ايران ويج

نسخه‌ی کامل: عکس و فیلم ربات کاربران ایرانویج
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۰۲-دى-۱۳۹۲, ۲۰:۲۳:۵۷)sharin نوشته است: [ -> ]@رسول
100البته همينطورهه ... شكست پياپي مقدمه ي پيروزي هست ...
اون V22 هم خيلي جالب بود!
مرسي رسول جان :)

@saber.k
اين پروژه كمي شرايطش خاص هست ، بطور كلي بين 1 تا 1.5 تومني ساخت كواد هزينه دارهه.
ملخ ها و موتور هاو باتری از کجا تهیه کردین؟
اینترنتی خرید کردین یا . . .
ابعادش چنده؟
طول ملخ ؟
--------------------------------------
از hmtr استفاده کردین؟
اینجا رو ببینید، آر سی بی باید از همه جا بهتر باشه پستای قبل و بعدشم هستن.

نه مطمئناً با این ماژولا نمیشه چنین کار خفنی کرد :)

اگرم بشه خیلی دردسر داره.
شما اگر قصد ساخت داريد بهترهه بر مبناي برد KK شروع به ساخت كنيد.( مثل بقيه )
اگر دوست داريد كدها هم دست كاري كنيد و توانش رو داريد بردهاي مبتني بر آردينو مثل multiwii و ... رو انتخاب كنيد و بر مبناي اون ها كار كنيد ، پروژه اشون open source هست ، البته استفاده از كد آماده هم خودش نياز به يه تخصص دارهه ! Biggrin
حالت ديگه اينه كه بخوايد بر مبناي برد AVR ساخت خودتون كار كنيد كه در اين صورت هم از سورس هايي كه كه گفتم مي تونيد استفاده كنيد ، اما قبلش از تواناييتون بايد مطمئن بشيد كه وسط پروژه نمونيد.

كاري كه من كردم يه جورايي تحقيقاتي بودهه و بر مبناي بردي كه خودم طراحي كردم كار كردم. بعضي ها به اين مي گن چرخ رو از نو اختراع كردن ، كه ممكنه واقعا لزومي نداشته باشه!
بريد تو نخ تحقيقاتش ، موارد پروژه رو خودتون انتخاب مي كنيد ، پروژه ي منم اشكال زياد دارهه ...

ملخ ها رو بسته به موتور بايد انتخاب كنيد ، براي من 4.5*10 هستن.
براي فرستنده گيرنده از راديو كنترل استفاده كنيد راحت ترين. من از NRF استفاده كردم. بستگي به نيازهاي پروژه اتون هم دارهه.
فاصله ي مركز موتور تا موتور حدود 52 سانت هست.
قطعات رو اينترنتي خريدم و اون موقع ته مونده ي اجناسش بود ، كيفيت خوب نبود و گرون بودن و تنوع زيادي نداشتن. الان از هر نظر مناسبترهه . اما كلا اگر دسترسي به تهران داريد هم قطعات بهتري مي تونيد تهيه كنيد و هم ارزونتر ، سايت هاي مدل بنداز بندازهه ... . منم اگر مجبور نبودم نمي گرفتم. سايت rcebay بود. تو فروم r30 بري يه فروشگاه گرون فروش ديگه هم به اين اضافه شده ، اسمش در ذهنم نيست.

موفق باشيد.
(۰۲-دى-۱۳۹۲, ۲۰:۵۸:۲۶)sharin نوشته است: [ -> ]شما اگر قصد ساخت داريد بهترهه بر مبناي برد KK شروع به ساخت كنيد.( مثل بقيه )
اگر دوست داريد كدها هم دست كاري كنيد و توانش رو داريد بردهاي مبتني بر آردينو مثل multiwii و ... رو انتخاب كنيد و بر مبناي اون ها كار كنيد ، پروژه اشون open source هست ، البته استفاده از كد آماده هم خودش نياز به يه تخصص دارهه ! Biggrin
حالت ديگه اينه كه بخوايد بر مبناي برد AVR ساخت خودتون كار كنيد كه در اين صورت هم از سورس هايي كه كه گفتم مي تونيد استفاده كنيد ، اما قبلش از تواناييتون بايد مطمئن بشيد كه وسط پروژه نمونيد.

