ايران ويج

نسخه‌ی کامل: BASCOM 1.11.9.5 و پروگرامر USB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

شنيده ها حاكي از آن است كه اين نسخه بسكام پروگرامر USB رو مي شناسه و مي تونه باهاش كار و پروگرام كنه !

خوب من كه نتونستم جواب بگيرم !

دوستاني كه تونستن خبر بدن و بگن چي جوري اين كار انجام دادن و مدل پروگرامر USB شون چي بوده !
آخرین پست من توو اون تاپیک به خاطر این بود که اگر اون انجمن رو می گشتین می دیدین یکی بعد از این همه وقت بودن بیسکام، بالاخره کشف ( کفش ؟ ) کرده که توو بیسکام هم میشه پروگرمر خارجی رو نعریف کرد و آدرس فایل exe مربوط به اون رو داد ! ( چیزی که از نسخه اولش داشت ) و بعد از کلی تقدیر و تشکر قهرمان شده ! ( چیزی که گفتم توو محیط های عمومی ازش متنفرم ! )
2 پروگررمر USB هست که ما می تونیم بسازیم اما مشکلات خودشون رو دارن، ولی یکی رو تازگی ساختم که جاش معرفی می کنم و از همه کاملتر هست
مهندس پروگرامر خارجي كه خيلي وقته !

اصلا F4 رو مي زني با برنامه پروگرامز خارجي مياد بالا !

ولي منظور من ساپورت خود بسكام بدون نياز برنامه خارجي بودش !

اون قضيه خيلي وقته كشفه !
خوب موضوع انجمن های عمومی همین هست، تاپیک جالب دیگه ای اون روز که رفتم دیدم زده شده بود دال بر مچ گیریه شرکتی که پروگرمر USB زده ! کلا تاپیک های فانتزی توو مکان های عمومی زیاد هست !

بیسکام 1.11.9.5 درایور Stk 500 رو به صورت داخلی اضافه کرده ( چیزی که تا این نسخه نداشت ) پروگرهای سریال بر اساس stk 500 زیاد هست.

نقشه ها رو اول سایتم می زارم بعد اینجا