ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هک سیم کارت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دوستان بحث ما رو الگوریتمه نه رو چیزای دیگه اگه الگوریتمو درست دربیاریم تموم کارا حله دیگه من فقط میخوام بدونم شما نظری ندارین یا اینکه از چه راههایی باید استفاده بشه یا چه تکنیکی باشه شما نظرتون چیه؟ (درباره الگوریتم)
سلام.
کی گفته الگوریتم رو در بیاری همه چی حله؟ گفتم که باید سریالی که تست میکنی تو دیتابیس ایرانسل باشه. این طوری نیست که شما رندوم سریال تولید کنی و جواب بده.
اگرم میخوای بذاری 5 ساعت سریال تست کنه تا بالاخره درست در بیاد مطمن باش ایرانسل فکر این جا رو کرده و بعد از مثلا 5 تا سریال غلط 1 ساعت خطت رو مسدود میکنه. پس به این امید نباش که اون قدر تست کنی تا درست در بیاد.
خوب یعنی به غیر از تست روی گوشی راههای دیگه ای هم هست یعنی ما سریالها رو رو گوشی تست نکنیم رو یه جا دیگه تست کنیم که مشکل پیش نیاد آیا جایی برای تست میشه درست کرد؟

در ضمن الگوریتم رو هم دربارش یه نظری بدین حداقل!
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۰۳:۱۶:۱۱)dcamera نوشته است: [ -> ]سلام
به فرض که ما اومدیم و اون اگوریتمه رو هم کشف کردیم و سریال هامونم درست بود و اومدیم شارژشم کردیم

اومدیم و ایرانسل اصلا الگوریتمی برای تولید شماره ها نداشت ! یعنی همه چیز کاملا تصادفی بود ! اونوقت چی ؟
دوست عزیز قیمت این ماژول چنده و از کجا میشه تهیه کرد
ارتباز باهاش از چه طریقه از چه پروتوکلی استفاده میکنه و...
جناب پشمالو درست میفرمایند اگه رندم باشه نمیشه بشینه 200 روز تا یه سیم شارژ بشه
ولی من یه چندتا از بچه ها رو میشناسم میان مثلا همراه اول رو شارژ میکنن و از صاحب سیم 5000 تومان میگیرن و شارژ گوشی 10000 میشه نمیدونم چکار میکنن جلو من میترسن انجام بدن میترسن رو دستشون بلند شم در صورتی که اونا هرچی لازم دارن من بهشون میگم بگذریم این کار امکان پذیره و سختی خاص خودشو داره تازه بعد از همه ی این دردسرا ایرانسل سریع ردشو میزنه ولی این بجث رو ادامه بدبم امید وارم به نتایج خوبی برسیم

این کارا چیه !!!
یک راه ساده تر میگم یعنی سرمشق هر کس علاقه داشت خودش ادامه بده
شما اول میای ببینی یک سیم کارت جه اطلاعاتی و چه طوری به گوشی ارسال میکنه ( شماره و رمز) بعد کافیه برای اینکه از سیم کارت جماعت استفاده کنی این رمز و شماره رو با میکرو به گوشی ارسال کنی !!! (یعنی سیم کارت رو شبیه سازی کنی ) اینجوری مثل اینکه یک سیم کارت رو گوشی گذاشتی و بحساب ساحب سیم کارت زنگ میزنی !!!(پایه های میکرو به جا سیم کارتی گوشی لحیم میشه !! یا با یک فیبر کو چیک وصل میشه )
این روش هر جایی کا smart cart استفاده بشه جواب میده !! (مثلا تلفن عمومی و کارت سوخت و ...) البته از قطعات smd استفاده کنید و رو فیبر عکس کارت رو پرینت بگیرید تا معلوم نشه !!!
با تشکر.

