ايران ويج

نسخه‌ی کامل: PHP یا ASP.NET ، مسئله این است
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
حالا شما هردوشو بگو Biggrin
نقل قول: من قوی تر از کتابخانه های php ندیدم البته asp کار حرفه ای نیستم ولی اگه asp کارا شک دارن یه کاری کنن که من هر فایلی با پسوند pdf رو از سایتشون دانلود کردم (اسم فایل مشخص نیست) یه عکس داخل اون فایل pdf باشه که اسم سیستم عاملی که داره اون فایل رو دانلود می کنه با ip اون توش باشه
من این کارو با ۲۰ خط می تونم به یه php کار تازه کار یاد بدم تا انجام بده

خوب 20 خط اینجاش که اصلا مهم نیست ؛ چون خودتون دارید میگید کتابخانه های php ، مهم اینه که طرف پشت قضیه چطور کار کرده

نقل قول: شما توی asp.net برنامه نویسی نمی کنین برنامه های نوشته شده میکرو سافت رو بهم می چسبونین
کلا استفاده از مدل مهندسی RAD همینه !! حالا هم میشه اگر میخوای یک ماشین درست کنی از چرخش تا موتور و تودوزیش کار خودت باشه و هم میتونی وقتت را برای چیزهایی که مهمترن بزاری !

نقل قول: توی آپاچی تقیربا خود آپاچی رو می تونید برنامه نویسی کنید مثلا بگید اگه فایرفکس بود این فایل رو باز کن اگه IE بود اون یه فایلو یا مثلا بگید هر فایلی که اسمش عدد بود در خواست شد رو بفرست به فلان فایل PHP اگه دیده باشید اکثر سایت های php با همین روش تمام صفحاتشون رو html کردن من یادم نمی یاد asp چنین چیزی داشته باشه

با استفاده از کد نویسی در رویداد Begin Requestمیتونین بسته به شرایط محیط کاربر جواب بدین ، مثلا جای فلان فایل ، فایل دیگری را بفرستید .

ضمن اینکه نکته دومی که فرمودید با استفاده از URL Rewriting در asp.net قابل انجام هست.

نقل قول: یعنی می تونید ۲ تا عکس رو بندازید رو هم یا روی یه عکس متن اضافه کنید یا فرمت های مختلف رو به هم تبدیل کنید؟
نمی خوام از صفر کد بنویسم ها کتاب خونه اماده ای برای این کار دارید؟

در داخل فریم ورک استاندارد دات نت ، NameSpace ای هست به اسم System.drawing که باهاش میشه خیلی راحت این کارهایی را که فرمودید انجام داد ، اینهم مثالش

عید شما مبارک

پشمالو
همونطور که پشمالو گفت برای کار با عکس میشه گفت که drawing namespace کامله.
برای کار با PDF هم تا جایی که من می دونم خود .net ، کتابخانه آماده نداره ؛ من خودم یکی دوبار احتیاجم شده از PDFsharp استفاده کردم.اینم لینک:
http://www.webresourcesdepot.com/open-so...-pdfsharp/
دیگه چی؟دیدی php به درد نمیخوره؟Tongue
من اومدم اینو بگم : asp.net یا php ، مسئله این نیست ! Biggrin

واقعیت اینه هر کدام از این ها ویژگی های خاص و کاربرد خودشون رو دارن . این بحث ها هر جایی که دنیای نرم افزار آزاد و دنیای نرم افزارهای انحصاری در رقابت هستند ، وجود داره.

ha_60 نوشته است:مهم ترین برتری php نسبت به asp آزاد بودنشه که حس کردن این برتری خیلی کار مشکلیه ولی خیلی مهمه

به نظرم این جمله رو باید با طلا نوشت. "درک آزادی مشکله ؛ ولی خیلی مهمه"

پلتفرم DotNet واقعا فوق العادست. یکپارچگی عجیبی داره (حتی به نظر من بیشتر از جاوا) . یعنی کلا solution های مایکروسافت اینطوری هستن . از هر جا وارد شی، چون کل سیستم یکپارچست ، به همه جاش تسلط و دسترسی داری . من basic یاد میگیرم ، بعد vb ، بعد هم به راحتی میتونم برم سمت web application ، بعد با یه مهاجرت برم توی دات نت و الی آخر . یا مثلا این مسئله توی office هم وجود داره. word رو که یاد گرفتی ، یواشکی powerpoint و بعد هم excel و ... .

