایی که مطمئن نیستی رو دستکاری نکن .ایشاللا که درست میشه.
رو این سرور های رایگان ساختیش؟
یه بار همه چیز رو پاک کن و از نو مای بیبی رو آپلود کن و نصبش کن .مای بی بی رو از جای معتبر دانلود کن.قالبی هم که میذاری رو از سایتهای معتبر بگیر.
تو کانفیگورات هم چیزهایی که مطمئن نیستی رو دستکاری نکن .ایشاللا که درست میشه.
۱۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۸:۰۱:۱۱
aminsotudeh.gigfa.com
۱۲-آذر-۱۳۸۸, ۲۲:۳۷:۵۲
(۱۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۸:۰۱:۱۱)aminsotudeh نوشته است: [ -> ]aminsotudeh.gigfa.comسلام
امین جا این که نوشتی تبلیغه یا خدای نکرده مشکلی داری؟؟
۱۴-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۴۵:۴۵
سلام آقا معلم
خوبین شما؟
نه این فروم تبلیغ نیست چون عضویتش رو برداشتم و گفتم که آزمایشی درست کردم. فقط نتیجه کار قبلیم رو گذاشتم.
البته اگه کسی خواست عضو بشه باید به خودم بگه براش ثبت نام کنم. شرایط عضویت:
1- افراد با اسم واقعی ثبت نام میشن. پس متقاضیان اول خودشون رو به طور کامل معرفی می کنن. و باید منتظر بمونن تا صحت اطلاعات تایید بشه.
2- صحبت کردن درباره مسائل سیاسی اجتماعی فرهنگی هنری مذهبی ورزشی و علمی و ... ممنوع هست و در صورت مشاهده حساب کاربری مسدود میشه! ( همه پیام های خصوصی از طریق دیتا بیس خونده میشه. و در صورت مشاهده تخلف به سازمان اطلاعات تحویلش می دم)
3-شما فقط می تونین صفحه سردر رو ببینین و به انجمن ها دسترسی ندارین!
خوبین شما؟
نه این فروم تبلیغ نیست چون عضویتش رو برداشتم و گفتم که آزمایشی درست کردم. فقط نتیجه کار قبلیم رو گذاشتم.
البته اگه کسی خواست عضو بشه باید به خودم بگه براش ثبت نام کنم. شرایط عضویت:
1- افراد با اسم واقعی ثبت نام میشن. پس متقاضیان اول خودشون رو به طور کامل معرفی می کنن. و باید منتظر بمونن تا صحت اطلاعات تایید بشه.
2- صحبت کردن درباره مسائل سیاسی اجتماعی فرهنگی هنری مذهبی ورزشی و علمی و ... ممنوع هست و در صورت مشاهده حساب کاربری مسدود میشه! ( همه پیام های خصوصی از طریق دیتا بیس خونده میشه. و در صورت مشاهده تخلف به سازمان اطلاعات تحویلش می دم)
3-شما فقط می تونین صفحه سردر رو ببینین و به انجمن ها دسترسی ندارین!
۱۴-آذر-۱۳۸۸, ۱۶:۱۰:۰۷
مهندس پس بگو ثبت نام با اعمال شاقه هستش !!!!!
۱۴-آذر-۱۳۸۸, ۲۳:۵۴:۰۴
سلام
امین جان انجمن رو دیدم
دیگه شدی انجمن باز
بعد اونهایی که بالا گفتی یه شوخی بود؟؟یا جدی؟؟
امین جان انجمن رو دیدم
دیگه شدی انجمن باز
بعد اونهایی که بالا گفتی یه شوخی بود؟؟یا جدی؟؟