ايران ويج

نسخه‌ی کامل: LCD نوكيا 3310 و BASCOM
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۰۹:۳۸:۰۹)alieb نوشته است: [ -> ]سلام آقا نمی شه به من کمک کنید و اساسی بگید که چطوری میشه lcd nokia 3310 یا 1100 رو با بسکام راه اندازی کرد؟ کتابخونه ای چیزی لازم داره؟ پروژه یا مثالی براش دارین؟اگه لینکی هم دارین که می تونه کمک کنه لطفا بزارین. با تشکر فراوان

سلام ببین این کارتو راه میندازه
http://wle.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%...%88%D8%B3/
سلام دوستان
کسی میدونه چه طوری میشه تو بسکام از نرم افزار GLCDFontCreator چه طوری و با چه دستور هایی میشه فونت درست کرد .
من برای avr و با بسکام میخوام فونت برای السی دی درست کنم
لطفا راهنمایی کنید
سلام
در مورد GLCDFontCreator اطلاع ندارم
ولی در بسکام برای طراحی فونت، در محیط نرم افزار از سربرگ tools باید به قسمت plugins برید و font editor رو انتخاب کنید و فونت دلخواه رو بسازید
اگه در قسمت plugins این گزینه رو نداشتید، تو همون سربرگ به plugin manager برید و تیک font editor رو بزاید و نرم افزار رو ببندید و دوباره اجرا کنید تا گزینه به قسمت plugins اضافه بشه.

خوش باشید.
(۱۶-تير-۱۳۹۲, ۱۹:۳۴:۵۷)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام
در مورد GLCDFontCreator اطلاع ندارم
ولی در بسکام برای طراحی فونت، در محیط نرم افزار از سربرگ tools باید به قسمت plugins برید و font editor رو انتخاب کنید و فونت دلخواه رو بسازید
اگه در قسمت plugins این گزینه رو نداشتید، تو همون سربرگ به plugin manager برید و تیک font editor رو بزاید و نرم افزار رو ببندید و دوباره اجرا کنید تا گزینه به قسمت plugin hqhti بشه.

خوش باشید.
خیلی مخلصم مهندس .
مهندس راش انداختم
فقط یه سوال دیگه من چه طوری میتونم از این فایلها استفاده کنم وبا چه دستوری میشه این فونت هایی که درست کردم را روی lcd بیارم من الان دارم روی nokia lcd 1100 کار میکنم.

در ضمن ببینید از این نوع فونت سر در میارین .
فکر کنم به زبان فضایی نوشته شده .من اینا پیدا کردم و برای LCD که گفتم استفاده کردم خوب هم جواب میده ولی اخرش
نفهمیدم چی هست SadSadSadSadSad
یه نگاه بهش بندازین
نقل قول: خیلی مخلصم مهندس .
مهندس راش انداختم
فقط یه سوال دیگه من چه طوری میتونم از این فایلها استفاده کنم وبا چه دستوری میشه این فونت هایی که درست کردم را روی lcd بیارم من الان دارم روی nokia lcd 1100 کار میکنم.

سلام
برای طراحی فونت تو همون صفحه، از منوی file گزینه new رو انتخاب کنید
تو پنجره باز شده، نام فایل واندازه و حداکثر تعداد کاراکتر رو میتونید انتخاب کنید
برای استفاده از فونت در lcd های رنگی، باید گزینه color رو انتخاب کنید
الان با کلیک روی هریک از لیبل های سمت چپ میتونید فونت دلخواه رو طراحی کنید.

البته میتونید فونت های پیش فرض نرم افزار بسکام رو هم فراخوانی کنید و بصورت دلخواه ویرایش کنید
برای این کار باید تو همون محیط صفحه به پوشه samples نرم افزار برید و فونت ها رو فراخوانی کنید.

نقل قول: در ضمن ببینید از این نوع فونت سر در میارین .
فکر کنم به زبان فضایی نوشته شده .من اینا پیدا کردم و برای LCD که گفتم استفاده کردم خوب هم جواب میده ولی اخرش
نفهمیدم چی هست
یه نگاه بهش بندازین

اینا کدهای اسکی هستند
ولی در مورد طریقه ساخت اطلاع ندارم
(۱۷-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۲۴:۰۰)r0b0 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: خیلی مخلصم مهندس .
مهندس راش انداختم

سلام
برای طراحی فونت تو همون صفحه، از منوی file گزینه new رو انتخاب کنید
تو پنجره باز شده، نام فایل واندازه و حداکثر تعداد کاراکتر رو میتونید انتخاب کنید
برای استفاده از فونت در lcd های رنگی، باید گزینه color رو انتخاب کنید
الان با کلیک روی هریک از لیبل های سمت چپ میتونید فونت دلخواه رو طراحی کنید.

البته میتونید فونت های پیش فرض نرم افزار بسکام رو هم فراخوانی کنید و بصورت دلخواه ویرایش کنید
برای این کار باید تو همون محیط صفحه به پوشه samples نرم افزار برید و فونت ها رو فراخوانی کنید.

نقل قول: در ضمن ببینید از این نوع فونت سر در میارین .
نفهمیدم چی هست
یه نگاه بهش بندازین

اینا کدهای اسکی هستند
ولی در مورد طریقه ساخت اطلاع ندارم

سلام دوستان گرامی
در یک پروژه به نمایشگر کوچک و کم مصرف نیازه ،نظرتون در مورد 1100 چیه؟اگه با بسکام کسی راه انداخته میشه لطف کنید و به اشتراک بزارید البته در این پروژه فقط 2 دیتای نوشتاری وسط lcd میخ وام نوشته بشه و شکل و فونت خاصی مد نظر نیست اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم.
صفحه‌ها: 1 2