ايران ويج

نسخه‌ی کامل: PHP یا ASP.NET ، مسئله این است
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
نقل قول: قرار هم نبود ربطی به فریم ورک دات نت داشته باشه Biggrin اگه دقت کنی نوشتم "کار هایی که مایکروسافت در این راستا انجام میده" از قبیل راه اندازی بنیاد کد پلکس در راستای انحصار طلبی بیشتره نه پیوستن به دنیای بزرگ نرم افزار آزاد .
شما مثل اینکه فقط جمله اول لینکی دادم خوندی ...

نقل قول: به نظر من و خیلی ها هر کاری مایکروسافت در این راستا انجام میده بازم در جهت انحصار طلبی هست
شما همچین گفتی به نظر من و خیلی ها ، گفتم اونجا حتما اعضای open Source کامیونیتی شلوار مایکروسافت را کشیدن رو سرش ! ؛ در صورتی که یک بنده خدایی یک پستی داده و یکی دیگه هم کامنت گذاشته !

نقل قول: کلک جالبیه برای در رفتن از محدودیت های مایکروسافت به شرطی که باعث سنگین شدن محصول نهایی نشه (که میشه) .
کلک نیست ! عین راهکاره ارائه شده توسط خودشونه ، فقط بجای اینکه صراحتا بگن آقا بیا کدها را کپی کن ، تلویحاً اعلام کردن که اتفاقا در اعلامیه های حقوقی و لایسنسها ، جملات را همینجور مینویسن !

نقل قول: سختش می کنی، بگو "انحصار طلبی" دیگه. فریم ورک هایی مثل RoR که سایت های غولی مثل Twitter روشون سواره از این ادا اصولا ندارن ، اتفاقی هم براشون نیفتاده.
شما اسمش را هرچی میخوای بزاری بزار ! اما یک لحظه فکر کن 10 تا برنامه روی کامپیوترت داری که با دات نت کار میکنن ، اگر قرار بود هر کدوم از اینها اجازه داشته باشند که یک فریم ورک برای خودشون ایجاد کنن ، باید 10 تا فریم ورک جداگانه که بخش زیادیشون هم شبیه به هم بود روی یک کامپیوتر نصب میکردی و آخر سر موقع uninstall کردن ، نمیشد فهمید که کدوم ممکنه بعدا به درد بخوره و کدوم بدون استفاده خواهد بود !

نقل قول: من بازم نفهمیدم چرا ناول از سال 2004 نتوسته هنوز محیطی رو ارائه کنه که دقیقا کارکرد دات نت و vs رو روی ویندوز داشته باشه . (اگر همه چیز انقدر شفافه که شما میگی)

خوب چیزی که اغلب افرادی که از برنامه های open source استفاده میکنن ، نمیتونن درک کنن ، تیمهای تولید کننده این برنامه ها اغلب برنامه نویسهای داوطلب هستند (اینهم لینک ) و داوطلب بودن یعنی اینکه پولی در بین نیست و همونطور که متوجه هستید ، پول عامل راه انداز پروژه های جدی هست و وقتی که نباشه ، مثل اینه که با یک اره کند بخوای یک درخت بزرگ را قطع کنی !! ،یک درخت با حرف زدن و من منم کردن قطع نخواهد شد !

نقل قول: اینکه دات نت در مقابل php سیستماتیک تر به نظر میاد هم میتونه خبر خوبی باشه هم خبر بد ! در اون "طراحی واقعی" که پیش تر عرض کردم ، ممکنه تیم طراح به فلسفه KISS قائل باشه . (البته اون kiss نه ها ! Biggrin این KISS: Keep It Short and Simple)
اونوقته که دات نت دست و پا گیر و خسته کننده میشهWhistle (یا بهتر بگیم ، تنها ابزار توسعه دات نت دست و پا گیر میشه)

شما چرا هی بحث رو می کشونی سمت روش های طراحی ؟ مگه من گفتم نباید از RUP استفاده کرد ؟ یا گفتم php توی این قضیه ضعفی داره ؟
اینکه من میگم php دستوراتش ساده تر و راحتر برای یادگیریه ، ربطی به top-down نگاه کردن به قضیه داره ؟!
کاش حداقل اون لینکی که دادم رو باز می کردید و می دیدید که KISS کلا یه فلسفه و قاعده کلی هست. (نه یه روش مدلینگ مسئله)
[/quote]

چون توی همون صفحه کیسی که شما لینکشرا دادی ، همون خطهای آخر ، اگر خوانده باشید ، گفته :
کد php:
Instruction creep and function creep are examples of failure to follow the
 KISS principle in software development
This is known as "Creeping Featurism" 

و instruction creep و function creep وقتیکه زبانی که داری باهاش کار میکنی ، قابلیتهای object oriented را نداشته باشه ، یا کامل پشتیبانی نکنه ، خواه نا خواه پیش میاد !

