اون کسی که مدار بالایی رو طراحی کرده انگار زیاد الکترونیک بلد نبوده و قطعات رو نمیشناخته !!
چون خیلی ساده تز از این حرف ها میشه یه نوریاب طراحی کرد !!!
مدار بالا بیشتر شبیه تشخیص نور هستش تا نور یاب !
چون یه دونه سنسوره !!!
این هم حرفیه این اولین روباتی بود که من ساختم برای همین یکم ناشیانس ولی خیلی عالی کار میکرد دقیقا خوب مدار برای تشخیص نوره وقتی یه موتور همیشه روشن باشه یعنی روبات تو حالت عادی میچرخه حالا وقتی مدار بتونه نور رو تشخیص بده اون یکی موتور هم روشن میشه و مستقیم به سمت نور میره
خوب تست نمی کنه که کدوم نور بیشتره و کدوم نور کمتره تا به سمت نور بیشتره بره !!!
اصولا اولین نوری رو که پیدا کنه به سمت اون میره
اصلا منطقی نیست !!!
چون باید ببین نور کدوم سمت بیشتره تا به سمت نور بیشتره بره !!
با یه TL072 که 8 پایه هست خیلی راحت میشه نور یاب دقیق ساخت که به سمت نور بیشتره بره !!!
(۲۱-مرداد-۱۳۸۹, ۲۰:۲۰:۲۸)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]با یه TL072 که 8 پایه هست خیلی راحت میشه نور یاب دقیق ساخت که به سمت نور بیشتره بره !!!
علی جون مدارشو داری؟؟
آره آقا من خیلی دوست دارم مدارشو ببینم باید جالب باشه لطفا بزار
مداری نداره که !
اینو ببینید :
تحلیلشو می ذارم به عهد خودتون !!
اینم یه برنامه نمونه با بسکام که کار مدار بالا رو می کنه :
کد php:
$regfile = "m32def.dat" : $crystal = 1000000
Ddrc = 0 : Portc = 255
Ddrb = 255 : Ddrd = 255
Config Adc = Single , Prescaler = Auto
Dim Ldrl As Word , Ldrr As Word
Rp Alias Portd.0 ' + MOTOR RIGHT
Rn Alias Portd.7 ' - MOTOR RIGHT
Lp Alias Portd.1 ' + MOTOR LEFT
Ln Alias Portd.6 ' - MOTOR LEFT
'===============================================================================
Mode1:
Do
Ldrl = Getadc(0) : Ldrr = Getadc(1)
If Ldrr > Ldrl Then :
Set Lp : Reset Rp
Else :
Reset Lp : Set Rp
End If
Loop
سلام لینک ها کار نمیکنه
من برنامه نوریاب رو میخواستم لینکش کار نمیکنه لطفا اصلاج کنید
salam ye soal dashtam ;baraye sakhte robataee ke bayad ham digaro shenasaee konan az che sensori bayad estefade kunam?
--------------
سلام یه سوال داشتم
برای ساخت روباتهایی که باید همدیگه رو شناسایی کنن از چه سنسورس باید استفاده کنم؟
(۳۰-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۳۳:۴۶)tahere ta نوشته است: [ -> ]salam ye soal dashtam ;baraye sakhte robataee ke bayad ham digaro shenasaee konan az che sensori bayad estefade kunam?
سلام
لطفا طبق قوانین سایت فقط فارسی تایپ کنید
میشه بیشتر توضیح بدید؟ چطوری میخواهید شناسایی بشن؟