ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه سوال از pdf
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یه فایل پی دی اف داشتم که حجمش 50 کیلو بایت بود. بعد یه عکس 30 کیلو بایتی بهش اضافه کردم. حالا حجمش 700 کیلو بایت شده!
چی کار کنم؟
مهندس تو تنظيمات عكس تو WORD ( انشا ا... با اين درست كردي ديگه ) برو و كيفيت عكس رو تو حالا نت بذار !
برو توی Properties مربوط به همون تصویر و در سربرگ Picture دکمه Compress رو بزن و بعدش توی تنظیمات چاپ، یا تنظیمات خروجی PDF همون کاری که علی جان گفت رو انجام بده.
سلام
از راهنمایییتون ممنونم
نقل قول: مهندس تو تنظيمات عكس تو WORD ( انشا ا... با اين درست كردي ديگه ) برو و كيفيت عكس رو تو حالا نت بذار !
تنظیمات word رو زیر و رو کردم ولی چیزی به نام نت پیدا نکردم.
Smile

نقل قول: برو توی Properties مربوط به همون تصویر و در سربرگ Picture دکمه Compress رو بزن و بعدش توی تنظیمات چاپ، یا تنظیمات خروجی PDF همون کاری که علی جان گفت رو انجام بده.
نگفتین properties عکس تو چه نرم افزاری. من عکس رو تو همه نرم افزار ها ( word و adobe acrobat و pic fax viewer ) رو گشتم ولی چنین چیزی پیدا نکردم. word اصلا properties نداشت. اصلا چیزی به نام compress ندیدم. تو تنظیمات خروجی pdf هم چیزی به نام نت نداشت.
تو محیط خارج از نرم افزار هم properties فقط سر برگ های general و summary داره.
توی word2003 اینجوریه:
راست کلیک میکنی رو عکس -> Format Picture
دکمه compress رو میزنی.
applay to all pics..
change resolution to web..
OK
.
تو word 2007 هم format picture داره. ولی تو سربرگ picture فقط یه دکمه داره به نام reset picture که وقتی کلیک می کنم , عکس تغییر می کنه. احتمالا همینه.
ولی هنوز نت رو پیدا نکردم.
نه عزیزم. Reset Picture تصویر رو به صورت اولش برمی گردونه. مثلاً اگر رنگی بوده و سیاه و سفیدش کزده باشی، بعد از این عمل دوباره رنگی مشه.
فهمیدم مشکل از کجا بود. عکسی که قرار داده بودم سایزش خیلی بزرگ بود ولی word خودش عکس رو در صفحه با همون حجم کوچک کرده بود. بعد هم که تبدیل به pdf شد سایز بزرگ عکس تبدیل شد. تو فایل pdf عکس رو جداگانه کپی کردم دیدم در اندازه واقعی بیرون اومد.
متاسفانه راهنمایی دوستان به کارم نیومد. به هر حال ممنون. حجم pdf رو به 130 کیلو رسوندم. برای این می خواستم حجمش کم باشه که برای دانلود تو این سایت بذارم ولی فعلا دیگه نیازی نیست.
امروز رفتم خونه رفیقم توی word 2007 پیدا کردم:
عکسو انتخاب میکنی. میری توی تب Format .
Compress picture رو میزنی.
بعد اگه خواستی options رو بزن و کیفیتش رو هم بزار رو وب.
نمی دونم چرا خودم ندیدم! Biggrin
حالا حجمش به 150 کیلو رسیده.
دستتون درد نکنه
ممنون