ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مقاله آموزش استفاده از پورت سریال در دات نت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

دیگه حال و حوصله توضیح ندارم! نقل قول از مقدمه مقاله :

نقل قول: مدتی بود دنبال یک مقاله بودم که استفاده از پورت سریال (RS232) را در محیط دات نت یاد بگیرم. اما مقاله فارسی که چه عرض کنم حتی خارجی هم پیدا نمیشد! تنها چیزی که پیدا کردم چند مثال و سورس، از msdn و چند سایت دیگر بود. البته مقالاتی در مورد استفاده از mscomm ویژوال بیسیک 6 هم پیدا شد. ولی دات نت خیلی فرق کرده بود. بالاخره مجبور شدم خودم وقت بذارم و کد بنویسم و به روش آزمایش و خطا، یاد بگیرم. بعد از کلی آزمایش متوجه شدم ریزکاریهای مهمی هست که ممکنه دلیل اصلی مشکل خیلیها با پورت سریال در دات نت همینا باشه. خلاصه تصمیم گرفتم اطلاعتم را هرچند ناچیز بشکل یک مقاله جمع کنم و در اختیار دوستان علاقه مند قرار بدم. امیدوارم مفید باشد.
به امید پیشرفت و سرافرازی ایران عزیز ...
التماس دعا.

اینم اضافه کنم آخر مقاله از چند نفر از دوستان تشکر ویژه کردم... ذیگه از این بیشتر ازم بر نمی اومد...
سلام
آقا دستت درد نکنه!
بعضی موضوعات هست که اطلاعات کامل و یکجا از اون گیر نمیاد.مخصوصا فارسی،توبعضی کتابها هم یه سری چیزای کاملا تکراری و کم ارزش وجود داره که به درد کسی نمی خوره،مثل همین نمونه.
ولی اگه هر کسی حاصل تجربیات خودش رو تو هر زمینه ای به این شکل به صورت یه مقاله در بیاره ارزشش بیشتر از چندین کتاب و سایته!
ممنون
سلام
واقعا دستتون درد نکنه. خیلی زحمت کشیدین. Merci
دستتون درد نکنه
یه سوال چطوری باید با avr توی بیسکام ارتباط بر قرار کرد ؟ یعنی چطوری باید با بیسکام اطلاعات رو دریافت یا ارسال کرد ؟
(۲۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۸:۱۷:۵۱)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس اینو ببین :

http://forum.iranled.com/showthread.php?...#pid107660

فیلتره!!!
(۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۲۲:۰۱:۰۳)محمد حسینی نوشته است: [ -> ]

مقاله آموزش استفاده از پورت سریال در دات نت

مدتی بود دنبال یک مقاله بودم که استفاده از پورت سریال (RS232) را در محیط دات نت یاد بگیرم. اما مقاله فارسی که چه عرض کنم حتی خارجی هم پیدا نمیشد!

تنها چیزی که پیدا کردم چند مثال و سورس، از msdn و چند سایت دیگر بود. البته مقالاتی در مورد استفاده از mscomm ویژوال بیسیک 6 هم پیدا شد. ولی دات نت خیلی فرق کرده بود.

بالاخره مجبور شدم خودم وقت بذارم و کد بنویسم و به روش آزمایش و خطا، یاد بگیرم. بعد از کلی آزمایش متوجه شدم ریزکاریهای مهمی هست که ممکنه دلیل اصلی مشکل خیلیها با پورت سریال در دات نت همینا باشه.

خلاصه تصمیم گرفتم اطلاعتم را هرچند ناچیز بشکل یک مقاله جمع کنم و در اختیار دوستان علاقه مند قرار بدم. امیدوارم مفید باشد.

اینم اضافه کنم آخر مقاله از چند نفر از دوستان تشکر ویژه کردم... ذیگه از این بیشتر ازم بر نمی اومد...

به امید پیشرفت و سرافرازی ایران عزیز ...
التماس دعا.
سلام
از مقالتون ممنون
چطوري ميشه كه تو يك برنامه C#.net در يك combox ليست پورت هاي سريال كامپيوتر رو در اختيار داشت تا يكي رو كاربر انتخاب كنه
(۰۸-شهریور-۱۳۸۹, ۱۲:۵۷:۲۵)elec645 نوشته است: [ -> ]چطوري ميشه كه تو يك برنامه C#.net در يك combox ليست پورت هاي سريال كامپيوتر رو در اختيار داشت تا يكي رو كاربر انتخاب كنه

سلام دوست من.
ببخشید می دونم خیلی دیره اما امروز از سورس کد این برنامه فهمیدم

بالا ی کد ها این یوسینگ رو اضافه کنید:
کد:
using System.IO.Ports;
بعد مثلا یه آرایه از جنس string تعریف کنید بعد:
کد:
array_Name = SerialPort.GetPortNames();

نوشن همه ی این ها توی comboBox هم از طریق items.add فکر کنم ممکن باشه.
سلام
یه برنامه تو محیط وی بی دات نت نوشتم که چند جا باید داده هاشو که (وزن ماشین)هست رو از باسکول بخونه.کمکم کنیدونمیدونم چه کدی باید استفاده کنم.
من می خواهم یک برنامه تحت وب بنویسم که از طریق پورت سریال اطلاعات را از یک deviceبگیرد و برعکس .ایا راهی وجود دارد که پورت سریال در وب کار کند و همچنین اگر من سایتم را اپلود کنم باز می توان از طریق همان deviceکه اطلاعاتش گرفته میشود, انها را در سایت نمایش داد.Exclamation
صفحه‌ها: 1 2