ولی یه ایراد بزرگ که چشم رو خیلی هم میزنه ، توی همه solution های مایکروسافت وجود داره ؛ اونم قضیه انحصار هست . توی همین قضیه مقایسه asp.net و php دقت کنید . در طراحی با asp.net شما منحصرا به یک ابزار توسعه محدود میشید . یعنی قبل از اینکه شما بخواید به مرحله طراحی برسید ، مجبورید وقت زیادی رو صرف سر و کله زدن با visual studio و حفظ کردن حقه ها و ترفند هاش بکنید . بیشتر شبیه حفظ کردن کلیک ها میمونه تا طراحی. اما توی Php این طور نیست . شما آزادید از هر ابزار آزادی برای توسعه و طراحی استفاده کنید . (نمونه هاش netbeans و eclipse که واقعا توی این زمینه قدرتمند عمل می کنن)
ابزار توسعه خیلی مهمه . میتونه تخیل شما رو محدود یا نامحدود کنه . تا زمانی که به یک ابزار توسعه مثل vs تکیه می کنید (یا بهتر بگم، مجبورید که تکیه کنید) ، تخیل شما به اندازه همون امکاناتی هست که vs در اختیار شما میزاره .

ولی خوب از طرف دیگه اگر برگردیم به ویژگی های فنی یک زبان برنامه نویسی ، سیستماتیک بودن زبان های مورد استفاده در asp.net در مقابل php رو نمیشه انکار کرد . شاید یه جلوه کوچیکش این باشه که توابع توی php توی یه اسکوپ global تعریف شدند ، ولی توی .net همه چیز کلاسه شدس . مثال زیر رو ببینید :
کد:
PHP:
echo("salam");

ASP.NET:
Respone.Write("salam");

نقل قول:
نقل قول: من قوی تر از کتابخانه های php ندیدم البته asp کار حرفه ای نیستم ولی اگه asp کارا شک دارن یه کاری کنن که من هر فایلی با پسوند pdf رو از سایتشون دانلود کردم (اسم فایل مشخص نیست) یه عکس داخل اون فایل pdf باشه که اسم سیستم عاملی که داره اون فایل رو دانلود می کنه با ip اون توش باشه
من این کارو با ۲۰ خط می تونم به یه php کار تازه کار یاد بدم تا انجام بده
خوب 20 خط اینجاش که اصلا مهم نیست ؛ چون خودتون دارید میگید کتابخانه های php ، مهم اینه که طرف پشت قضیه چطور کار کرده
دقیقا . مهم اینه که طرف پشت قضیه چی کار کرده . چرا همین قضیه توی asp.net خیلی از جاها رعایت نمیشه؟ یعنی خیلی وقت ها توی دات نت ما پشت قضیه رو نمی بینیم . در حالی که توی همین مثالی که آقا هادی گفتن تا فیها خالدون قضیه مشخصه .

نقل قول:
نقل قول: شما توی asp.net برنامه نویسی نمی کنین برنامه های نوشته شده میکرو سافت رو بهم می چسبونین

کلا استفاده از مدل مهندسی RAD همینه !! حالا هم میشه اگر میخوای یک ماشین درست کنی از چرخش تا موتور و تودوزیش کار خودت باشه و هم میتونی وقتت را برای چیزهایی که مهمترن بزاری !
اصلا بحث مدل طراحی نیست .
به نظر من اشکالی نداره تیکه-برنامه ها رو به هم بچسبونیم تا یه برنامه بشه. اتفاقا این روش توی طراحی با ابزار های آزاد بیشتر به کار گرفته میشه. اشکال کار اینجاست که این تیکه-برنامه ها رو فقط مایکروسافت بسازه !
مثالش توی ماشین هم اتفاقا هست ! یه ماشین که تمام قطعاتش رو چین تولید کرده بهتره یا ماشینی که توی طراحیش آزادید از هر قطعه ای استفاده کنید ؟!

