۱۹-فروردین-۱۳۹۲, ۱۷:۰۳:۲۷
اینم روبات ما در ایران اپن 2013
لیگ rescue B
کلا نقطه ضعف این بود که به مصدوم ها گیر میکرد
این فیلمی هست که فرستادیم برای قبولی فیلم مسابقه یکم حجمش زیاده نرسیدم هنوز کاتش کنم اماده شد میزارم
-
عکس زمین مسابقات هم هست (هر دو لیگ) وقت مسابقه نمی تونستم عکس بگیرم بعد مسابقه هم نمی زاشتن این هارو هم یواشکی گرفتم عکس فینال نیست زمین خیلی سخت بود
تو لیگ الف مانع رو روی پیچ 90 گذاشته بودن! یه سرعت گیر هم روی خط صاف گذاشته بودن که زیرش مسیر تغییر می کرد! همه ی ربات ها مسیر رو گم می کردن چون پیشفرض رو هنگام قطع خط رو مستقیم گذاشتن! طی اعتراضات اونو حذف کردن!
-
تو لیگ ما هم زمین خیلی سخت بود برای همین همه امتیازشون حدود 200 تا افت کرد فقط ما افزایش داشتیم!
چون الگریتم من واقعا حل ماز بود همه با دست چپ و راست می رفتن!
-
از سایز کوچیک هم عذر خواهی! حجم زیاد بود
دانلود فیلم
____
آبرو ریزی هم نبود:d چیز خوبی بود عمری باشه سال دیگه هم میریم
لیگ rescue B
کلا نقطه ضعف این بود که به مصدوم ها گیر میکرد
این فیلمی هست که فرستادیم برای قبولی فیلم مسابقه یکم حجمش زیاده نرسیدم هنوز کاتش کنم اماده شد میزارم
-
عکس زمین مسابقات هم هست (هر دو لیگ) وقت مسابقه نمی تونستم عکس بگیرم بعد مسابقه هم نمی زاشتن این هارو هم یواشکی گرفتم عکس فینال نیست زمین خیلی سخت بود
تو لیگ الف مانع رو روی پیچ 90 گذاشته بودن! یه سرعت گیر هم روی خط صاف گذاشته بودن که زیرش مسیر تغییر می کرد! همه ی ربات ها مسیر رو گم می کردن چون پیشفرض رو هنگام قطع خط رو مستقیم گذاشتن! طی اعتراضات اونو حذف کردن!
-
تو لیگ ما هم زمین خیلی سخت بود برای همین همه امتیازشون حدود 200 تا افت کرد فقط ما افزایش داشتیم!
چون الگریتم من واقعا حل ماز بود همه با دست چپ و راست می رفتن!
-
از سایز کوچیک هم عذر خواهی! حجم زیاد بود
دانلود فیلم
____
آبرو ریزی هم نبود:d چیز خوبی بود عمری باشه سال دیگه هم میریم