ايران ويج

نسخه‌ی کامل: listview و گذاشتن آیکن کنار هر آیتم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من آیکن هایی که میخام رو به imagelist اضافه کردم و imagelist را برای listview مورد نظر ست کردم اما زمانی که یک آیتم به listview اضافه میکنم اون آیتم بدونه عکسه ، در زمان طراحی هم یک آیتم را بصورت دستی اگه به listview اضافه کنم عکس کنار آن نمایش داده میشه اما با اجرای برنامه اون عکس هم نشون داده نمیشه ، از اون گیر های الکیه دات نتیه منو یک روزه کلافه کرده ... اگه امکانش هست شما تست کنید اگه برای شما هم نمایش داده نمیشه بهم اطلاع بدین تا پوست لبمو نکندم... اگرم خصوصیت خاصی داره که باید ست بشه راهنماییم کنید با تشکر...
توی vb.net و vb بعد از آيتم بايد ايندکس imagelist رو مشخص کنيد
کد:
ListView1.Items.Add("ItemName",  0)
احتمالاً تو C# هم همينطوره
آقا میدونم اینارو ، اما نمیشه ، یعنی باید بشه اما نمیشه
نقل قول: در زمان طراحی هم یک آیتم را بصورت دستی اگه به listview اضافه کنم عکس کنار آن نمایش داده میشه اما با اجرای برنامه اون عکس هم نشون داده نمیشه
اینو بگیرید تست کنید. هر دو مورد توش هست. تو کامپیوتر منم بدون مشکل کار میکرد. اگه برای شما کار نکرد که یعنی مشکل از شماست. اگه کار کرد که یعنی مشکل از اون برنامه است.
سلام علی عجل 3گانه
خیلی عجیبه مال شما درسته، عجیبتر اینه که توی یکی دیگه از فرم های برنامم آیکونش نشون داده میشه، اما اگه حتی اونو که درست بوده کپی کنم توی این یکی فرم اصلیم بازم نشون نمیده آیکونشو:(
سلام.
حسین جان مگه تو یاهو مشکلت حل نشد؟
احتمال داره تو اون اولی یه جا یه انگولکی کردی که نشون نمیده. لیست ویوت رو پاک کن یکی جدید با همون اسم جایگزین کن.
همه این کار ها رو کردم فیده نداشت ، ولی مشکل حل شد اشکال از تابع main برنامم بود که Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(false); رو غیر فعال کرده بودم.