ايران ويج

نسخه‌ی کامل: 100 گیگ فضای رایگان با پهنای باند نا محدود!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
(۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۴۰:۴۳)joker نوشته است: [ -> ]فکر کنم بیشتر یه مرکز جمع آوری ایمیل هست برای اسپم :)

جهت کسب اطلاعات بیشتر:
http://www.opendns.com

کاملا حرف Joker تایید میشه Wink

کلا طراحی سایتش نشون میده که قصدشون فقط منافع خودشون یعنی اسپمینگ هست و بس ! Wink
دوستان ، آشنایان ، کسانی که ثبت نام کرده اند ، کسانی که ثبت نام نکرده اند ، کسانی آنلاین هستن ، کسانی که نیستن ، کسانی که سایت رو بالا آوردند ، کسانی که از فایر فاکس 3.5 استفاده می کنن ، کسانی که از اپرا 10 استفاده می کنن ، کسانی که از اینترنت اکسپلورر 9 استفاده می کنن ، کسانی ویندوز 7 دارن ، کسانی که از ویندوز ویستا یا اکس پی استفاده می کنن ، کسانی که مدیرن ، کسانی که دارن خودمونی میشن ، کسانی کاربرند ، کسانی که آخر فروم بازند ، بامرام ها ، خوشتیپ ها ، استادان ، برنامه نویسان ، ADSL داران ، ایرانیان ، اونور آبی ها ، هکر ها ، کسانی که یک نیگا همین طوری انداختین ، کسانی که از اسپم متنفرند ، کسانی که فکر می کنند اون سایت ایرانی نیست ، کسانی که فکر می کنند اون سایت یک سایت اسمپینگه ، همه و همه!
من این سایت رو در پی چند بار سرچیدن پیدا کردم و برام جالب بود که یک سایت 100 گیگ فضای رایگان در اینترنت بده ، اونم یک سایت فارسی|ایرانی!!خوب بعد از چند وقت بعد از اون اومدم تو ایرانویج و طبیعیه که می خواستم یک پست با این مضمون بدم که همه بدونند و صفا سیتی!!ولی دیدم سایت بالا نمیاد ، بی خیال شدم ولی هر چند وقت یک بار چک می کردم ولی ...
حالا صبح داشتم تو ایرانویچ می پلکیدم که یک دفعه یادم اومد که سایت رو 2 ماهی میشد چک نکردم چون دیگه خودم رو متقاعد کرده بودم که : "اینا فلنگو بستن و دیگه ..." بی خیال!!
در هر حال هدف فقط اطلاع رسانی بود و لا غیر. نه اسپم ، نه تبلیغ ، نه ...
•••با تشکر•••
چطوری تونستی این همه لغت را جمع کنی ،دمت گرم :)

نقل قول: دوستان ، آشنایان ، کسانی که ثبت نام کرده اند ، کسانی که ثبت نام نکرده اند ، کسانی آنلاین هستن ، کسانی که نیستن ، کسانی که سایت رو بالا آوردند ، کسانی که از فایر فاکس 3.5 استفاده می کنن ، کسانی که از اپرا 10 استفاده می کنن ، کسانی که از اینترنت اکسپلورر 9 استفاده می کنن ، کسانی ویندوز 7 دارن ، کسانی که از ویندوز ویستا یا اکس پی استفاده می کنن ، کسانی که مدیرن ، کسانی که دارن خودمونی میشن ، کسانی کاربرند ، کسانی که آخر فروم بازند ، بامرام ها ، خوشتیپ ها ، استادان ، برنامه نویسان ، ADSL داران ، ایرانیان ، اونور آبی ها ، هکر ها ، کسانی که یک نیگا همین طوری انداختین ، کسانی که از اسپم متنفرند ، کسانی که فکر می کنند اون سایت ایرانی نیست ، کسانی که فکر می کنند اون سایت یک سایت اسمپینگه ، همه و همه!
من فکر میکنم یک سرویس کاملا ایرانی نیست ، از یک سرویس با همین مشخصات خارجی به اسم خودشون استفاده میکنند :)
البته در کل کار بدی نیست فضای رایگان دادن :)
اینروزا کسی واسه کسی کار مفت نمیکنه که !!
اینها هم شاید برای تست یه سری چیزا اینو دایر کرده بودند به هرحال اطمینانی نیست به این سایت ها مخصوصا ایرانی ها
وقتتون و تلفش نکنید بهتره
(۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۱۳:۳۱)IT.M@N نوشته است: [ -> ]
(۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۴۰:۴۳)joker نوشته است: [ -> ]فکر کنم بیشتر یه مرکز جمع آوری ایمیل هست برای اسپم :)