نقل قول: جالبه ها، حالا Automated کد های خود vs کم بود ، حالا بیاییم آنالیز کنیم ببینیم SharpDevelop چی تولید میکنه. بدتر شد که.
نه، مثل اینکه شما مشکلت خیلی بنیادی تر از این حرفهاست ! ، گفتی "تنها محیط توسعه" منهم گفتم visual studio تنها محیط توسعه نیست ! ، حالا اون با شماست که میخواهی کدام را آنالیز کنی و کدام را آنالیز نکنی !

نقل قول: شما توی نوشته ها و پست های من جایی دیدید که من بگم "بیایم دستی امکانات رو بنویسیم" ؟ شما اگر علاقمند به استفاده از component ها و تیکه-برنامه های آماده هستید ، اتفاقا این جور چیز ها برای php بیشتر از asp.net وجود داره. فرم لاگین که کوچیک کوچیکشه. حرف من این بود :

[quote]شاید برای بعضی ها جالب باشه که توی دات نت همه چی آماده وجود داره و میتونن به چیز های مهمتر فکر کنن . ولی این جالبی تا زمانی وجود دازه که شما قانع هستید . قانع به استفاده از component های از پیش ساخته شده مایکروسافت. قانعید که فرم لاگین رو با درگ و دراپ بندازید روی صفحه .
ولی زمانی که خواستید وارد یه طراحی واقعی بشید و فرم لاگین خودتون رو طراحی کنید ، مجبورید اون چیزهای مهم تر رو بزارید کنار و کد های پیچیده و درهم vs رو آنالایز کنید
تا به طرح دلخواهتون برسید. اونجاست که یه طراح php کار ، کیلومتر ها از شما جلو تره .

باز هم مثل پست های گذشته ، روی این مسئله تاکید می کنم که این انتخاب ، یک انتخاب سلیقه ای هست.

بله ! پشتش هم گفتن "فرم لاگین خودتون رو طراحی کنید" ، البته منم دفعه قبل گفتم که یعنی خداوکیلی اینهمه کامپوننت آماده و لایبرری برای دات نت را تا حالا ندیدی که گیر دادی به کنترل های آماده مایکروسافت ؟