شاید برای بعضی ها جالب باشه که توی دات نت همه چی آماده وجود داره و میتونن به چیز های مهمتر فکر کنن . ولی این جالبی تا زمانی وجود دازه که شما قانع هستید . قانع به استفاده از component های از پیش ساخته شده مایکروسافت. قانعید که فرم لاگین رو با درگ و دراپ بندازید روی صفحه .
ولی زمانی که خواستید وارد یه طراحی واقعی بشید و فرم لاگین خودتون رو طراحی کنید ، مجبورید اون چیزهای مهم تر رو بزارید کنار و کد های پیچیده و درهم vs رو آنالایز کنید تا به طرح دلخواهتون برسید. اونجاست که یه طراح php کار ، کیلومتر ها از شما جلو تره .

تعارف نداریم . انتخاب بین این دوتا خیلی سلیقه ای هست و بخش زیادیش هم بر میگرده به درک اون جمله که گفتم باید با طلا نوشت ...
نقل قول: انتخاب بین این دوتا خیلی سلیقه ای هست و بخش زیادیش هم بر میگرده به درک اون جمله که گفتم باید با طلا نوشت ...
دستت درد نکنه دیگه،یعنی هرکی asp.net کار می کنه نرم افزار آزاد و open source رو درک نمی کنه!Biggrin
اینجوری ها هم نیست.من خودم مزیت های نرم افزار های آزاد و open source رو می دونم.اما بازم ترجیح می دم که از asp.net استفاده کنم.چون که microsoft دقیقا می دونه برنامه نویس چی می خواد و نیاز های اون رو برطرف می کنه!
این رو هم نباید فراموش کنیم که سرعت پیشرفت برنامه های microsoft هم خیلی زیاده؛بطوریکه در هر نسخه ی جدید از هر برنامه مخصوصا برای .net خیلی امکانات و ابزار های جدید و کارآمد اضافه میشه.خلاصه خودشو به سرعت update می کنه.
خب دیگه چه نیازی هست که به php کوچ کنم؟
من حدودا 1 سال php کار کردم.آقا این همه می گید open source و آزاده و پیشرفتش زیاده،2-3 سال پیش که من php کار می کردم ،php حتی یه ادیتور و IDE درست حسابی نداشت (الان رو نمی دونم)که حداقل auto-completation رو ساپورت کنه،حالا اجرای سایت و مشاهده ی اون در همون لحظه و سایر امکانات visual studio بماند.
همین خودش خیلی مهمه و در راحتی برنامه نویس تاثیر داره و نشون میده که تا حالا کسی یا گروهی به خودش زحمت نداده که یه IDE کامل و قدرتمند برای PHP بنویسه،دلیلش هم به احتمال زیاد نداشتن پشتوانه ی مالیه!!!
نقل قول: دقیقا . مهم اینه که طرف پشت قضیه چی کار کرده . چرا همین قضیه توی asp.net خیلی از جاها رعایت نمیشه؟ یعنی خیلی وقت ها توی دات نت ما پشت قضیه رو نمی بینیم . در حالی که توی همین مثالی که آقا هادی گفتن تا فیها خالدون قضیه مشخصه .

کی گفته نمیشه تا فیها خالدون فریم ورک دات نت را دید ؟
شما تشریف ببرید اینجا و اینجا آموزش میدن چطوری فریم ورک را ببینید و حتی دیباگ کنید.

نقل قول: اصلا بحث مدل طراحی نیست .
به نظر من اشکالی نداره تیکه-برنامه ها رو به هم بچسبونیم تا یه برنامه بشه. اتفاقا این روش توی طراحی با ابزار های آزاد بیشتر به کار گرفته میشه. اشکال کار اینجاست که این تیکه-برنامه ها رو فقط مایکروسافت بسازه !
مثالش توی ماشین هم اتفاقا هست ! یه ماشین که تمام قطعاتش رو چین تولید کرده بهتره یا ماشینی که توی طراحیش آزادید از هر قطعه ای استفاده کنید ؟!
نه !! خدا وکیلی یعنی شما اینقد کنترل و کامپوننت را برای .net ندیدی تاحالا ؟
کی گفته باید حتما از مایکروسافتیهاش استفاده کنیم ؟ هم به اصطلاح شما آزادش هست و هم shareware هاش !

