ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک سئوال از جلد 1 کتاب محمدرضا ماهر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[/align]با سلام به همه مهندسای گل و گلاب
تو صفحه 255 کتاب مهندس ماهر یه مثال کاربردی از تولید پالس مداوم (کنترل شده) با تایمر extended داره من هر چی رو این مثال فکر کردم یه چیزایی رو نفهمیدم

اینم کدش برای دوستانی که کتابو ندارن:

AN M0.0
L S5T#250MS
SE T1
NOT
BEC
L MW100
L 1
I+
T MW100
A M101.0
=
Q0.0

چیزی که من از این برنامه فهمیدم اینه که وقتی RLO =0 باشه تایمر 1 ما باید 250 میلی ثانیه بشماره و وقتی که تایمر شمارشش تموم شد RLO با دستور NOT یک میشه که این باعث می شه که بلاک ما بسته بشه

یه سئوال این وسط دارم که اصلا شروع بلاک ما کجاست آیا همون تایمر شروع بلاک ماست؟

بعدش تو متن کتاب نوشته که وقتی که تایمر کار می کنه با سه خط
LMW100 ...TMW100 یکی یکی به مقدار MW100 اضافه میشه

سئوالی که هست اینه که به چه دلیلی باید این کار رو بکنیم ؟

دستور A MW101.1 هم که AND MW101.1 رو با RLO میندازه داخل Q .

این وسط من نفهمیدم که چه جوری خروجی ما باید 250 میلی ثانیه صفر بشه؟
بعدش یه نکته دیگه ای که تو کتاب نوشته این بود که بیت های M101 بصورت صعودی فرکانس هاشون نصف می شه آخه چطوری (یعنی مثلا M101.1=2HZ
M101.2=1 HZ
............)

از قبل از جوابتون ممنونم .
سلام
افرادی که با زبان st کار میکنن خیلی کم هستند (معمولا همه به سراغ زبان نردبانی میرن )، در مقدمه کتاب ایمیل اقای ماهر وجود داره شما از خودشون سوال کنید بهتره ( قبلا که جواب میداد ، الان رو نمیدونم )
(۱۲-شهریور-۱۳۸۸, ۱۰:۴۸:۳۶)Amir_johari نوشته است: [ -> ][/align]با سلام به همه مهندسای گل و گلاب
تو صفحه 255 کتاب مهندس ماهر یه مثال کاربردی از تولید پالس مداوم (کنترل شده) با تایمر extended داره من هر چی رو این مثال فکر کردم یه چیزایی رو نفهمیدم

اینم کدش برای دوستانی که کتابو ندارن:

AN M0.0
L S5T#250MS
SE T1
NOT
BEC
L MW100
L 1
I+
T MW100
A M101.0
=
Q0.0

چیزی که من از این برنامه فهمیدم اینه که وقتی RLO =0 باشه تایمر 1 ما باید 250 میلی ثانیه بشماره و وقتی که تایمر شمارشش تموم شد RLO با دستور NOT یک میشه که این باعث می شه که بلاک ما بسته بشه

یه سئوال این وسط دارم که اصلا شروع بلاک ما کجاست آیا همون تایمر شروع بلاک ماست؟

بعدش تو متن کتاب نوشته که وقتی که تایمر کار می کنه با سه خط
LMW100 ...TMW100 یکی یکی به مقدار MW100 اضافه میشه

سئوالی که هست اینه که به چه دلیلی باید این کار رو بکنیم ؟

دستور A MW101.1 هم که AND MW101.1 رو با RLO میندازه داخل Q .

این وسط من نفهمیدم که چه جوری خروجی ما باید 250 میلی ثانیه صفر بشه؟
بعدش یه نکته دیگه ای که تو کتاب نوشته این بود که بیت های M101 بصورت صعودی فرکانس هاشون نصف می شه آخه چطوری (یعنی مثلا M101.1=2HZ
M101.2=1 HZ
............)

از قبل از جوابتون ممنونم .

سلام دوست عزيز
در مورد سوالتون بايد عرض كنم كه خروجي 101.0 هر 250 ميلي ثانيه وضعيتش تغيير مي كنه و فركانس زير را توليد مي كنه
1/(250+250)=2H
خروجي 101.1
1/(250+250)2=1H
خروجي 101.2
1/(250+250)2*2=0.5H
در واقع mw100 يك شمارنده است
0000
0001
0010
0011
0100
سلام دوستان من فکر کنم این تغییر بیت ها فقط توی همون 250 میلی ثانیه باشه جون با پایان بافتن زمان تایمر و یک شدن rlo در اثر دستور not بلوک تمام میشود و به ob1 بر میگرده حالا اگر هم دوباره این بلوک در ob1 صدا زده بشه تایمر ما ریست نشده که بخواد دوباره بشماره. البته باید با سیمولیشن تستش کنم ولی چیزی که برداشت میکنم اینه.  
تست رو انجام دادم بود و نبود تایمر هیج تفاوتی نمیکنه چون هیج دخالتی در RLO نداره. اینجا چطوری میشه عکس قرار داد؟ تایمر رو چه بزاری یا برداری هیچ تفاوتی نداره.