انتخاب سلیقه ای هست ، ولی آدم اگر بخواهد انتخاب خودش را به عنوان پیشنهاد به کسی عرضه کنه ، باید دلایل و اسناد محکمی بیاره تا طرف اگر سلیقه اش با سلیقه آدم یکی نبود ، صرفاً بخاطر حرفهای اون شخص تصمیم نگیره ! - من نمیگم سلیقه من خوبه یا سلیقه شما ، تنها به این مسئله معتقدم که باید روشن حرف زد تا بقیه توی تصمیم گیری هاشون دچار سردرگمی نشوند !
نقل قول: پس حتما یه سر به ورژن های جدید تر بزن.
گفتم بحث مربوط به editor و IDE ربطی به مقایسه ی زبان ها نداره و ادامه ندیم اما برای اینکه حرف خودتو به کرسی بنشونی...Biggrin
خب ورژن جدید dev رو هم گرفتم،امکانات جدیدی اضافه شده بود اما باز هم قابل مقایسه با قول visual studio نیست،نه تنها dev، بلکه هر ادیتور و IDE دیگر برای PHP . اینو دیگه به هیچ وجه نمیشه انکار کرد.Wink
نقل قول: (یا بهتر بگیم ، تنها ابزار توسعه دات نت دست و پا گیر میشه)
در مورد انحصاری بودن هم همونطوری که پشمالو گفت sharpDevelop یه نمونست که حتی Open source و زیبا و قدرتمنده،حداقل خودم تستش کردم و فرق زیادی از نظر نحوه ی طراحی با visual studio نداره.
یه قدم جلوتر میریم.ما برای خانواده ی .NET حتی توی لینوکس هم IDE داریم که خیلی هم قدرتمنده,monoDevelop رو می گم.فکر کنم حتما باهاش کار کردی،اگه هم نکردی یه نگاهی بهش بنداز،اینم openSourceQuestion
پس ابزار توسعه دات نت یکی و انحصاری نیست.
نقل قول: جالبه ها، حالا Automated کد های خود vs کم بود ، حالا بیاییم آنالیز کنیم ببینیم SharpDevelop چی تولید میکنه. بدتر شد که.
داری بهانه میاری هاAmaze
گفتی تنها ابزار توسعه و ما دو نمونه ی قدرتمند دیگه ارائه دادیم.داری حرف های خودت رو هم نقض می کنیAmaze
نقل قول: از نظر من هر کدی که به صورت خودکار تولید میشه ، نیاز به آنالیز داره تا بتونیم درکش کنیم . حالا فکر نکنید فقط راجع به دات نت این مسئله وجود داره و دات نت خدایی نکرده تافته جدا بافتست . نه ، توی طراحی موبایل اپلیکیشن در J2ME و ابزار netbeans هم این قضیه وجود داره . واقعا اعصاب خورد کنه وقتی توی قسمت visual design نت بینز کلی کد بیخود تولید میکنه .
این کد ها که خود بخود تولید میشه اولا که در محیط و صفحه ای که داری کد می نویسی تولید نمیشه و اصلا دست و پاگیر نیست .در ضمن نیازی نیست که بری و اونا رو آنالیز کنی(گرچه آنالیزشون هم کار مشکلی نیست). دوما این کد ها کار شما رو خیلی راحت می کنه،اگه دوست نداری تولید بشن می تونی یه Empty Project ایجاد کنی و خودت بشینی از اول طراحی کنی و کد بنویسی.
فکر کنم این روش رو بیشتر دوست داریBiggrin
بحث رو خیلی پیچیده می کنید من فکر کنم خیلی ساده تر از این حرف هاست
من از php‌ خیلی خوشم می یاد جدای از آزادی و امکانات و ... بعدا فهمیدم ظاهرا زبان های اسکریپتی همشون این قدر شیرینن Biggrin پیتون رو هم می گن خیلی جیگر ولی هنوز درست ندیدمش Biggrin
و اما IDE معلوم شد هیچ کس eclipse رو ندیده اتوکامپلت تو php و css و html و javascirpt رو به خوبی پشتیبانی می کنه کلاس ها رو و اشیاء شون رو به خوبی تشخیص می ده سینتکس توابع رو نشون می ده و دیباگ می کنه در حد تیم ملی و ... با انواع ورژن کنترل ها سازگاره و کلی امکان دیگه که من وقت نکردم ازشون سر دربیارم
نقل قول: پول عامل راه انداز پروژه های جدی هست و وقتی که نباشه ، مثل اینه که با یک اره کند بخوای یک درخت بزرگ را قطع کنی !! ،یک درخت با حرف زدن و من منم کردن قطع نخواهد شد !
ظاهرا نرم‌افزار آزادی ها هم تا قبل از فایرفاکس یه چنین فکری می کردن سوال من اینجاست نت اسکیپ در حال ورشکستگی با سهم زیر ۲٪ از بازار مرورگر با چه پولی مرورگر غول دنیای نرم افزار رو به زیر ۷۰٪ رسونده و محبوبیتش در حال کاهش هم هست؟
و یه سوال دیگه چرا این غول با این پول زیاد یه چیزی با ۱۰٪ امکانات compiz fusion نمی سازه که کابرهای ویندوزی با دیدن امکانات این نرم افزار چشم هاشون باز نمونه؟