نقل قول: شاید برای بعضی ها جالب باشه که توی دات نت همه چی آماده وجود داره و میتونن به چیز های مهمتر فکر کنن . ولی این جالبی تا زمانی وجود دازه که شما قانع هستید . قانع به استفاده از component های از پیش ساخته شده مایکروسافت. قانعید که فرم لاگین رو با درگ و دراپ بندازید روی صفحه .
ولی زمانی که خواستید وارد یه طراحی واقعی بشید و فرم لاگین خودتون رو طراحی کنید ، مجبورید اون چیزهای مهم تر رو بزارید کنار و کد های پیچیده و درهم vs رو آنالایز کنید تا به طرح دلخواهتون برسید. اونجاست که یه طراح php کار ، کیلومتر ها از شما جلو تره .

اصلا کی گفته که کدهای VS پیچیده هستن و آنالیز لازم دارن ؟
ضمناً ، خودتون بالاتر گفتین که "سیستماتیک بودن زبان های مورد استفاده در asp.net در مقابل php رو نمیشه انکار کرد" ، خوب به نظر شما این سیستماتیک بودن در "طراحی واقعی" و وقتی که یک تیم مهندسی با هم کارمیکنن ، باعث سهولت و شفاف بودن نحوه پیاده سازی و دیباگ کردن نرم افزار مهندسی شده نمیشه ؟
در این جور مواقع هست که در مقابل حرف شما میشه گفت "php کارها ممکنه کیلومترها جلوتر باشن ، اما در جاده اشتباه !"

نکته : دوستان ، واسه اینکه این بحث ، مثل بحثهای دیگه ای که همیشه بر سر زبانهای برنامه نویسی میشه ؛ به کل کل و خارج شدن از موضوع منجر نشه ، لطف کنن ادعاهای خودشون را حدالمقدور با لینک بیان کنن تا بار علمیمون بیشتر بشه !

با تشکر
پشمالو
نقل قول: من حدودا 1 سال php کار کردم.آقا این همه می گید open source و آزاده و پیشرفتش زیاده،2-3 سال پیش که من php کار می کردم ،php حتی یه ادیتور و IDE درست حسابی نداشت (الان رو نمی دونم)که حداقل auto-completation رو ساپورت کنه،حالا اجرای سایت و مشاهده ی اون در همون لحظه و سایر امکانات visual studio بماند.
همین خودش خیلی مهمه و در راحتی برنامه نویس تاثیر داره و نشون میده که تا حالا کسی یا گروهی به خودش زحمت نداده که یه IDE کامل و قدرتمند برای PHP بنویسه،دلیلش هم به احتمال زیاد نداشتن پشتوانه ی مالیه!!!

من نمیفهمم این ویژگی های تنبالانه اینقدر واجبه ؟! auto-completation که حتی توی dev-php هم وجود داره . امکان مشاهده و دیباگ زنده هم وجود داره (اگرم به نرم افزار های غیر آزاد بیشتر اعتماد دارید ، php designer رو پیشنهاد می کنم که واقعا قدرتمنده )

نقل قول:
نقل قول: دقیقا . مهم اینه که طرف پشت قضیه چی کار کرده . چرا همین قضیه توی asp.net خیلی از جاها رعایت نمیشه؟ یعنی خیلی وقت ها توی دات نت ما پشت قضیه رو نمی بینیم . در حالی که توی همین مثالی که آقا هادی گفتن تا فیها خالدون قضیه مشخصه .

کی گفته نمیشه تا فیها خالدون فریم ورک دات نت را دید ؟
شما تشریف ببرید اینجا و اینجا آموزش میدن چطوری فریم ورک را ببینید و حتی دیباگ کنید.

