ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرمت divx رو با چه نرم افزاري ميشه تدوين كرد ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
میتونی ولوم و تو توتال تنظیم کنی
داره توش من دیدم
اره از 100 تا 600 هم هست و من هم روي ماكزيمم گذاشته بودم اينقد صدا كم شده بود . روي تصوير خيلي تاثيري نذاشته بود

كسي با Xilisoft Video Converter امتحان كرده ببينه همچين مشكلي هست ؟
من بقیه فرمت ها رو تست کردم چنین مشکلی نداشت !
کدوم فرمت ها مشکل داشت؟
کدوم نداشت؟
xilosoft بدرد نمیخوره کیفیتم پایین میاره بهترین همون توتاله
(۲۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۲۴:۳۲)Scorpion نوشته است: [ -> ]xilosoft بدرد نمیخوره کیفیتم پایین میاره بهترین همون توتاله

موافقم. توتال از همشون بهتره. فقط نمی دونم با این همه قدرتی که داره چرا ظاهرش اینقدر درب و داغونه؟
دیدم بحث converter هست گفتم بد نیست با FFmpeg هم آشنا بشید .

FFmpeg یک پروژه اپن سورس، تحت لیسانس LGPL هست که توی دلش بیش از 100 تا codec رو جا داده . برنامه های زیادی مثل MPlayer ، VLC ، Xine و ... برای اجرا و تبدیل ویدیو ها از این نرم افزار استفاده می کنن . استفاده از کتابخانه ها و codec های آزاد در این پروژه باعث شده این نرم افزار قابل اجرا در اکثر سیستم عامل ها باشه. سه جزء اصلی این پروژه یعنی ffmpeg ، ffplayer و ffserver تقریبا تمام نیاز های "مدیا"ای شما را برطرف می کند!
با توجه به اینکه این پروژه به صورت command-line ارائه شده ، کار کردن باهاش برای همه آسون نیست . اما نگران نباشید! واسط های گرافیکی (GUI) هم براش طراحی شده . یکی از اونها WinFF هست .

نسخه ویندوزی WinFF رو از اینجا بگیرید.
لينكش بسته هست
فرمت divx با نرم‌افزار divx movie باز ميشه.نرم‌افزارى از كمپانى DivxNetworks.

اينم سايتش
حالا كسي ميدونه فرمت divx رو چه جوري ميشه تبديل كرد به dvd جوري كه كفيتش نزديك به فيلم dvd بشه
با nero decode میشه فکرکنم
http://ffmpeg.org/download.html
صفحه‌ها: 1 2 3 4