شاید زمان حال دست میکروسافت باشه ولی آینده از آن میکروسافت و نرم‌افزار های انحصاری نیست
نقل قول: انتخاب سلیقه ای هست ، ولی آدم اگر بخواهد انتخاب خودش را به عنوان پیشنهاد به کسی عرضه کنه ، باید دلایل و اسناد محکمی بیاره تا طرف اگر سلیقه اش با سلیقه آدم یکی نبود ، صرفاً بخاطر حرفهای اون شخص تصمیم نگیره ! - من نمیگم سلیقه من خوبه یا سلیقه شما ، تنها به این مسئله معتقدم که باید روشن حرف زد تا بقیه توی تصمیم گیری هاشون دچار سردرگمی نشوند !
من چند سالی با زبان های میکرو سافتی کار کردم چند سالی هم هست دارم php کار می کنم شما هم چند سالی php کار کن اگه برنامه نویس حرفه ای بودی و php رو به asp ترجیح ندادی من حرف شما رو قبول می کنم البته php و لینوکس رو به همه توصیه نمی کنم واقعا به درد همه نمی خوره ولی برنامه نویس های حرفه ای خودشون می فهمن تفاوت ها رو
واقعا محدودیت های میکرو سافت رو نمی بینید یا اینکه این محدودیت ها اذیتتون نمی کنه؟می دونید sql server چنده؟ می دونید ویندوز سرور که ۲ تا یوزر اجازه لاگین داشته باشن چنده ویندوزی که ۳ تا یوزر اجازه لاگین داشت باشن چنده؟ دیدید مادر بورد پسورد پیش فرض داشته باشه؟ دیدید تو ورد یه چند تا کلیک که به یه شکل خاصی می کنی اتفاقات جالبی می افته؟ فکر نمی کنید asp.net هم یه چنین پسوردهای پیش فرضی داشته باشه که خود میکروسافت خبر داره؟
راستی یادم رفت به میکرو سافت بگین یه چیزی حداقل با نصف امکانت firebug و webdeveloper برای ie درست کنه من بدونه اینا نمی تونم سایت طراحی کنم برای IE
البته firephp هست کار منو راه می ندازه ولی شما asp کارها بگین براتون درست کنه خیلی بهتر از دیباگر های دست تو پاگیر به درد می خوره
بی زحمت بگین استاندارد ها رو هم توی IE رعایت کنه خسته شدم از بس باید از ie6 تا ie8 رو نصب کنم بعد سایت تو هرکدوم یه سازی بزنه
نقل قول:
نقل قول: قرار هم نبود ربطی به فریم ورک دات نت داشته باشه Biggrin اگه دقت کنی نوشتم "کار هایی که مایکروسافت در این راستا انجام میده" از قبیل راه اندازی بنیاد کد پلکس در راستای انحصار طلبی بیشتره نه پیوستن به دنیای بزرگ نرم افزار آزاد .
شما مثل اینکه فقط جمله اول لینکی دادم خوندی ...

نقل قول: به نظر من و خیلی ها هر کاری مایکروسافت در این راستا انجام میده بازم در جهت انحصار طلبی هست
شما همچین گفتی به نظر من و خیلی ها ، گفتم اونجا حتما اعضای open Source کامیونیتی شلوار مایکروسافت را کشیدن رو سرش ! ؛ در صورتی که یک بنده خدایی یک پستی داده و یکی دیگه هم کامنت گذاشته !

جدی کامنت هم گذاشتن ؟ آخه اون موقع که من دیدمش کامنت هم نداشت Biggrin
والا ما که اولش با تعریف و تمجید از مایکروسافت شروع کردیم. ولی نمی دونم چرا شما تصورت اینطوریه و جبهه گرفتی . نه ، واقعیت رو باید گفت . منم میگم. مایکروسافت انصافا کارای خوبی انجام داده ، کارایی که در مورد solution هاش انجام داده رو لازم نیست دوباره تکرار کنم، ولی خوب،بیشترش در جهت انحصار طلبی خودش بوده. دلش برای من و شما نسوخته. اون لینک رو هم دیدم شما از لینک خوشت میاد ، یه سرچ کوچیک زدم، یکی برات پیدا کردم، گذاشتم .همین . دیگه به شلوار مایکروسافت چی کار داری Biggrin

نقل قول:
نقل قول: کلک جالبیه برای در رفتن از محدودیت های مایکروسافت به شرطی که باعث سنگین شدن محصول نهایی نشه (که میشه) .
کلک نیست ! عین راهکاره ارائه شده توسط خودشونه ، فقط بجای اینکه صراحتا بگن آقا بیا کدها را کپی کن ، تلویحاً اعلام کردن

وقتی باعث سنگین شدن محصول نهایی بشه یعنی کلکه دیگه . من میخوام توی یه قسمت یه تغییر کوچیک بدم ، باید بیام کل اون قسمت رو کپی کنم توی پروژم و به قول شما بریزمش توی یه namespace و الی آخر... ما میگیم کلک ، شما بگو "راهکار"

