ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ميزان جريان دهي تراك ها در AROS
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام......
يه سؤال فني داشتم . سؤال كه چه عرض كنم استادمون گفته درمورد"ميزان جريان دهي تراك ها در AROS "تحقيق كنيم. راستشو بخواين هيچي درموردش نمي دونم. پس كمك برسونيد!!!!!!!!!!!!!
واقعا از اينكه همه دسته جمعي دارين جواب سؤالمو ميدين ممنونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب مهندس جان وقتی بلد نیستیم اراجیف از خودمون ببافیم !

"ميزان جريان دهي تراك ها در AROS "
می شه یه توضیح کوچولو خودتون بدین بدونیم اصلا در مورد چی هستش !؟؟
مربوط به چی درسی هستش ؟؟؟
باور كنيد اگه خودم هم بدونم!! ولي اگه فهميدم حتما !!
چون من كارم ضروريه شما همون اراجيف بنويس دكتر جان من قبول دارم !!!!!!
(۱۶-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۳۵:۳۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]خوب مهندس جان وقتی بلد نیستیم اراجیف از خودمون ببافیم !

"ميزان جريان دهي تراك ها در AROS "
می شه یه توضیح کوچولو خودتون بدین بدونیم اصلا در مورد چی هستش !؟؟
مربوط به چی درسی هستش ؟؟؟

کاملاً موافقم!

(۱۷-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۰۷:۱۴)saba-a نوشته است: [ -> ]باور كنيد اگه خودم هم بدونم!! ولي اگه فهميدم حتما !!

فکر میکنم که این یکی و بودونین که این پروژه مربوط به کدوم درستونه یا استاد کدوم درستون بهتون این موضوع رو دادن؟

در ضمن ممنون میشم توضیح بدین که این موضوع مربوط به پروژه پایان نامه هست؟یا یه پروژه کلاسی؟
بله اين يكي رو مي دونم .من نه دانشجو ام نه پايان نامه دارم. سوالم مربوط به ساخت ربات ميشه!
ببخشید یه سئوال دارم.
این AROS چیه؟قطعه الکترونیکیه؟چرا می خندین خب نمیدونم چیه!!
مي شه بگي مربوط به چه رباتي هست؟؟Amaze
ببخشین این AROS احیاینا ARES نیستش !!!
شاید غلط تایپی بوده !

ARES هم نرم افزار طراحی برد پروتئوس هستش !
(۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۲۰:۵۱:۰۸)bIGBANG نوشته است: [ -> ]مي شه بگي مربوط به چه رباتي هست؟؟Amaze

"روبواسپمر"می خوان بسازن!!!
فکر می کنم همه جمیعا سر کاریم!نه؟؟؟!!
مهندشین اسم تایپیک عوض شد تا شاید کسی می دونه چیه و اسمش رو احیانا دید بیاد ما رو از بی خبری در بیاره !

اگه هم هدف اسپم باشه که خوب اون موقع می دونم چی کار کنم !
ولی به نظر نمی یاد !
صفحه‌ها: 1 2