ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قوانين جديد سايت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
قوانين جديد سايت :
1 - از گذاشتن عكس در كنار شناسه به شدت پرهيز شود ( چون بر خلاف اخلاق مصوب اينترنته )
و همچنين باعث بوجود آمدن محيطي محدود براي كاربران خاص مي شود و عمومي بودن سايت به زير سوال مي رود
2 – به هيچ عنوان نبايد اسم شناسه نويسنده در زير مقاله بيفتد مگر آنكه يكي از اعظا بخواهد در مورد مقاله با صاحب مقاله گفتگو كند
3- بايد آن اپلت جاوا كه شعار سايت در آن نوشته شده برداشته شود تا هم جنبه تبليعي سايت كم شود و هم آنكه براي افرادي كه از مرور گر غير اينترنت اكسپلورر استفاده مي كنن مشكلي پيش نياد
4 – كاربران در هنگام عضو شدن در سايت بايد خودشان درجه خودشان را تعيين كنند كه برنامه نويس مبتدي هستند يا عادي و يا حرفه اي به صورت زير هم بايد با آنها رفتار شود
1- كاربر سطح (1) (ضعيف ) :
اين نوع كابر مي تواند به هر تعداد كه بخواهد سوالاتش را مطرح كند و به ازاي هر 3 سوالي كه پرسيد تنها مي تواند به 1 سوال جواب بدهد ( كه جواب دادنش هم اختياري است )
2- كاربر سطح (2) ( متوسط ) :
اين نوع كاربر به ازاي هر يك سوالي كه جواب داد مي تواند يك سوال خود را در سايت بگذارد
3- كاربر سطح (3) (حرفه اي ) :
از آنجايي كه اين كاربر از سطح علمي بالايي برخوردار است مي بايست بيشتر ايشان به سوالات جواب بدهند تا سوال كننده باشند
اين نوع كاربر حق دارد به ازاي هر 3 تا سوالي كه پاسخ داد تنها 1 يك سوال بپرسد
( در سايت بايد مشخص باشد كه نوع مطلب ارسالي سوال است – پاسخ به سوال است – و يا مقاله و گفتمان كه بيشتر جنبه نظري دارد ) كه قوانين بالا صرفا مخصوص به سوال و پاسخ به سوال است
5 – مثل ساير زبانهاي برنامه نويسي براي Access نيز تالار گفتماني طراحي شود
6 – نبايد تعداد ارسالي هر فرد در كنار شناسه خودش مشخص باشه ( كه اين نكته از همه مهمتره )
سلام با تشكر از توجه شما به سايت
1- با اين مورد مخلفم چون ما قرار نيست خودمونو به قوانين مصوب اينترنت محدود كنيم ما قوانين خودمونو خودمون وضع ميكنيم . من يكي مخالفم ولي اگه تاييد بشه منم ورش ميدارم. :!:
2- مخالف - حقوق مقاله يا نوشته مربوط به هر شخص متعلق به ان شخص است و طبق قوانين كپي رايت من مخالفم.

3- خنثي نطري ندارم.
4- مخالف كاربران نبايد در سايت محدود شوند ضمنا به همين اساني هم نيست كه (برنامه نويسيش رو ميگم)

5- اين كه قانون نميشه اين يه پيشنهاده كه آقا اشكان رديف ميكنه ضمنا فك نكنم اكسس يه زبان باشه؟! :roll:
6- مخالف دليلي قانع كننده براي اين كار نميبينم!

نتيجه: با جمع بندي 6 مورد بالا بنده مخالف هستم.
با سلام به همه دوستان
از دوستان خواهشمنديم به جاي آنكه در باره اين مطلب نظرشان را ارسال كنند در نظر سنجي شركت كنند
با تشكر از همه دوستان
اولا اينكه نظر سنجي كار نكرد !
دوما اينكه با همه قانون ها مخالفت ميشه به شدت عمرا كسي قبول كنه :o
1- اينجا جايي آزاد هست و هر كس ميتونه عكسي از خودش يا يه نماد بزاره

2- نتنها اسم بلكه ايميل هم بايد نوشته بشه هميشه بايد اسم نويسنده زير مقالات نوشته بشه تا كسي نتونه به اسم خودش در بياد و علاوه بر اون كپي رايت و اگه سوالي داشت راحت بپرسه از نويسنده

3- شرمنده شعار سايت از روزي كه سايت بوده هست و خواهد بود و تا امروز نشون داده كه همه شعار ها بجز يكي كه نميگم عملي كرده

4- اينم اصلا درست نيست كه طرف خودش سطح علميشو انتخاب كنه اين جور چيزا از جوابها و برنامه هايي كه گزاشته معلوم ميشه

5- يه بخش هست به اسم زبان هاي ديگر ثانيا همونطور كه كامران گفت اكسس يه برنامه كاربردي هستش نه برنامه نويسي

6- تعداد پست حتما حتما بايد باشه تا معلوم بشه چه كسايي از كي اينجا بودن و هرچه تعداد پست يك نفر بيشتر باشه نشان دهنده فعاليتش در سايت هستش :!:

و در نهايت يك چيز خيلي باحال
پست اول
نقل قول: در نهايت نظر خود را در مورد قوانين جديد سايت اعلام كنيد

پست دوم
نقل قول: از دوستان خواهشمنديم به جاي آنكه در باره اين مطلب نظرشان را ارسال كنند در نظر سنجي شركت كنند

خيلي باحال بود نه :wink:
مي بينيد خودتون مي خواهيد جنجال درست كنيد من چيزي نگفتم :roll:
در ضمن اگه نطر سنجي كار نكنه علتش متوجه مديران سايت مي شه نه من
بزار بقيه بگن اگه الكي گفتم بگين !
نظر سنجي كار كرد آخه من لوگين نشده ميخواستم نظر بدم
نظر به اينكه دوستان گفتن نطر سنجي خراب شده من هم اونا اديت كردم بعد اساسي گند زده شد بهش
حالا نظر سنجي به اينجا منتقل شد
http:// http://www.iranvig.com/modules...pic&t=1435
قبل از اينکه بخوام نظری بدم يا اينکه اصلاً در مورد اين قوانين صحبتی بکنم يه سؤال دارم
شما با چه حقی اين قوانين رو مطرح کردی ؟ تا اونجا که من ميدونم اول يه پيشنهاد مياد بعد اين پيشنهاد سنجش ميشه و اگه خوب باشه ميشه قانون. حالا در مورد اين سايت ، يه بخش هست واسه پيشنهادات اونجا ميشه عنوان کرد و سرش هم بحث کرد.ولی جالب تر از همه ی اينها، من خيلی دلم ميخواد که دليل اين حرفا رو بدونم يعنی اينکه هدفت چيه از اين قوانين ؟ فکر ميکنی که به چه شکلی ميتونن به پيشبرد اهداف سايت کمک کنن ؟ اگه بتونی اين سؤال ها رو جواب بدی و روشن کنی قضيه رو ميشه سرشون بحث کرد. و بهتره اسم تاپيک رو عوض کنیAmaze

بزار پيشنهاد های جديد برای سايت نه قوانين :wink:

موفق باشی
نظر سنجي اينجا خراب بود براي همين به اين لينك منتقل شد .
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...pic&t=1435[/url]