نقل قول:
نقل قول: من بازم نفهمیدم چرا ناول از سال 2004 نتوسته هنوز محیطی رو ارائه کنه که دقیقا کارکرد دات نت و vs رو روی ویندوز داشته باشه . (اگر همه چیز انقدر شفافه که شما میگی)
خوب چیزی که اغلب افرادی که از برنامه های open source استفاده میکنن ، نمیتونن درک کنن ، تیمهای تولید کننده این برنامه ها اغلب برنامه نویسهای داوطلب هستند (اینهم لینک ) و داوطلب بودن یعنی اینکه پولی در بین نیست و همونطور که متوجه هستید ، پول عامل راه انداز پروژه های جدی هست و وقتی که نباشه ، مثل اینه که با یک اره کند بخوای یک درخت بزرگ را قطع کنی !! ،یک درخت با حرف زدن و من منم کردن قطع نخواهد شد !

"پروژه های جدی" Biggrin من دیگه نمی دونم پروژه "جدی"تر از هسته سیستم عامل هست یا نه، چون اونو که دنیای آزاد از پسش بر اومده و هنوزم داره توسعه پیدا میکنه. آیا موفقیت چنین پروژه ای "حرف زدن" و "منم منم" کردنه ؟! کم لطفی میفرمایید.

نقل قول:
نقل قول: شما چرا هی بحث رو می کشونی سمت روش های طراحی ؟ مگه من گفتم نباید از RUP استفاده کرد ؟ یا گفتم php توی این قضیه ضعفی داره ؟
اینکه من میگم php دستوراتش ساده تر و راحتر برای یادگیریه ، ربطی به top-down نگاه کردن به قضیه داره ؟!
کاش حداقل اون لینکی که دادم رو باز می کردید و می دیدید که KISS کلا یه فلسفه و قاعده کلی هست. (نه یه روش مدلینگ مسئله)
چون توی همون صفحه کیسی که شما لینکشرا دادی ، همون خطهای آخر ، اگر خوانده باشید ، گفته :
کد:
Instruction creep and function creep are examples of failure to follow the
KISS principle in software development. This is known as "Creeping Featurism"

و instruction creep و function creep وقتیکه زبانی که داری باهاش کار میکنی ، قابلیتهای object oriented را نداشته باشه ، یا کامل پشتیبانی نکنه ، خواه نا خواه پیش میاد !

کاش به همین دقتی که لینک هایی که میدم رو میخونی (البته جاهایی که به نفعتونه) ، حرف های خودم رو میخوندی. (برم حرف هامو یه جا آپلود کنم ، لینکش رو بفرستم فکر کنم بهتر باشه) باز بحث رو بردی سمت روش طراحی . ما داشتیم در مورد روش توسعه حرف میزدیم که من فلسفه KISS (دقت کنید؛ فلسفه. نه روش توسعه) رو مطرح کردم ؟ داشتیم سادگی دستورات php رو بررسی می کردیم. منم گفتم دستورات php سادست .
شما پروژه هاتو manage شده طراحی کن ، داکیومنت شده جلو ببر ، هیچ وقت دچار creepy شدن نمیشی . توی کد زدن دستورات ساده و کوتاه به کار ببر (نمونش php) ، از RUP هم استفاده کن. اینا با هم منافاتی دارن ؟شما هنوز توی object-oriented بودن php شک داری ، اونوقت من "مشکل بنیادی" دارم؟

نقل قول: انتخاب سلیقه ای هست ، ولی آدم اگر بخواهد انتخاب خودش را به عنوان پیشنهاد به کسی عرضه کنه ، باید دلایل و اسناد محکمی بیاره تا طرف اگر سلیقه اش با سلیقه آدم یکی نبود ، صرفاً بخاطر حرفهای اون شخص تصمیم نگیره ! - من نمیگم سلیقه من خوبه یا سلیقه شما ، تنها به این مسئله معتقدم که باید روشن حرف زد تا بقیه توی تصمیم گیری هاشون دچار سردرگمی نشوند !

والا من دیگه روشن تر از این بلد نیستم حرف بزنم که شما احیانا گمراه و سردرگم نشی . کل حرف من اینه: php همون محصولی رو ارائه میکنه که دات نت می کنه . منتها بی شیله پیله ، ساده تر و جمع و جور تر و البته سریع تر . دیگه این یه چیز مشهودیه . سند خاصی نمیخواد. کافیه یه بار جفتشون رو امتحان کرده باشی.

