ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اجراي يك صفحه وب در لوكال هاست
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم
من با استفاده از برنامه نوشته شده در C++‎‎‎ چطوري مي تونم يه صفحه PHP كه در لوكال هاست قرار داره و دارايه يك فرم است را اجرا كرده، و فرم را مقدار دهي كنم( فرم رو پر كنم) و ارسال كنم( عمل submit را انجام بدم)؟!!!Rolleyes
به عبارت ديگه مي خوام كاري كه كاربر وب با يك صفحه PHP كه عرض كردم به طور دستي انجام ميده ، من با يك برنامه انجام بدم!!Biggrin
ممنون ميشم اگه دوستان بنده رو راهنمايي بفرمايند!!
باید PHP رو کامپیوتر مقصد نصب باشه
دوما پر کردن فرم خیلی دنگ و فنگ داره ، حوصله میخاد
اگه میخاید اطلاعات بفرستید رو یه سرور ، بهتره از روشهای دیگه استفاده کنید
اگه اطلاعات واسه خودتون هست من این رو پیشنهاد میکنم:
با PHP یه صفحه طراحی کنید و اون رو تو یکی از این سرور های رایگان بزارید
بعد هر وقت خاستید اطلاعات ارسال کنید ، این آدرس رو اجرا کنید مثلا
shadowes.20000mb.com/data.php?par1=data1&par2=data2
اطلاعات مورد نظرتون رو سرور میره ، خییییییلی راحت
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون
ولي مي دونيد مسئله چيه!!
من مي خوام كه يه فايل متني رو حالا يا خود فايل رو و يا اطلاعات داخلش رو به يه ايميل ارسال كنم!!Biggrin با استفاده از خود سي++ خيلي تلاش كردم و خيلي مشكله و نشد!! مي خوام كه اينكار رو با يك صفحه php انجام بدم و هر بار اين صفحه php رو با برنامه سي++ ام اجرا كنم تا اطلاعات به ايميل ارسال شود!!Whistle
حالا مي خوام ببينم نظر شما چيه!!!؟ ايا اينكار امكان پذير هست يا خير!!؟ و اگر راهه بهتري هم پيشنهاد كنيد كه ممنون ميشم!!!At
یه کار دیگه هم می تونی بکنی.
فکر کنم پی اچ پی که نصب کنی یه دستوراتی به شل اضافه می کنه که میشه با اونا صفحه پی اچ پی رو اجرا کرد ...
اگه اونا رو بلدی با دستور system تو c++ می تونی یه فرمان رو از طریق خط فرمان ویندوز اجرا کنی ...
والا فک کنم با همون خود C++ بفرستی خیلی راحتتره!
یادمه یه بار یه جا خوندم که چطوری میشه با command prompt با smtp ای-میل(رایانامه Amaze ) فرستاد ، با اون راحتتره
شما لطفا بگین برنامه سرور PHP رو کامپیوتر هدفتون نصب هست یا نه؟
واجبه به ای-میل فرستاده بشه یا خود صرف اطلاعات مهمه؟
لطفا یه توضیح کامل راجع به برنامتون بنویسید تا من تا اونجایی که اطلاعاتم قد میده کمکتون کنم
دوست عزيز ممنون كه وقت ميذاريد
من يه برنامه نوشتم كه يه سري اطلاعات رو در يه فايل ذخيره ميكنه!! مي خوام بعد از اتمام ذخيره سازي، اين فايل به يك ايميلي مثلا تويه سرور جيميل ارسال بشه!!Rolleyes حالا چون فايل متنيه، اگه خود فايل هم اتچ نشد خود اطلاعات داخلش ارسال شد هم موردي نداره!! مهم اينكه اطلاعات اين فايل به اون ايميل ارسال بشه!!Biggrin
با استفاده از سوكت اين كار رو اومدم انجام دادم ولي جواب نميده!! يعني نتونستم ايميل رو ارسال كنم!! نفهميدم كه مشكل از كجاست!! Sad
بعد اومدم از php استفاده كنم!! چون خود php دستوراتي جهت ارسال ايميل داره و ديگه دردسر سوكت رو نداره!! ولي خوب بايد بتونم اين صفحه php رو با برنامه سي++ ام اجراش كنم!! ضمن اينكه حتما بايد IIS يا Apachi نصب باشه كه از اينم مطمئن نيستم!! يعني اگه نصب نباشه ديگه اين روش جواب نميده!!Exclamation
اميدوارم متوجه مشكل شده باشيد!!Wink
ممنون ميشم اگه كمك و راهنمايي كنيد!!
خب ، که اینطور
فکر کنم باید PHP رو بزارید کنار ، فکر کنم فهمیدم چی فکر میکنید ، اما اینطوری نیست ، نمیشه اینطوری با PHP ای-میل فرستاد
باید از همون سوکت و این حرفها استفاده کنید
من خودم خیلی وقت C++ رو گذاشتم کنار ولی بهتون پیشنهاد میکنم اگه خودتون نتونستید برنامه شو بنویسید از مثالها استفاده کنید ، اینطوری کارتون خیلی ساده تر میشه و سریعتر ؛ مثلا از codeproject.com یا اصلا میتونید تو Google بسرچید ، مثلا من یه سرچ ساده کردم اینا اومد:
http://www.codeproject.com/KB/IP/zsmtp.aspx
http://www.codeproject.com/KB/tips/CSMTP...tion2.aspx
(۱۳-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۰۸:۰۵)shadowes نوشته است: [ -> ]بعد اومدم از php استفاده كنم!! چون خود php دستوراتي جهت ارسال ايميل داره و ديگه دردسر سوكت رو نداره!! ولي خوب بايد بتونم اين صفحه php رو با برنامه سي++ ام اجراش كنم!! ضمن اينكه حتما بايد IIS يا Apachi نصب باشه....
نیازی نیست که صفحه را داخل کامپیوتری که میخواهی ازش ایمیل بفرستی ذخیره کنی ! فقط کافیه که صفحه را روی سرور بزاری و جاهایی که جزء پیغامت هستن به صورت پارامتریک تعریف کنی !
آخه این سویسهای رایگان اجازه ای-میل فرستادن نمیدن ، تازه اگه بخاد صفحه رو با c++ پر کنه خیلی دردسر داره.
(۱۴-شهریور-۱۳۸۸, ۰۸:۳۰:۰۷)arian_vc نوشته است: [ -> ]آخه این سویسهای رایگان اجازه ای-میل فرستادن نمیدن ، تازه اگه بخاد صفحه رو با c++ پر کنه خیلی دردسر داره.

خوب از smt server خود هاست استفاده نکن !! مثلا میشه یک اکانت gmail ساخت و آدرس smtp.gmail.com را داد بجای smtp سرور !

ضمنا لازم نیست که حتما شما داخل چیزی را پر کنی که !! مثلا ایمیل پارامتریک را که عرض کردم اینجوری هم میشه فرستاد :
www.example.com/sendemail.php?to=myemail@server.com&subject=mysubject&message=mymessage
آفرین!
این شد!
احتمال زیاد این کار کنه!
صفحه‌ها: 1 2