ايران ويج

نسخه‌ی کامل: 100 گیگ فضای رایگان با پهنای باند نا محدود!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
بله ، شما اشتباه نکردید ، اشتباه تایپی هم نیست!!
این سایت 100 گیگ فضای رایگان با پهنای باند نامحدود و دارای سیستم FTP بصورت رایگان ثبت نام می کنه!035 زود ثبت نام کنید تا از دست ندینش! ولی باید فعال باشین وگرنه اکانتتون حذف میشه!! 100 گیگ شوخی نیستا!!Confused
و جالبه که بدونید این یک سرور ایرانی و فارسیه! فقط مرام رو حال می کنی؟
نظراتتون رو راجعش بگین! فکر کنم دیگه لازم نباشه دنبال یک هاست رایگان در به در تو نت بگردین ، وقتی به سایتش رفتین تمامی امکاناتش رو می بینین ، و ثبت نامش هم خیلی آسونه و مثله Vatangig و امثال اون نیست!در نظرسنجی هم شرکت کنین لطفا" !!HappyClapHappyClapSmile
اگی یدفه فلنگو نبنده خوبه !!
ما که هر کاری کردم نشد ثبت نام کنیم !
اصلا نمیاد Biggrin
سلام مثل اینکه از بس پهنای باندش نامحدود بوده !!! BW خودش تموم شده دیگه بالا نمیاد Biggrin
من همین الان با مرورگر اپرا 9 و خورده ای!Wink سایت رو آوردم بالا و ثبت نام هم کردم برای اطمینان!!
این سایتو از یک سال قبل می شناختم و می خواستم بزارم اینجا شرحشو ولی یک مدت به قول میثم جان فلنگو بست ، ولی الان فهمیدم که احتمالا" از مرورگر بوده!! حالا با مرورگر های دیگه امتحان کنید ، راه دوری نمی ره که! Shy
سایتش باز شده ولی خیلی سایت داقونیه .... لاگین کردم ارور دیتابیس داد....
سلام
محض اطلاع نینجای آتشین این ارور رو میده هم با IE تست کردم هم با FF و هم با OPERA
کد:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'ariagig_ariagig'@'localhost' (using password: YES) in /home/ariagig/public_html/members.php on line 10
# MySQL Error: Unable to connect to database please check that you have provided the correct Database Login username
# Database Login Password
الان اومد. ولی بازم تو ثبت نام ارور دیتابیس میده. Biggrin
هم با intertet explorer هم با اپرا 10 ارور داد.
فکر کنم بیشتر یه مرکز جمع آوری ایمیل هست برای اسپم :)

""و جالبه که بدونید این یک سرور ایرانی و فارسیه! فقط مرام رو حال می کنی؟"""
جهت کسب اطلاعات بیشتر:
http://www.opendns.com
صفحه‌ها: 1 2 3