نقل قول:
نقل قول: پس حتما یه سر به ورژن های جدید تر بزن.
گفتم بحث مربوط به editor و IDE ربطی به مقایسه ی زبان ها نداره و ادامه ندیم اما برای اینکه حرف خودتو به کرسی بنشونی...Biggrin

اگر ربط نداره پس چرا مطرح می کنید ؟ در ثانی من که خودم گفتم این ویژگی های تنبلانه همچین چیز واجبی هم نیست. دیدم شما روی حرف خودت پافشاری کردی، فقط از باب اینکه به قول دوست خوبمون جناب pashmaloo دیگران گمراه و سردرگم نشن گفتم بری ورژن های جدید رو ببینی که auto-complete هم دارن . که گویا شما باز بهانه جدید پیدا کردید . باشه، عیب نداره ، ما دیگه ادامه نمیدیم.

نقل قول: یه قدم جلوتر میریم.ما برای خانواده ی .NET حتی توی لینوکس هم IDE داریم که خیلی هم قدرتمنده,monoDevelop رو می گم.فکر کنم حتما باهاش کار کردی،اگه هم نکردی یه نگاهی بهش بنداز،اینم openSource

آره مونو رو قبلا یه نگاهی بهش انداختم . برای همین هم درمورد اینکه چرا هنوز امکانات vs رو نداره ، انتقاد کردم . که آخرش هم جوابی غیر از "پول" نشنیدم . مشکل جای دیگست...

من فکر میکنم این بحث داره تبدیل به یه بحث تعصبی میشه. دوستان طوری از مایکروسافت صحبت می کنن که آدم خیال میکنه احیانا فامیل استیو بالمری چیزی هستن. گویا عاشق شرکتی هستن که ازشون متنفره. سالانه مایکروسافت چقدر "پول" خرج میکنه که شما برنامه هاشو ندزدی؟ همین vs ای دارید استفاده می کنید هزینش رو دادید ؟ ویندوز رو چی؟

ha_60 نوشته است:واقعا محدودیت های میکرو سافت رو نمی بینید یا اینکه این محدودیت ها اذیتتون نمی کنه؟
آخه میدونی، یه وقت هست یه نفر خوابه ، میزنی پشتش، بیدار میشه ، یه وقت هم هست یه نفر خودشو به خواب زده. اونو دیگه کاریش نمیشه کرد.

اینم جمله اول و آخر : انتخاب توی این مسئله سلیقه ای هست . php یا asp.net ؛ مسئله این نیست!
نقل قول: من چند سالی با زبان های میکرو سافتی کار کردم چند سالی هم هست دارم php کار می کنم شما هم چند سالی php کار کن اگه برنامه نویس حرفه ای بودی و php رو به asp ترجیح ندادی من حرف شما رو قبول می کنم البته php و لینوکس رو به همه توصیه نمی کنم واقعا به درد همه نمی خوره ولی برنامه نویس های حرفه ای خودشون می فهمن تفاوت ها رو

نه بابا !! حرفه ای دیگه چیه !! من تا حالا دوتا برنامه نوشتم ، یکیش ماشین حساب بوده و اون یکی ، ده تا اسم و فامیلی و نمره میگرفت و اسم و فامیلی بالاترین نمره را روی خروجی چاپ میکرد .

نقل قول: گویا عاشق شرکتی هستن که ازشون متنفره. سالانه مایکروسافت چقدر "پول" خرج میکنه که شما برنامه هاشو ندزدی؟ همین vs ای دارید استفاده می کنید هزینش رو دادید ؟ ویندوز رو چی؟
نه ، یعنی خداوکیلی تویی که به اوپن سورس معتقدی ، روی دستگاهت ویندوز مایکروسافت ، این جهان خوارِ از خدا بیخبر را نصب نداری ؟ از آفیسش استفاده نمیکنی و بجاش از لینوکس و اُپن آفیس استفاده میکنی ؟ نمیخواد جواب بدی ، چون خودتم جوابشو میدونی !

نقل قول: کل حرف من اینه: php همون محصولی رو ارائه میکنه که دات نت می کنه . منتها بی شیله پیله ، ساده تر و جمع و جور تر و البته سریع تر

ساده تر و جمع و جورتر برای یادگیری شاید !

