ايران ويج

نسخه‌ی کامل: code vision
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
يه سوال ديگه در code vision
كسي مي دونه اگه بخوام توي برنامم دستور بدم كه هر سنسور كه خط را مي بينه يه LED(اگه led ها به پورت c وصل باشن)روشن باشه چطوري بايد بنويسم؟؟؟
هنگام سنسور خوندم اينو بذار :

کد php:
PORTC.0==PINB.0

مثل يه بافر مي شه !
برا كل پورت هم اينو بنويس !

کد php:
PORTC==PINB

و بهتر اينه كه از خزوجي آپ امپ ها يه LED بذاري تا مقاومت سري شده با LED رو زياد انتخاب كني ( در حد 560 ) تا جريانش رو عملكرد آپ امپ تاثير نداشته باشه !

حالا من بسكام كار هستم و به شدت از كدويژن متنفرم و موندم اينجا چي كار مي كنم !
الان براي آپ امپ ها مولتي ترن گذاشتيم كافي نيست؟؟

Amaze code vision خيلي راحت تره تا بسكام
نه نه نه !

شما مولتي ترن رو براي ورودي آپ امپ گذاشتين !
من خروجي رو مي گفتيم يه LED وصل كنين و سري با LED يه مقاومت سري كنين تا جريان LED كه تو خروجي آپ امپ هستش زياد نشه !

در ضمن اگه بسكام رو شروع كنين مي فهمين خيلي راحت تر از كدويژن هستش !
حداقل من كه هر دوش رو تا حدودي كار كردم اين نظر رو دارم !
به بزرگي و كوچيكي حروف وابسته نيست !
لازم نيست هر دستوري مي نويسي كتابخونشو فراخواني كني !
يه دستور مي نويسي خودش راهنمايي مي كنه كه چجوريه بايد وارد كني ! ( راهنمايي خيلي قشنگ و كاربردي داره )
پايه هاي ميكرو و ديتاشيتش رو مي تونين كنار برنامه ببينين !
بسكام همه ابزارهاي لازم براي طراحي فونت و تبديل عكس براي نمايش تو LCD گرافيكي و رنگي و طراحي كاركتر رو داره !
كتابخونه براي كار با همه چيز داره !
برنامه پروگرامر از همه پروگرامر ها حتي USBASP مي تونه كار كنه و تنظيم فيوزبيت خيلي راحتي داره !
مي تونين برنامه رو تو خود بسكام تست كنين !
و ............
شرمنده مهندس من از گفته های شما یه چیزی رو متوجه نمیشم:
وقتی خروجی آپ امپ به atmega وصله و LED ها هم به پورت c میکرو وصل هستن که از اونجا دستور بگیرن پس ضرورت اینکه یه LED بین خروجیه آپ امپ و atmega قرار بگیره چیه؟؟؟؟
مهندس جان من مي خواستم بار ميكرو رو كم كنم و خروجي سنسورها ( همون LED ها ) مستقل از ميكرو وضعيت خط سياه رو نشون بدن !
صفحه‌ها: 1 2