واقعا با اون لایسنس مسخره read-only که به نظر من و خیلی ها هر کاری مایکروسافت در این راستا انجام میده بازم در جهت انحصار طلبی هست ، میشه کاری هم کرد ؟ اگر واقعا تا فیها خالدون دات نت تو مشتتونه ، پس لطف کنید یه سر شرکت ناول بزنید ،چون هنوز که هنوزه این بنده های خدا از سال 2004 یکم با مونو درگیر هستند !
(من نمیدونم اگه ناول نبود دات نت کارها portability دات نت رو چطوری میخواستن توجیه کنن)

نقل قول: اصلا کی گفته که کدهای VS پیچیده هستن و آنالیز لازم دارن ؟
مگه حتما کسی باید بگه ؟ من دارم میگم ! تجربیات شخصیمه . حتما نباید لینک بدم که Biggrin
از نظر من هر کدی که به صورت خودکار تولید میشه ، نیاز به آنالیز داره تا بتونیم درکش کنیم . حالا فکر نکنید فقط راجع به دات نت این مسئله وجود داره و دات نت خدایی نکرده تافته جدا بافتست . نه ، توی طراحی موبایل اپلیکیشن در J2ME و ابزار netbeans هم این قضیه وجود داره . واقعا اعصاب خورد کنه وقتی توی قسمت visual design نت بینز کلی کد بیخود تولید میکنه .

نقل قول: ضمناً ، خودتون بالاتر گفتین که "سیستماتیک بودن زبان های مورد استفاده در asp.net در مقابل php رو نمیشه انکار کرد" ، خوب به نظر شما این سیستماتیک بودن در "طراحی واقعی" و وقتی که یک تیم مهندسی با هم کارمیکنن ، باعث سهولت و شفاف بودن نحوه پیاده سازی و دیباگ کردن نرم افزار مهندسی شده نمیشه ؟
اینکه دات نت در مقابل php سیستماتیک تر به نظر میاد هم میتونه خبر خوبی باشه هم خبر بد ! در اون "طراحی واقعی" که پیش تر عرض کردم ، ممکنه تیم طراح به فلسفه KISS قائل باشه . (البته اون kiss نه ها ! Biggrin این KISS: Keep It Short and Simple)
اونوقته که دات نت دست و پا گیر و خسته کننده میشهWhistle (یا بهتر بگیم ، تنها ابزار توسعه دات نت دست و پا گیر میشه)

نقل قول: خب دیگه چه نیازی هست که به php کوچ کنم؟
من ابدا همچین پیشنهادی به کسی نمی کنم که کوچ کنه به php . اول صحبت هام هم گفتم ، انتخاب توی این مسئله کاملا سلیقه ای هست .
سلام،
برای چی زبانهای برنامه نویسی رو مقایسه می کنید؟! بنظرتون با عقل جور در میاد که ابزار هار رو با هم مقایسه کنید؟!

