با سلام میخواستم بدونم چهطوری میشه جریان رو حدود 200 میلی آمپر تقویت کنم؟
با تشکر.
این پست ها چرا ویرایش ندارن؟ یه سوال دیگه هم داشتم اینه که خروجی uln مگه 0 نیست؟ 0 هم جریان داره؟ میشه یه کم توضیح بدید؟ من کلا با مقولا جریان مشکل دارم.
با تشکر.
مهندس جریان یعنی ولتاژ تقسیم بر مقاومت !
با بافر می تونین جریان رو تقویت کنین !
سری ULN هم مثل یه کلید می مونه که برق مثبت رو به زمین وصل می کنه !
حالا بار تو راه برق مثبت قرار داره و جریانی که از بار رد می شه از آی سی هم می گذره !
ببینید من ولتاژ مثبت رو به یه سری LED با 4514 (دیکودر) میدم حالا منفی رو با 74573 بدم یا با uln فرقی میکنه؟چرا؟مگه هردم ولتاژ 0 نیستند؟
با تشکر.
وای مهندس !
یه مثال بگم !
شما با سیم 0.25 می تونی کل خونه رو سیم کشی کنی !!!!!
ولی چرا میایم با سیم 2.5 سیم کشی ها رو انجام می دیم ! کمتر از 1.5 دیگه حداقل استفاده نمی کنیم !
مگه هر دوتاشون سیم نیستن !
مگه هر دو هادی نیستن !
مگه هر دو برق رو از خودشون عبور نمی دن !
اینجا هم همون قضیه هستش !
ممنون ولی یه مثال بهتر میزدید خب سیم 0.25 تحمل جریانی که ازش کشیده میشه رو نداره و نهایتا میسوزه ولی آی سی این طور نیست در ضمن من منظورم اینه که ولتاژ صفر جریان داره؟ اگه داره پس چه فرقی با جریان ولتاژ 1 داره؟ ببخشید اینو میگم ولی اگه یه توضیح کامل بدید که منم دیگه مشکلم با جریان حل بشه.
با تشکر.
آی سی چرا اینطور نیست !
قراره این جریان از آی سی بگذره !
بعد چرا آی سی هیت سینک دارن !
در شمن آی سی از چی ساخته شده !
همونسلیسیم هم محدودیت جریان داره !
نکته مهم دیگه فرقی بین ولتاژ - و + نیستش !
هی نگو صفره !
مهندس یکم فکر کن !
ممنون
فکر کردم ولی به نتیجه نرسیدم که پست دادم چو من کلا با مقوله جریان تو مدار مشکل دارم.
بزارید با مثال مشکل رو حل کنیم : مثلا من یه ولتاژ 1 دارم (4514) با جریان 100 میلی آمپر و یه 0 دارم (uln2803) با جریان حدود 500 میلی آمپر باهاش میشه مثلا یه وسیله ای که 500 میلی آمپر جریان لازم داره رو راه بندازم؟
با تشکر.
نه !
چون این جریان از هر دو دو آیسی می گذره و این آی سی سری می شن و چون جریان در مدارات سری برابر هستش پی حداکثر جریان برابر با حداکثر جریان 4514 نمی شه که برابر با 25 میلی امپر هستش !
شاید 2803 تا 600 میلی آمپر بتونه عبور بده ولی 4514 حداکثر جریانش 25 میلی آمپر هستش و نمی تونه 600 میلی آمپر رو عبور بده !
پس میشه نتیجه گرفت که آی سی ها باید باهم مچ باشن تا بشه حداکثر جریان رو ازشون کشید مثل رم کامپیوتر که اگه دوتا رم داشته باشی یکی با باس 800 و دیگری با باس 400 حداکثر استاده از دو تا رم با باس 400 خواهد بود. درسته؟
حالا دو تا سوال دیگه دارم البته ببخشید ها پر روییه ولی این دو تا هم رفع بشه دیگه مشکلی نیست.
1-LED 5 mil چند میلی آمپر جریان میخواد تا حداکثر نور خودش رو بده؟ (LED با نور معمولی هست پر نور نیست)
2- برای 32 تا از این LED ها کدوم دوتا آی سی رو استفاده کنم که مچ باشن؟
با تشکر فراوان از شما و همه ی ایران ویچی ها.
1- 15 میلی آمپر , بیشتر هم می شه ولی عمرش خیلی میاد پایین !
2- این 32 دو تا چجوری قراره وصل بشن !
مثبت ها به هم وصل ولی منفی ها به هم وصل نیستند منفی رو باید دونه به دونه بهشون بدیم مثل یه ستون از تابلو روان.
با تشکر.