جهت کسب اطلاعات بیشتر:
http://www.opendns.com

کاملا حرف Joker تایید میشهWink

کلا طراحی سایتش نشون میده که قصدشون فقط منافع خودشون یعنی اسپمینگ هست و بس !Wink

خوب ایرادی نداره که !!
ما هم ضدحال میزنیم ، یک آدرس ایمیل جداگانه برای خودشون بازمیکنیم !! حالا هرچقدر خواستن اسپم کنن !!
راستی واسه اینکارا که نمیخواید ایمیل بدین از آدرس ایمیل موقت میتونید استفاده کنید
10minutemail.com/
(۱۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۵۵:۰۸)Fireninja نوشته است: [ -> ]دوستان ، آشنایان ، کسانی که ثبت نام کرده اند ، کسانی که ثبت نام نکرده اند ، کسانی آنلاین هستن ، کسانی که نیستن ، کسانی که سایت رو بالا آوردند ، کسانی که از فایر فاکس 3.5 استفاده می کنن ، کسانی که از اپرا 10 استفاده می کنن ، کسانی که از اینترنت اکسپلورر 9 استفاده می کنن ، کسانی ویندوز 7 دارن ، کسانی که از ویندوز ویستا یا اکس پی استفاده می کنن ، کسانی که مدیرن ، کسانی که دارن خودمونی میشن ، کسانی کاربرند ، کسانی که آخر فروم بازند ، بامرام ها ، خوشتیپ ها ، استادان ، برنامه نویسان ، ADSL داران ، ایرانیان ، اونور آبی ها ، هکر ها ، کسانی که یک نیگا همین طوری انداختین ، کسانی که از اسپم متنفرند ، کسانی که فکر می کنند اون سایت ایرانی نیست ، کسانی که فکر می کنند اون سایت یک سایت اسمپینگه ، همه و همه!

آقا اين IE9 كى اومد ما نفهميديم؟؟؟؟؟؟؟
اگه كسى داره لينك دانلودشو بذاره!!
البته من از اپرا 10 بدون نياز به نصب استفاده ميكنم!!!!!!!
چجوريشم فكر كنم كاربلداش سريع بفهمن.
توی اين دنيا فقط يه چيز مجانيه اونم همون "هيچی"
اين هم ميشه مثل رپيد يا بقيه، اولش يه کم حال ميدان بعدش يا پولی ميشه يا اينکه به اندازه کافی email جمع کردن که بفروشن

ميگم اصلاً خودمون يه هاستينگ راه ميندازيم واسه ايرانويج ميفروشيم به ملّت
انگار كسى IE9 نداره...
نقل قول: انگار كسى IE9 نداره..
سلام
اخرین ورژن 8 بتا 2 هست .
فضای 100 گیگ برای کاربران فارسی زبان شاید مقداری مبالغه باشه . توی ایران با این سرعت 2 ترا بایت ( 2 ترا بایت بود یا 2 کیلو بایت ؟) خیلی زور بزنیم بتونیم 50 مگ فضا اشغال کنیم .
(۲۶-شهریور-۱۳۸۸, ۰۷:۵۲:۴۹)1nafar نوشته است: [ -> ]
نقل قول: انگار كسى IE9 نداره..
سلام
اخرین ورژن 8 بتا 2 هست .

پس اين نينجا چى مى‌گفت؟
من خودم 8 دارم.حرف كى رو باور كنم؟؟
صفحه‌ها: 1 2 3