با سلام
من يه سوال در محيط CODE VISION داشتم اگه بخواهم توي برنامم بگم اگر مثلا سنسور 1 خواند و بعد ازآن سنسور 2 خواند turn left
چطوري مي تونم بنويسم؟؟
كسي مي تونه كمكم كنه؟
مشكلم فقط قسمت (بعد از آن)هست اصلا مي شه چنين كاري كرد/
بیشتر توضیح می دی؟! تا اونجایی که من فهمیدم خب اول پین سنسور اول رو بخون و بعد پین سنسور دوم! مشکل چیه؟!
(۱۰-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۳۵:۱۴)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]بیشتر توضیح می دی؟! تا اونجایی که من فهمیدم خب اول پین سنسور اول رو بخون و بعد پین سنسور دوم! مشکل چیه؟!
منظورم اينه كه مثلا توي يه ربات مسير ياب مي خواهيم قسمت LOOP را مشخص كنيم
مي خوام دستور بدم كه اگر SENSOR1ديد بعداز اون SENSOR2 به چپ بچرخ
نمي خوام هم زمان دو تا سنسور ببينه
شكل نوشتاري دستوريش چطوريه؟
من هنوز نمی فهمم چی می خوای بنویسی ! ولی فکر می کنم منظورت اینتراپت باشه! اگه مشکلت حل نشده بیشتر توضیح بده!
نقل قول: مي خوام دستور بدم كه اگر SENSOR1ديد بعداز اون SENSOR2 به چپ بچرخ
؟!؟ چی؟!
سلام
فک کنم می خوان یه اند (&) بین دو سنسور یک و دو داشته باشند.یعنی هر وقت دو تا سنسور 1 و 2 دیدند اونوقت به چپ بچرخه و اگه فقط 1 دید و 2 ندید نچرخه .(آخر انشا شد سید
)
(۱۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۱۹:۱۸)alaska نوشته است: [ -> ]سلام
فک کنم می خوان یه اند (&) بین دو سنسور یک و دو داشته باشند.یعنی هر وقت دو تا سنسور 1 و 2 دیدند اونوقت به چپ بچرخه و اگه فقط 1 دید و 2 ندید نچرخه .(آخر انشا شد سید )
چاکر آقا معلم عزیز ! من الان یه چیز دیگه فهمیدم! فکر کنم می خواد تا وقتی که مثلا سنسور 1 دید کاری نداشته باشه(احتمالن می خواد مستقیم بره) و وقتی سنسور 2 دید بره به چپ. یعنی شرطش اینه که قبل از سنسور 2 سنسور 1 دیده شده باشه!
کد:
int sens0 = 0;
while(1)
{
if (PINA.0 == 1 && PINA.1 == 0)
{
// ......
sens0 = 1;
}
(PINA.1 == 1 && sens0 == 1)
{
// .... turn left ......
}
//delay...
}
شک دارم! بهرحال باید بهتر توضیح بدی ...
اساتيد محترم !!!!
من منظورم اين بود آيا برنامه نويسي با CODE VISION حافظه دار هست يا نه يعني مي تونم بنويسم سنسور 1 خواند وبعد (مثلا ربات حركت كرد)سنسور 2 هم خواند(با توجه به اين كه قبلش 1 خوانده) به چپ بچرخ
يعني دستورات با توجه به حالت قبلي؟
در ضمن اگه امكانش هست در محيط CODE VISION بهم بگيد ممنون ميشم
خب اینو باید خودت بنویسی! نمی فهمم چه ربطی به کدویژن داره!! نمونش همونی که من نوشتم. زیونش هم سی برای کدویژن!!!
(۱۲-شهریور-۱۳۸۸, ۱۰:۱۱:۴۱)bIGBANG نوشته است: [ -> ]اساتيد محترم !!!!
من منظورم اين بود آيا برنامه نويسي با CODE VISION حافظه دار هست يا نه يعني مي تونم بنويسم سنسور 1 خواند وبعد (مثلا ربات حركت كرد)سنسور 2 هم خواند(با توجه به اين كه قبلش 1 خوانده) به چپ بچرخ
سلام دوست گرامی
کار که نشد نداره فقط مونده که چقدر روش وقت بذاری وبرنامه رو بنویسی.البته در حضور آقا سید و علی آقا من جسارت برنامه نویسی نمی کنم فقط در حد یه ایده اینو میگم .درست و غلطش رو دوستان باید بگن.
می تونی بگی وقتی سنسور 1 دید فلان پایه میکرو 1 بشه.حالا اگه سنسور 2 دید یه پایه دیگه 1 بشه.و هر وقت دو تا پایه که معرفی کردی 1 شدند موتورت چپ بچرخه .
سلام دوست عزیز فکر کنم منظورت را فهمیده باشم
اگه بخوای 1 ورودی را توی حافظه میکرو تا اومدن ورودی بعد نگه داری میتونی از eeprom در برنامه codevision استفاده کنی و اگر بخوای بیشتر از 1 ورودی را نگه داری باید از متغیر کمکی استفاده کنی