تمام زبانهای برنامه نویسی یک ابزار هستند که مزایا و معایب خودشان را دارند. و مقایسه آنها عملی غیر معقولانه و غیر منظقی هستش. چراکه تماماً به قدرت تفکر و هنر برنامه نویس برمی گردد که چطور بهره وری از آنها داشته باشه.
حالا چه ASP .Net، چه PHP، چه Python PERL و...
نقل قول: من نمیفهمم این ویژگی های تنبالانه اینقدر واجبه ؟! auto-completation که حتی توی dev-php هم وجود داره . امکان مشاهده و دیباگ زنده هم وجود داره
اتفاقا من زمانی که با php کار می کردم ادیتورم dev-php بود،تا جایی که یادمه تنها کمکی که می کرد این بود که سینتکس های درست رو رنگی می کردBiggrin
ولی این ویژگی ها تنبلی نیستن،وقتی که بهش عادت می کنی می فهمی که چه نعمتیه و چقدر می تونه سرعت انجام پروژه رو سریع تر کنه.
خیلی وقت ها اسم یه متد یا کلاس یا ... دقیقا یادت نمیاد.تا بخوای بری از یه جایی سینتکس درست رو پیدا کنی مقداری از وقت رو از دست دادی،پس تنبلی نیست.Question
بگذریم،چون این بحث به مقایسه ی زبان ربطی ندارهSmile
واقعا با اون لایسنس مسخره read-only که به نظر من و خیلی ها هر کاری مایکروسافت در این راستا انجام میده بازم در جهت انحصار طلبی هست ، میشه کاری هم کرد ؟ اگر واقعا تا فیها خالدون دات نت تو مشتتونه ، پس لطف کنید یه سر شرکت ناول بزنید ،چون هنوز که هنوزه این بنده های خدا از سال 2004 یکم با مونو درگیر هستند !
(من نمیدونم اگه ناول نبود دات نت کارها portability دات نت رو چطوری میخواستن توجیه کنن)
لینکی که دادی اصلا ربطی به فریم ورک دات نت نداشت و در مورد codeplex مطلب نوشته بود و اشاره کرده بود که کدپلکس ایجاد شده تا ارتباط بین open source community و کمپانیهای نرم افزار را بیشتر کنه .
ضمنا تو اون لینکی که من دادم ، در قسمت Refrence licence نوشته شده که :
کد php:
the license does not apply to users developing software for a non-Windows
 platform that has “the same 
or substantially the same features or

functionality” as the .NET Framework 
یعنی این لایسنس ReadOnly فقط برای کسانیه که روی پلت فرم ویندوز کار میکنن !
ضمن اینکه پایینتر نوشته :
کد php:
If the software you are developing is for Windows platformsyou can look
 at the code
even if that software has "the same or substantially the same
 features or functionality" 
as the .NET Framework
یعنی برنامه نویسهای ویندوز میتونن به کدهای فریم ورک نگاه کنند ، حتی اگر برنامه ای که دارن مینویسن قابلیت های مشابه دات نت فریم ورک داشته باشه !
این یعنی شما از هر بخش برنامه که خوشت نیامد ، میتونی اون تیکه را از داخل فریم ورک کپی کنی و یک NameSpace برای خودت بسازی و کدهای کپی شده را داخل اون قرار بدی ، حالا میشه با خیال راحت و رعایت لایسنس کدها را ویرایش کرد تا اونی که میخوای از توش دربیاد !!
به نظر من این کار را هم برای حفظ یکپارچگی فریم ورک تحت ویندوز انجام دادن تا هرکسی نیاد برای خودش یک فریم ورک بنویسه و شما برای اجرای فلان برنامه فلان کمپانی به فریم ورک آن کمپانی احتیاج داشته باشی و برای اجرای برنامه کمپانی دیگر به فریم ورکی دیگر !

علاوه بر این مشکل ناول و مایکروسافت سر این بود که زبانهای دات نت (توجه کنین زبان ، نه فریم ورک) ثبت اختراع شده هستند و همون اشخاص Open Source Community به هم دیگه پیشنهاد میکردند که با Implementation های زبان (در اینجا با MonoDevelop ) برنامه ای ننویسند تا بعدا اگر مایکروسافت شکایت کرد (از شبیه سازی زبان ؛ نه فریم ورک) محیط برنامه نویسیشون را از دست ندهند ، که مایکروسافت هم از حقش گذشت و قول داد که شکایت نکنه !

نقل قول: اینکه دات نت در مقابل php سیستماتیک تر به نظر میاد هم میتونه خبر خوبی باشه هم خبر بد ! در اون "طراحی واقعی" که پیش تر عرض کردم ، ممکنه تیم طراح به فلسفه KISS قائل باشه . (البته اون kiss نه ها ! Biggrin این KISS: Keep It Short and Simple)
اونوقته که دات نت دست و پا گیر و خسته کننده میشهWhistle (یا بهتر بگیم ، تنها ابزار توسعه دات نت دست و پا گیر میشه)
به نظر شما استفاده از UP (اون فیلمرو که والت دیزنی ساخته نمیگما ؛ اینو میگم که یک روش مهندسی نرم افزاره) برای طراحی واقعی بدرد میخوره یا Top-down Programming روش انجام این کارهاست ؟

به علاوه اگر منظورتون از تنها ابزار توسعه دات نت ، همون IDE مایکروسافته ، باید خدمتتون عرض کنم که این IDE تنها ابزار توسعه موجود برای دات نت نیست ، برای مثال خدمتتون عرض میکنم تشریف ببرید اینجا و با محیط Sharp Develop که اتفاقا Open Source هم هست ، آشنا بشید.