نقل قول: کاش به همین دقتی که لینک هایی که میدم رو میخونی (البته جاهایی که به نفعتونه) ، حرف های خودم رو میخوندی.
کاش تو هم به همون دقتی که مینوشتی ، لینک معتبر میدادی

دوستان ، این چند روزه خیلی بار عملیمون بالا رفت و کلی چیز یاد گرفتیم ، ضمن اینکه کاملا متقاعد شدم که باید سلیقه ام را عوض کنم و در راستای open source community قدم بردارم ، با تشکر که گمراهی را به راه راست هدایت فرمودید ، ما را به خیر و شما را به سلامت !

خدانگهدار
نقل قول: من فکر میکنم این بحث داره تبدیل به یه بحث تعصبی میشه. دوستان طوری از مایکروسافت صحبت می کنن که آدم خیال میکنه احیانا فامیل استیو بالمری چیزی هستن. گویا عاشق شرکتی هستن که ازشون متنفره. سالانه مایکروسافت چقدر "پول" خرج میکنه که شما برنامه هاشو ندزدی؟ همین vs ای دارید استفاده می کنید هزینش رو دادید ؟ ویندوز رو چی؟
اولا که همه استفاده میکنن از جمله خود شما!!!
دوما که من برای C# و asp.net از express edition استفاده می کنم که رایگانه و کارمو راه میندازه...
سوما که من نزدیک به 2.5 ساله که pc ندارم و از لپ تاپ استفاده می کنم که اونم ویندوزش اورجیناله و بابتش پول دادم.
نقل قول: آخه میدونی، یه وقت هست یه نفر خوابه ، میزنی پشتش، بیدار میشه ، یه وقت هم هست یه نفر خودشو به خواب زده. اونو دیگه کاریش نمیشه کرد.
اینم جمله اول و آخر : انتخاب توی این مسئله سلیقه ای هست . php یا asp.net ؛ مسئله این نیست!
تو جمله اول میگی سلیقه ای بعد تو جمله ی دوم غیر مستقیم میگی هرکی asp.net کار می کنه خودشو به خواب زده..بازم تناقض...Amaze
....................................................................................................
حرف آخر من اینه که دنیای نرم افزار آزاد رو نفی نمی کنم و خودم هم استفاده می کنم،اما در ضمینه ی برنامه نویسی microsoft رو ترجیح میدم(سلیقم اینحوریهBiggrin )
در نهایت هم اگه حرفی زدم که کسی ناراحت شده از روی منظور نبوده؛ببخشید.
دوست داشتم بحث مفیدی بشه وبه صورت علمی هر دو رو تجزیه و تحلیل کنیم اما متاسفانه بحث منحرف شد...
نقل قول: نه بابا !! حرفه ای دیگه چیه !! من تا حالا دوتا برنامه نوشتم
شما خودتو خیلی ناراحت نکن Biggrin
من نگفتم شما برنامه نویس حرفه ای نیستی یا نگفتم خودم برنامه نویس حرفه ای هستم گفتم اگه هستی و هر دورو هم امتحان کردی من حرف شما رو قبول می کنم بدون سند و مدرک
منظورم این بود که اگه تخصص اصلی شما اینه این رو هم یه تست بکن یه مدت باهاش کار کن ضرر نداره اگر هم تخصصت این نیست حالا تست هم نکردی مهم نیست
من برنامه نویس با سواد ویندوزی یکی ۲ نفر بیشتر ندیدم حاال با شما می شن ۳ نفر ولی برنامه نویس باسواد لینوکسی بیشتر هست
من می گم با لینوکس کار کن خوشت نیومد، نیومده دیگه
نقل قول: روی دستگاهت ویندوز مایکروسافت ، این جهان خوارِ از خدا بیخبر را نصب نداری ؟ از آفیسش استفاده نمیکنی و بجاش از لینوکس و اُپن آفیس استفاده میکنی ؟ نمیخواد جواب بدی ، چون خودتم جوابشو میدونی !
فقط به صورت مجازی توی virtual box و فقط برای برنامه هایی که برای plc می نویسم چون خود کمپانی ها معادل لینوکسی نمی دن بیرون توی شرکت هم ۲نفر دیگه داریم فقط لینوکس استفاده می کنن به هیچ گونه سرطانی و یا مرض عجیب غریبی هم دچار نشدیم
یه نفر دیگه می شناسم فدورا کار می کنه از برنامه های غیر آزاد هم استفاده نمی کنه اونو باید بیای ببینی دسک تاپشم فارسی کرده بود
صفحه‌ها: 1 2 3