ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هک سیم کارت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان Biggrin
خوبین؟Biggrin
دوستان من یه سوال دارم من میخوام یه برنامه بنویسیم واسه هک سیم کارت ایرانسل و همراه اول که میخوام برنامه بنویسم که خودش عدد تولید کنه حالا میخوام ببینم که آیا از الگوریتم خاصی باید استفاده کنم یا نه یه برنامه ساده که عدد تولد کنه کافیه کسی میتونه راهنمایی کنه که از چه الگوریتیمی باید استفاده کنم!Biggrin

ممنون!Biggrin
سلام.
عدد تولید شه که چی بشه؟ بعد چه استفاده ای از عدد میخوای بکنی؟
اگه میخوای واسه شارژ استفاده کنی کار شدنی نیست. چون باید سریال تو دیتابیس ایرانسل هم موجود باشه.
اینم ببین.

مهندس یه سوال :

چجوری می خوای سیم کارت رو هک کنی ؟
چگونه می خوای با سیم ارتباط برقرار کنی !

این قضیه ارتباط با سیم کارت خیلی برام مهمه !
ببینم میشه با میکرو اطلاعات سیم کارت ( مثل دفترچه تلفن و اس ام اس ها ) رو خوند !
(۰۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۳۸:۲۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]

مهندس یه سوال :

ببینم میشه با میکرو اطلاعات سیم کارت ( مثل دفترچه تلفن و اس ام اس ها ) رو خوند !

با ارتباط با مودم گوشی با پورت سريال و دستورات AT command ميشه تقريباً همه کارهايی که با گوشی ميشه انجام داد رو از روی کامپيوتر انجام داد
گرفتن و فرستادن sms و شماره گيری...
دستورت هر مدل گوشی هم ميشه جستجو و پيدا کرد
ببینید مگه شما نمیخواید سیم کارتتونو شارژ کنید خوب باید برید کارت شارژ بخرید و اون شماره مربوطه رو وارد کنید درسته؟
خوب یعنی فقط با عدد شارژمیشه و ایرانسل و همراه اول فکر کنم 13 رقمی باشه خوب حالا ما به شماره احتیاج داریم حالا یه برنامه مینویسیم که مثلا 13 رقم عدد تولید کنه تا اینجا درسته ولی مهم اینه که عدد انتخابی طوری توسط برنامه انتخاب بشه که با عددی که تو دیتابیسه نزدیک باشه خوب پس مهم ترین نکته در این برنامه الگوریتمی خاص برای نزدیک تر شدن به عدد توی دیتابیسه خوب حالا ما باید یه چند تا کارت تهیه کنیم و از روی اینا یه الگوریتمی درست کنیم فکر کنم نتیجه بده این نظر من بود و من هم هیچ چیزی از این جور الگوریتمها بلد نیستم از دوستان میخوام اگر کسی پیشنهادی برای الگوریتمش داره بده!
در ضمن دوستان این کار شدنیه و فقط و فقط الگوریتمش مهمه درسته؟
من خودم دارم روش کار میکنم تا به یه جایی برسم! (البته اگر بتونم!)
سلام.
گفتم که فقط تولید عدد نمیتونه فایده ای داشته باشه. ممکنه عدد شما طبق الگوریتم ایرانسل تولید شه ولی تو دیتابیس ایرانسل موجود نباشه. تو دیتابیس سریال هایی که موجوده براشون کارت صادر شده.

قبلا در این مورد زیاد بحث شده. در تاپیکی که بهش اشاره کردم.
سلام
به فرض که ما اومدیم و اون اگوریتمه رو هم کشف کردیم و سریال هامونم درست بود و اومدیم شارژشم کردیم
حالا شرکت میاد بیکار میشینه تا مفتکی بیایم از سیم کارت استفاده بکنیم.

فکر نکنم بشه از دست قانون در ریم
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۰۳:۱۶:۱۱)dcamera نوشته است: [ -> ]سلام
به فرض که ما اومدیم و اون اگوریتمه رو هم کشف کردیم و سریال هامونم درست بود و اومدیم شارژشم کردیم
حالا شرکت میاد بیکار میشینه تا مفتکی بیایم از سیم کارت استفاده بکنیم.

فکر نکنم بشه از دست قانون در ریم
سلام.
نه دیگه. اون موقع شرکت فکر میکنه شما شارژ خریدی. نمیدونه که کرک کردی. اینه که عکس العمل نشون نمیده.
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۰۴:۲۱:۰۲)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
نه دیگه. اون موقع شرکت فکر میکنه شما شارژ خریدی. نمیدونه که کرک کردی. اینه که عکس العمل نشون نمیده.

سلام
خلاصه اینکه وقتی وضعیت خیلی خراب بشه حتما شرکت جلوی ضرر ها رو میگیره. همنطوری که نمیشه
خوبیش اینه که اونی که این موضوع رو پیدا می کنه نمیاد همه جا داد بزنه که خراب بشه که بخواد ایرانسل واکنشی نشون بده!

در ضمن لطف کنید این موضوع رو داخل فروم خودش ادامه بدین که بدونیم چی کجاست!
(۰۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۳۸:۲۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]

مهندس یه سوال :

چجوری می خوای سیم کارت رو هک کنی ؟

سلام مهندس !‌
ما‍‍ژولgsm واسه اينكار اومده !!! به راحتي ميتوني با Avr و ميكرو بهش وصل بشي !‌!‌البته اين ماژول سوكت سيم كارت رو هم داره . باهاش ميتوني ديتا بفرستي وصل اينترنت بشي (اگر gprs فعال باشه) اس ام اس بفرستي !!!‌حتي ميتوني كارايي انجام بدي كه با گوشي همراه نميشه انجام داد. به هرحال كلي دستور داره Amaze
الان شركت ما داره از اين ماژول ها براي كنترل دستگاه و تنظيم مدت زمان چهارراه ها و ... از راه دور استفاده ميكنه !‌
البته من زياد از الكترونيك سر در نميارم Laugh

موفق باشيد.
صفحه‌ها: 1 2