این کارا چیه !!!
یک راه ساده تر میگم یعنی سرمشق هر کس علاقه داشت خودش ادامه بده
شما اول میای ببینی یک سیم کارت جه اطلاعاتی و چه طوری به گوشی ارسال میکنه ( شماره و رمز) بعد کافیه برای اینکه از سیم کارت جماعت استفاده کنی این رمز و شماره رو با میکرو به گوشی ارسال کنی !!! (یعنی سیم کارت رو شبیه سازی کنی ) اینجوری مثل اینکه یک سیم کارت رو گوشی گذاشتی و بحساب ساحب سیم کارت زنگ میزنی !!!(پایه های میکرو به جا سیم کارتی گوشی لحیم میشه !! یا با یک فیبر کو چیک وصل میشه )
این روش هر جایی کا smart cart استفاده بشه جواب میده !! (مثلا تلفن عمومی و کارت سوخت و ...) البته از قطعات smd استفاده کنید و رو فیبر عکس کارت رو پرینت بگیرید تا معلوم نشه !!!
با تشکر.
سلام.
شما اصلا میدونی موضوع بحث این تاپیک چی بوده؟
دوستان سلام: بنده کارم سخت افزار هست و در برنامه نویسی تجربه ندارم. 1 روز برنامه روی گوشی یه مشتری که گوشیشو واسه تعمیر اورده بود دیدم . برنامه روی سیم کارت نصب شده بود و هر با که شما تماس میگرفتین بچای کم شدن از شارزتون همون مبلغ به شارز شما اضافه میشد از قول بنده خدا سیم کارت باید روی افلاین باشه و بعد برنامه نسب میشه در غیر این صورت سیم کارت میسوزه . موجودی سیم کارت شو به من نشون داد 350000 هزار تومان موچودی داشت
ولی هر کاری کردن نتونستم اطلاعات دیگه ازش بدست بیارم

یعنی برنامه سیم کارتو شارژ میکرد
بعید میدونم چون اعتبار موجود در سیم کارت ربطی به گوشیی نداره و فقط در دیتا بیس مرکز مخابرات حالا ایرانسل همراه اول و یا هرچیز دیگه ذخیره میشه
و روی سیم کارت ذخیره نمیشه
حالا دیدم بعضی از سیمکارتها شارژ کم نمیکنن اونم یه باگ تو سیستم ذخیره و پردازش اپراتور هست نه موبایل
به هر حال اگه به نتیجه ای رسیدی مارو هم بیخبر نزار
سپاس
خيلي ساده اين .... اگه هم كسي به نتيجه اي برسه خوب اين ديگه كاملا مشخصه 100% مخفي مي كنه براي خودش نگه مي داره حتي به بهترين دوستاش هم نمي گه چون يه عمر وقت روش گذاشته .

به نظرم اين كارا آخر و عاقبت خوبي نداره تازه ، آدم بايد به فكر مردن هم باشه مثلا حق الناس البته بعيد مي دونم از هر 1 ميليون نفر يه نفر هم به اين حرفا اعتقاد نداره ... بگذريم.

راستي از قديم گفتن گربه دستش به گوشت نمي رسه مي گه اه اه چه بو مي ده !!! اينو به امثال خودم گفتم ....!
سلام دوستان
این مهندس گل درست میفرماید
شما اگه بتونید ماژول GSM بگیرید دیگه نیازی ندارید که با میکرو به چه صورت ارتباط برقرار کنید
من با این ماژول کار کردم ، خیلی خوب هم جواب میده
البته ناگفته نماند که این کار دوست عزیز که میخواد شارژ تولید کنه ، نمیشه
همانطوری که دوستم گفت باید در دیتابیس شرکت ثبت شده باشه . در غیر اینصورت نمیتونی از کدش استفاده کنی
دوست گرامی ; شما باید از طریق سایت ایرانسل بتونی هکش کنی ، در غیر اینصورت راهی نداری که به شارژها برسی
این کار هم من میگم نکن
چون گیرت میندازن
من تا یه جاهایی رفتم اما بعد ... آخرش خوش نبود
صفحه‌ها: 1 2