راستی ، در پستهای قبلی شما گفتید که استفاده از فرم لاگین آماده باعث میشه که برنامه نویسهای Php در طراحی واقعی کیلومترها جلوتر باشن ، حالا میخوام بپرسم آیا دستی نوشتن همه امکانات ، میشه Kiss ؟ چطور ؟
نقل قول: اتفاقا من زمانی که با php کار می کردم ادیتورم dev-php بود،تا جایی که یادمه تنها کمکی که می کرد این بود که سینتکس های درست رو رنگی می کردBiggrin
پس حتما یه سر به ورژن های جدید تر بزن.

(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۸:۳۷)pashmaloo نوشته است: [ -> ]لینکی که دادی اصلا ربطی به فریم ورک دات نت نداشت و در مورد codeplex مطلب نوشته بود و اشاره کرده بود که کدپلکس ایجاد شده تا ارتباط بین open source community و کمپانیهای نرم افزار را بیشتر کنه .

قرار هم نبود ربطی به فریم ورک دات نت داشته باشه Biggrin اگه دقت کنی نوشتم "کار هایی که مایکروسافت در این راستا انجام میده" از قبیل راه اندازی بنیاد کد پلکس در راستای انحصار طلبی بیشتره نه پیوستن به دنیای بزرگ نرم افزار آزاد .
شما مثل اینکه فقط جمله اول لینکی دادم خوندی ...

(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۸:۳۷)pashmaloo نوشته است: [ -> ]ضمنا تو اون لینکی که من دادم ، در قسمت Refrence licence نوشته شده که :
کد php:
the license does not apply to users developing software for a non-Windows
 platform that has “the same 
or substantially the same features or

functionality” as the .NET Framework 
یعنی این لایسنس ReadOnly فقط برای کسانیه که روی پلت فرم ویندوز کار میکنن !
ضمن اینکه پایینتر نوشته :
کد php:
If the software you are developing is for Windows platformsyou can look
 at the code
even if that software has "the same or substantially the same
 features or functionality" 
as the .NET Framework
یعنی برنامه نویسهای ویندوز میتونن به کدهای فریم ورک نگاه کنند ، حتی اگر برنامه ای که دارن مینویسن قابلیت های مشابه دات نت فریم ورک داشته باشه !
این یعنی شما از هر بخش برنامه که خوشت نیامد ، میتونی اون تیکه را از داخل فریم ورک کپی کنی و یک NameSpace برای خودت بسازی و کدهای کپی شده را داخل اون قرار بدی ، حالا میشه با خیال راحت و رعایت لایسنس کدها را ویرایش کرد تا اونی که میخوای از توش دربیاد !!

کلک جالبیه برای در رفتن از محدودیت های مایکروسافت به شرطی که باعث سنگین شدن محصول نهایی نشه (که میشه) .

(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۸:۳۷)pashmaloo نوشته است: [ -> ]به نظر من این کار را هم برای حفظ یکپارچگی فریم ورک تحت ویندوز انجام دادن تا هرکسی نیاد برای خودش یک فریم ورک بنویسه و شما برای اجرای فلان برنامه فلان کمپانی به فریم ورک آن کمپانی احتیاج داشته باشی و برای اجرای برنامه کمپانی دیگر به فریم ورکی دیگر !

سختش می کنی، بگو "انحصار طلبی" دیگه. فریم ورک هایی مثل RoR که سایت های غولی مثل Twitter روشون سواره از این ادا اصولا ندارن ، اتفاقی هم براشون نیفتاده.

