۰۱-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۱۸:۳۴
نقل قول: قرار هم نبود ربطی به فریم ورک دات نت داشته باشه اگه دقت کنی نوشتم "کار هایی که مایکروسافت در این راستا انجام میده" از قبیل راه اندازی بنیاد کد پلکس در راستای انحصار طلبی بیشتره نه پیوستن به دنیای بزرگ نرم افزار آزاد .
شما مثل اینکه فقط جمله اول لینکی دادم خوندی ...
نقل قول: به نظر من و خیلی ها هر کاری مایکروسافت در این راستا انجام میده بازم در جهت انحصار طلبی هستشما همچین گفتی به نظر من و خیلی ها ، گفتم اونجا حتما اعضای open Source کامیونیتی شلوار مایکروسافت را کشیدن رو سرش ! ؛ در صورتی که یک بنده خدایی یک پستی داده و یکی دیگه هم کامنت گذاشته !
نقل قول: کلک جالبیه برای در رفتن از محدودیت های مایکروسافت به شرطی که باعث سنگین شدن محصول نهایی نشه (که میشه) .کلک نیست ! عین راهکاره ارائه شده توسط خودشونه ، فقط بجای اینکه صراحتا بگن آقا بیا کدها را کپی کن ، تلویحاً اعلام کردن که اتفاقا در اعلامیه های حقوقی و لایسنسها ، جملات را همینجور مینویسن !
نقل قول: سختش می کنی، بگو "انحصار طلبی" دیگه. فریم ورک هایی مثل RoR که سایت های غولی مثل Twitter روشون سواره از این ادا اصولا ندارن ، اتفاقی هم براشون نیفتاده.شما اسمش را هرچی میخوای بزاری بزار ! اما یک لحظه فکر کن 10 تا برنامه روی کامپیوترت داری که با دات نت کار میکنن ، اگر قرار بود هر کدوم از اینها اجازه داشته باشند که یک فریم ورک برای خودشون ایجاد کنن ، باید 10 تا فریم ورک جداگانه که بخش زیادیشون هم شبیه به هم بود روی یک کامپیوتر نصب میکردی و آخر سر موقع uninstall کردن ، نمیشد فهمید که کدوم ممکنه بعدا به درد بخوره و کدوم بدون استفاده خواهد بود !
نقل قول: من بازم نفهمیدم چرا ناول از سال 2004 نتوسته هنوز محیطی رو ارائه کنه که دقیقا کارکرد دات نت و vs رو روی ویندوز داشته باشه . (اگر همه چیز انقدر شفافه که شما میگی)
خوب چیزی که اغلب افرادی که از برنامه های open source استفاده میکنن ، نمیتونن درک کنن ، تیمهای تولید کننده این برنامه ها اغلب برنامه نویسهای داوطلب هستند (اینهم لینک ) و داوطلب بودن یعنی اینکه پولی در بین نیست و همونطور که متوجه هستید ، پول عامل راه انداز پروژه های جدی هست و وقتی که نباشه ، مثل اینه که با یک اره کند بخوای یک درخت بزرگ را قطع کنی !! ،یک درخت با حرف زدن و من منم کردن قطع نخواهد شد !
نقل قول: اینکه دات نت در مقابل php سیستماتیک تر به نظر میاد هم میتونه خبر خوبی باشه هم خبر بد ! در اون "طراحی واقعی" که پیش تر عرض کردم ، ممکنه تیم طراح به فلسفه KISS قائل باشه . (البته اون kiss نه ها ! این KISS: Keep It Short and Simple)
اونوقته که دات نت دست و پا گیر و خسته کننده میشه (یا بهتر بگیم ، تنها ابزار توسعه دات نت دست و پا گیر میشه)
شما چرا هی بحث رو می کشونی سمت روش های طراحی ؟ مگه من گفتم نباید از RUP استفاده کرد ؟ یا گفتم php توی این قضیه ضعفی داره ؟
اینکه من میگم php دستوراتش ساده تر و راحتر برای یادگیریه ، ربطی به top-down نگاه کردن به قضیه داره ؟!
کاش حداقل اون لینکی که دادم رو باز می کردید و می دیدید که KISS کلا یه فلسفه و قاعده کلی هست. (نه یه روش مدلینگ مسئله)
[/quote]
چون توی همون صفحه کیسی که شما لینکشرا دادی ، همون خطهای آخر ، اگر خوانده باشید ، گفته :
کد php:
Instruction creep and function creep are examples of failure to follow the
KISS principle in software development. This is known as "Creeping Featurism"
و instruction creep و function creep وقتیکه زبانی که داری باهاش کار میکنی ، قابلیتهای object oriented را نداشته باشه ، یا کامل پشتیبانی نکنه ، خواه نا خواه پیش میاد !
نقل قول: جالبه ها، حالا Automated کد های خود vs کم بود ، حالا بیاییم آنالیز کنیم ببینیم SharpDevelop چی تولید میکنه. بدتر شد که.نه، مثل اینکه شما مشکلت خیلی بنیادی تر از این حرفهاست ! ، گفتی "تنها محیط توسعه" منهم گفتم visual studio تنها محیط توسعه نیست ! ، حالا اون با شماست که میخواهی کدام را آنالیز کنی و کدام را آنالیز نکنی !
نقل قول: شما توی نوشته ها و پست های من جایی دیدید که من بگم "بیایم دستی امکانات رو بنویسیم" ؟ شما اگر علاقمند به استفاده از component ها و تیکه-برنامه های آماده هستید ، اتفاقا این جور چیز ها برای php بیشتر از asp.net وجود داره. فرم لاگین که کوچیک کوچیکشه. حرف من این بود :
[quote]شاید برای بعضی ها جالب باشه که توی دات نت همه چی آماده وجود داره و میتونن به چیز های مهمتر فکر کنن . ولی این جالبی تا زمانی وجود دازه که شما قانع هستید . قانع به استفاده از component های از پیش ساخته شده مایکروسافت. قانعید که فرم لاگین رو با درگ و دراپ بندازید روی صفحه .
ولی زمانی که خواستید وارد یه طراحی واقعی بشید و فرم لاگین خودتون رو طراحی کنید ، مجبورید اون چیزهای مهم تر رو بزارید کنار و کد های پیچیده و درهم vs رو آنالایز کنید تا به طرح دلخواهتون برسید. اونجاست که یه طراح php کار ، کیلومتر ها از شما جلو تره .
باز هم مثل پست های گذشته ، روی این مسئله تاکید می کنم که این انتخاب ، یک انتخاب سلیقه ای هست.
بله ! پشتش هم گفتن "فرم لاگین خودتون رو طراحی کنید" ، البته منم دفعه قبل گفتم که یعنی خداوکیلی اینهمه کامپوننت آماده و لایبرری برای دات نت را تا حالا ندیدی که گیر دادی به کنترل های آماده مایکروسافت ؟
انتخاب سلیقه ای هست ، ولی آدم اگر بخواهد انتخاب خودش را به عنوان پیشنهاد به کسی عرضه کنه ، باید دلایل و اسناد محکمی بیاره تا طرف اگر سلیقه اش با سلیقه آدم یکی نبود ، صرفاً بخاطر حرفهای اون شخص تصمیم نگیره ! - من نمیگم سلیقه من خوبه یا سلیقه شما ، تنها به این مسئله معتقدم که باید روشن حرف زد تا بقیه توی تصمیم گیری هاشون دچار سردرگمی نشوند !