ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار با arm شروع شد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
این کل کار هایی که انجام شده میباشد :
http://kavirelectronic.ir/fa/modules.php...=5184#5184
برد اموزش هم اماده شده و میتونید از ادرس زیر دریافت کنید :
http://kavirelectronic.ir/shop/product_i...cts_id=463
برای سرعت بخشیدن به روند اموزش arm تصمیم گرفتیم موارد اموزشی رو به بخش های زیر تقسیم کنیم :
1- LCD رنگی
2- LCD کارکتری
3- حافظه های MMC/SD
4-کیبرد و کیپد
5 - 7سگمنت
6- تایمر ها
7- کانتر ها
8- pwm
9- پروتکل I2C
10- rtc داخلی
11- پروتکل rs232 .
12 - واحد دیباگ یونیت
13- پروتکل CAN
14 - پروتکل spi
15- پورت usb
16 - کیبرد و موس کامپیوتر
17- adc
18- پروتکل i2s
19- واحد ها و مد های اسلیپ
20-نوسان ساز داخلی و pll
21- eeprom داخلی و خارجی
22- خط مودم
23- وقفه ها
24- واچ داگ و بوت لودر
25-اترنت 100m
26-چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه اگه بود بگید .
-------کلیه دوستانی که توانایی همکاری در امر اموزش رو دارن ، میتونن بخش دلخواه خودشون رو از طریق پیغام خصوصی ارسال کنن .
-------در صورتی که توانایی انجام موارد بالا رو ندارید میتونید در امر ترجمه با ما همکاری کنید ( پیغام خصوصی بدید)
-------همون طور که توی مجله گفته شد ، ما با کامپایلر kiel و میکرو کنترلر های اتمل ( at91sam7x26 ) کار میکنیم .
------منابعی که برای موارد بالا وجود داره . نرم افزار flow code for arm و مثال های نرم افزار kiel و app note های ارائه شده توسط شرکت اتمل میباشد .
------شما میتونید توسط نرم افزار flow code for arm بخش های مختلف رو توسط زبان گرافیکی راه اندازی کنید و سپس برنامه گرافیکی رو به زبان c تبدیل کنید و در انتها نحوه راه اندازی از کد c استخراج کنید .
------برای دوستانی که با ما همکاری داشته باشن ، تخفیف ویژه ای در برد اصلی ( که در مجله به بررسی اون پرداختیم ) در نظر گرفته میشه . ( تخفیف از 50 تا 100 % ) . ( تخفیف از طرف گروه کویر الکترونیک )
-----حداکثر مهلت برای ارائه اموزش 10 روز است .
------ در صورتی که بخشی رو انتخاب کنید ، من و سایر دوستان شما رو تنها نمیزاریم و در مواقع نیاز به کمک شما میایم .
------کلیه مطالب ، در انتها و پس از اتمام اموزش در یک کتاب رایگان و به نام اعضایی گروه منتشر خواهد شد .
------ کلیه مطالب و دست اوردها به نام فرد ایجاد کننده ، در کلیه سایت های برق و الکرتوینک منتشر میشود .
------برای اعضای گروه بخش های رفع اشکال و اموزش اولیه در نظر گرفته شده ، توی این اموزش اولیه شما نحوه پیدا کردن منابع و تنظیم سورس ها و... رو فرا خواهید گرفت ، پس نگران سختی کار و... نباشید .
------بدون شک ،ترجمه یک صفحه ، ایجاد یک مثال ، پیدا کردن یک نکته و... کار گروه رو یک مرحله پیش میبره و باعث پیشرفت علم الکترونیک میشه .
----- شما میتونید کار هایی رو که انجام دادید از طریق پیغام خصوصی برای من بفرستید ، یا در همین جا بزارید ، یا در سایت کویر الکترونیک مطرح کنید ، خلاصه یه جوری به ما برسونید ).
موفق و پیروز باشید .
سلام
کلیه موارد مورد نیاز برای دوستانی که اعلام امادگی کرده بودن ارسال شد .
با تشکر از استقبال دوستان
1nafar جان اگه ما رو هم قابل بدوني حاضريم كمك كنيم ولي نمي دونم چطوري بالا خره مادر خدمتيم داداش .امر كن عزيز
سلام
من برد آرم رو ساختم (AT91SAM7S256) ولی نمیتونم پروگرامش کنم،اگر کسی کمک کنه ممنون میشم،یه سوال دیگه هم داشتم،پایه erase (پایه 55) در حالت عادی باید pull up یا pull down باشه؟
(۰۹-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۷:۵۸)84020260 نوشته است: [ -> ]سلام
من برد آرم رو ساختم (AT91SAM7S256) ولی نمیتونم پروگرامش کنم،اگر کسی کمک کنه ممنون میشم،یه سوال دیگه هم داشتم،پایه erase (پایه 55) در حالت عادی باید pull up یا pull down باشه؟

با یه مقاومت 1 کیلو pull up کن .
برای پروگرم از روش سمبا استفاده میکنید؟ مراحلی رو که من یا آقای 1نفر گفتیم(قبلا) رو انجام دادید؟
منم هستم هر کاری که بتونم مخصوصا ترجمه
علی مدد

منم هستم.