كاري كه من كردم يه جورايي تحقيقاتي بودهه و بر مبناي بردي كه خودم طراحي كردم كار كردم. بعضي ها به اين مي گن چرخ رو از نو اختراع كردن ، كه ممكنه واقعا لزومي نداشته باشه!
بريد تو نخ تحقيقاتش ، موارد پروژه رو خودتون انتخاب مي كنيد ، پروژه ي منم اشكال زياد دارهه ...

ملخ ها رو بسته به موتور بايد انتخاب كنيد ، براي من 4.5*10 هستن.
براي فرستنده گيرنده از راديو كنترل استفاده كنيد راحت ترين. من از NRF استفاده كردم. بستگي به نيازهاي پروژه اتون هم دارهه.
فاصله ي مركز موتور تا موتور حدود 52 سانت هست.
قطعات رو اينترنتي خريدم و اون موقع ته مونده ي اجناسش بود ، كيفيت خوب نبود و گرون بودن و تنوع زيادي نداشتن. الان از هر نظر مناسبترهه . اما كلا اگر دسترسي به تهران داريد هم قطعات بهتري مي تونيد تهيه كنيد و هم ارزونتر ، سايت هاي مدل بنداز بندازهه ... . منم اگر مجبور نبودم نمي گرفتم. سايت rcebay بود. تو فروم r30 بري يه فروشگاه گرون فروش ديگه هم به اين اضافه شده ، اسمش در ذهنم نيست.

موفق باشيد.
با اینکه اینجا جاش نیست ولی همینجا میپرسم که باقی دوستان بتونن استفاده کنن!!
بیشتر نظرم اینه خودم از صفر طراحی کنم!
اگه نتونستم میرم سمت KK & . . .
این بردای kk & . . . از کجا میشه تهیه کرد؟
بهترین kk کدوم نسخشه؟ چند مدل داره!!
@saber.k
اگر اينترنتي مي خواي بگيري سايت زير دارهه ، اما تاحالا ازش خريد نداشتم ، گرون فروش هم هست.
http://promak.ir/

تهران هم كه گفتم حتما مناسب تر مي توني گير بياري ... .

طبيعتا ورژن كه مي رهه بالاتر بهتر مي شه ، مدل LCD دارش ، فكر كنم KK2 مي شه.
ربات پانزدهمین دوره مسابقات المپیاد رباتیک شهریور 93
تنها تیمی بودیم که بازومون رو غیرخطی و با خلاقیت خودمون ساختیم

[تصویر:  attachment.php?aid=12446]

این دستی که می بینید مال منه:)

[تصویر:  attachment.php?aid=12447]
مهندس جان ایول قشنگه Biggrin
میگم بازوی مام که اینشکلی بود ،نبود ؟

ما منظورم زنجانه ها :d
نه بازوی زنجان و سایر تیم ها خطیه
این ربات زنجان(پیوست)

این بازو داره روی 2تا محور حرکت میکنه
ولی بازوی ما با مفصل کار میکنه(مشابه دست طراحیش کردیم)

ربات زنجان قسمت گریپر از سرووی داینامیکسل دونه ای 1-2 تومن استفاده شده
ما از سری MG دونه ای 50 تا 150 تومن استفاده کردیم
این یعنی خلاقیت ما بیشتره:)

ولی با چرخ های ربات زنجان خیلی حال کردم
لامصب چرخ نبود، هرزگرد بود:)
اینو جوری ساخته بودن که جلو که میرفت دور خودشم میچرخید !!!
این مال کدوم مسابقه هست ؟
لیگ امدادگره ؟ دانش آموزی یا آزاد ؟
المپیاد مهارتی رشته رباتیک
ما که از طریق فنی حرفه ای اقدام کردیم
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8