(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۸:۳۷)pashmaloo نوشته است: [ -> ]علاوه بر این مشکل ناول و مایکروسافت سر این بود که زبانهای دات نت (توجه کنین زبان ، نه فریم ورک) ثبت اختراع شده هستند و همون اشخاص Open Source Community به هم دیگه پیشنهاد میکردند که با Implementation های زبان (در اینجا با MonoDevelop ) برنامه ای ننویسند تا بعدا اگر مایکروسافت شکایت کرد (از شبیه سازی زبان ؛ نه فریم ورک) محیط برنامه نویسیشون را از دست ندهند ، که مایکروسافت هم از حقش گذشت و قول داد که شکایت نکنه !
من بازم نفهمیدم چرا ناول از سال 2004 نتوسته هنوز محیطی رو ارائه کنه که دقیقا کارکرد دات نت و vs رو روی ویندوز داشته باشه . (اگر همه چیز انقدر شفافه که شما میگی)

(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۸:۳۷)pashmaloo نوشته است: [ -> ]
نقل قول: اینکه دات نت در مقابل php سیستماتیک تر به نظر میاد هم میتونه خبر خوبی باشه هم خبر بد ! در اون "طراحی واقعی" که پیش تر عرض کردم ، ممکنه تیم طراح به فلسفه KISS قائل باشه . (البته اون kiss نه ها ! Biggrin این KISS: Keep It Short and Simple)
به نظر شما استفاده از UP (اون فیلمرو که والت دیزنی ساخته نمیگما ؛ اینو میگم که یک روش مهندسی نرم افزاره) برای طراحی واقعی بدرد میخوره یا Top-down Programming روش انجام این کارهاست ؟

شما چرا هی بحث رو می کشونی سمت روش های طراحی ؟ مگه من گفتم نباید از RUP استفاده کرد ؟ یا گفتم php توی این قضیه ضعفی داره ؟
اینکه من میگم php دستوراتش ساده تر و راحتر برای یادگیریه ، ربطی به top-down نگاه کردن به قضیه داره ؟!
کاش حداقل اون لینکی که دادم رو باز می کردید و می دیدید که KISS کلا یه فلسفه و قاعده کلی هست. (نه یه روش مدلینگ مسئله)

(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۸:۳۷)pashmaloo نوشته است: [ -> ]به علاوه اگر منظورتون از تنها ابزار توسعه دات نت ، همون IDE مایکروسافته ، باید خدمتتون عرض کنم که این IDE تنها ابزار توسعه موجود برای دات نت نیست ، برای مثال خدمتتون عرض میکنم تشریف ببرید اینجا و با محیط Sharp Develop که اتفاقا Open Source هم هست ، آشنا بشید.
جالبه ها، حالا Automated کد های خود vs کم بود ، حالا بیاییم آنالیز کنیم ببینیم SharpDevelop چی تولید میکنه. بدتر شد که.

(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۲:۴۸:۳۷)pashmaloo نوشته است: [ -> ]راستی ، در پستهای قبلی شما گفتید که استفاده از فرم لاگین آماده باعث میشه که برنامه نویسهای Php در طراحی واقعی کیلومترها جلوتر باشن ، حالا میخوام بپرسم آیا دستی نوشتن همه امکانات ، میشه Kiss ؟ چطور ؟

شما توی نوشته ها و پست های من جایی دیدید که من بگم "بیایم دستی امکانات رو بنویسیم" ؟ شما اگر علاقمند به استفاده از component ها و تیکه-برنامه های آماده هستید ، اتفاقا این جور چیز ها برای php بیشتر از asp.net وجود داره. فرم لاگین که کوچیک کوچیکشه. حرف من این بود :

نقل قول: شاید برای بعضی ها جالب باشه که توی دات نت همه چی آماده وجود داره و میتونن به چیز های مهمتر فکر کنن . ولی این جالبی تا زمانی وجود دازه که شما قانع هستید . قانع به استفاده از component های از پیش ساخته شده مایکروسافت. قانعید که فرم لاگین رو با درگ و دراپ بندازید روی صفحه .

باز هم مثل پست های گذشته ، روی این مسئله تاکید می کنم که این انتخاب ، یک انتخاب سلیقه ای هست.
صفحه‌ها: 1 2 3