سعید جون کی شروع میکنی؟؟؟؟؟؟
مهدی جون
تو دیگه چرا
یه نگاه به تاریخ پست ها هم مینداختی بد نبود

سعید جان مجلهpmm6چی شد
من منتظرم
سلام به همه .من هم دارم کار با آرم رو شروع می کنم .
یه برد آزمایشی هم برای x256 طراحی کردم . که میشه تو خونه درستش کرد .
الان پست بالا یه پست اسپم بودش یا یه پست اخباری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۱۸-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۰۶:۵۵)1nafar نوشته است: [ -> ]سلام
این کل کار هایی که انجام شده میباشد :
http://kavirelectronic.ir/fa/modules.php...=5184#5184
برد اموزش هم اماده شده و میتونید از ادرس زیر دریافت کنید :
http://kavirelectronic.ir/shop/product_i...cts_id=463
برای سرعت بخشیدن به روند اموزش arm تصمیم گرفتیم موارد اموزشی رو به بخش های زیر تقسیم کنیم :
1- LCD رنگی
2- LCD کارکتری
3- حافظه های MMC/SD
4-کیبرد و کیپد
5 - 7سگمنت
6- تایمر ها
7- کانتر ها
8- pwm
9- پروتکل I2C
10- rtc داخلی
11- پروتکل rs232 .
12 - واحد دیباگ یونیت
13- پروتکل CAN
14 - پروتکل spi
15- پورت usb
16 - کیبرد و موس کامپیوتر
17- adc
18- پروتکل i2s
19- واحد ها و مد های اسلیپ
20-نوسان ساز داخلی و pll
21- eeprom داخلی و خارجی
22- خط مودم
23- وقفه ها
24- واچ داگ و بوت لودر
25-اترنت 100m
26-چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه اگه بود بگید .
-------کلیه دوستانی که توانایی همکاری در امر اموزش رو دارن ، میتونن بخش دلخواه خودشون رو از طریق پیغام خصوصی ارسال کنن .
-------در صورتی که توانایی انجام موارد بالا رو ندارید میتونید در امر ترجمه با ما همکاری کنید ( پیغام خصوصی بدید)
-------همون طور که توی مجله گفته شد ، ما با کامپایلر kiel و میکرو کنترلر های اتمل ( at91sam7x26 ) کار میکنیم .
------منابعی که برای موارد بالا وجود داره . نرم افزار flow code for arm و مثال های نرم افزار kiel و app note های ارائه شده توسط شرکت اتمل میباشد .
------شما میتونید توسط نرم افزار flow code for arm بخش های مختلف رو توسط زبان گرافیکی راه اندازی کنید و سپس برنامه گرافیکی رو به زبان c تبدیل کنید و در انتها نحوه راه اندازی از کد c استخراج کنید .
------برای دوستانی که با ما همکاری داشته باشن ، تخفیف ویژه ای در برد اصلی ( که در مجله به بررسی اون پرداختیم ) در نظر گرفته میشه . ( تخفیف از 50 تا 100 % ) . ( تخفیف از طرف گروه کویر الکترونیک )
-----حداکثر مهلت برای ارائه اموزش 10 روز است .
------ در صورتی که بخشی رو انتخاب کنید ، من و سایر دوستان شما رو تنها نمیزاریم و در مواقع نیاز به کمک شما میایم .
------کلیه مطالب ، در انتها و پس از اتمام اموزش در یک کتاب رایگان و به نام اعضایی گروه منتشر خواهد شد .
------ کلیه مطالب و دست اوردها به نام فرد ایجاد کننده ، در کلیه سایت های برق و الکرتوینک منتشر میشود .
------برای اعضای گروه بخش های رفع اشکال و اموزش اولیه در نظر گرفته شده ، توی این اموزش اولیه شما نحوه پیدا کردن منابع و تنظیم سورس ها و... رو فرا خواهید گرفت ، پس نگران سختی کار و... نباشید .
------بدون شک ،ترجمه یک صفحه ، ایجاد یک مثال ، پیدا کردن یک نکته و... کار گروه رو یک مرحله پیش میبره و باعث پیشرفت علم الکترونیک میشه .
----- شما میتونید کار هایی رو که انجام دادید از طریق پیغام خصوصی برای من بفرستید ، یا در همین جا بزارید ، یا در سایت کویر الکترونیک مطرح کنید ، خلاصه یه جوری به ما برسونید ).
موفق و پیروز باشید .
آقا سعید منم هستم بگید باید چه کار کنم؟
صفحه‌ها: 1 2