(۲۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۷:۴۷:۲۱)saeed450 نوشته است: [ -> ]حالا كسي ميدونه فرمت divx رو چه جوري ميشه تبديل كرد به dvd جوري كه كفيتش نزديك به فيلم dvd بشه
شما K-Lite Codec Pack را نصب کن بعد با یولید 12 تبدیلش کن به avi
ولی فکر نکنم به پای کیفیت دی وی دی برسه اما رندر کردن یولید عالیه
به امید دیدار
فرمت mp4 رو با چه نرمافزاري ميشه قسمت هاييش رو جدا كرد ؟ (بدون تبديل فرمت)
با kmplayer میشه هر فیلمی رو capture کرد. برای فایل خروجی فرمت mp4هم داره. kmplayer جدید امکاناتش کم شده. باید قدیمی رو نصب کنین.
ورژنش كه نميدونم ولي تو قسمت كپچرش رفتم چيزي نداشت و mp4 رو هم نمشناخت
ميخام يه تيكه 5 دقيقه اي از يه فيلم 1 ساعته mp4 رو جدا كنم . شما خودتون اين كارو كرديد ؟ اگه اره از كدوم قسمت
من برای تبدیل فرمت های صوتی و ویدیویی از the kmplayer professional media player 2.9.3.1428 و Total Video Converter 3.10 Beta استفاده می کنم. با kmplayer هر فایلی رو میشه کپچر کرد. ولی مشکلش اینه که معمولا فقط تو کامپیوتر میشه پخشش کرد. ولی اگه تنظیماتش رو بلد باشیم( من خودم شانسی تنظیمش می کنم ولی تا حالا نشده به نتیجه نرسم) یه نرم افزار کامله. من الان یه فایل mp4 رو قسمتی ازش رو برداشتم ولی مشکل اینه که فقط خود kmplayer می تونه پخش کنه. media player و k-lite نتونستن. پس اگه نخوایم فایل رو جای دیگه ببریم همین کفایت می کنه. ولی اگه کارتون خیلی جدیه نرم افزار Total Video Converter 3.10 Beta حرف نداره. این نرم افزار هر فایلی رو به هر فرمتی تبدیل می کنه. من الان قسمتی از یه mp4 رو مشخص کردم و به mp4 تبدیل کردم. هر دوی این نرم افزار ها برای تبدیل مناسبن.
نمی دونم با وجود نرم افزار کامل و متن بازی مثل VLC چرا خودمون رو اذیت می کنیم !
همه کار می کنه !
تبدیلش هم عالیه !
همه چیزی هم که فکر کنین پخش می کنه !
نه ميخام تبديل كنم نه ميخام پخش كنم
فقط شما چه جوري اون تيكه mp4 رو مشخص كردي و جداش كردي ؟ توي km
یادم رفت بگم از کدوم قسمت. kmplayer فقط در زمان پخش می تونه capture کنه. پس روی تصویر کلیک راست کنین. به قسمت capture و بعد video capture. به جای این مسیر می تونید ctrl+c بزنید. بعد تو پنجره باز شده بالا سمت راست فرمت فایل خروجی رو مشخص کنین. تقریبا همه فرمت های مورد نیاز رو داره از جمله avi و 3gp و mp4 و flv و mpg , ...
پایینش دو قسمت داره.یکی برای صدا و یکی تصویر. تنظیمات این قسمت خیلی پیچیده هست. من خودم با پیش فرض کپچر می کنم. اگه مشکل پیش بیاد شانسی !!! تغییرش می دم. اینجا رو فکر کنم بیشتر از من سر در بیارین. بعد از تنظیم کردن , جایی از فیلم که می خوام بردارم میارم و start رو می زنم. در زمان پخش کپچر می کنه.
من با km به راحتی فیلم dvd رو به avi تبدیل می کنم.
پيداش كردم ولي مشكل اينجاست كه اون پنجره فرمت هاش غير فعاله و فقط avi رو كپچر ميكنه و خروجي ميده.
من 2 ساله با km کار می کنم و چنین مشکلی ندیدم. اون قسمتی که بالا سمت راست گفتم مربوط به خروجیه نه ورودی. بالا سمت چپ هم مقصد رو مشخص کنیم. اصلا فرقی نمی کنه که چه فرمتی داره پخش میشه. حالا اگه مشکلتون حل نشد با یه نرم افزار دیگه امتحان کنید. از صفحه video capture عکس گرفتم.
-----------------------
vlc چطوری تبدیل می کنه؟ تنها نتیجه ای که از نصبش گرفتم این بود که فایل های صوتی تصویری کامپیوترم شکل کلاه شدن.
ميدونم همون جا كه نوشته avi نميشه تغييرش داد . ولي خب اين كپچرش ادامه دار نيس .يني وسط كار قطع كني ديگه تموم ميشه .نرم افزار هاي بهتري هم هستند واسه اين كار
من ميخاستم يك يا چند تيكه رو ببرم با يه نرمافزار نه اين كه صبر كنم تا كپچر بشه.به هر حال ممنون