ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در سورت کردن List View !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان .

من در از کنترل List View استفاده کردم ( View = icon ) . حالا مشکلم اینه که درست سورت نمیشه !

مثلا به جای اینکه اینجوری سورت کنه : 1 , 2 ,3 ,4 ,5, ...

اینجوری سورت می کنه : ...,19,2,20,21,...1,10,11

تصویر کاملا گویاست !

[تصویر:  attachment.php?attachmentid=36844&stc=1&d=1252806360]

چطوری کاری کنم سورت درست انجام بشه ؟

واقعا از دست لیست ویو هنگ کردم .
(۲۲-شهریور-۱۳۸۸, ۰۶:۲۰:۳۷)1120 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان .

من در از کنترل List View استفاده کردم ( View = icon ) . حالا مشکلم اینه که درست سورت نمیشه !

مثلا به جای اینکه اینجوری سورت کنه : 1 , 2 ,3 ,4 ,5, ...

اینجوری سورت می کنه : ...,19,2,20,21,...1,10,11

تصویر کاملا گویاست !

[تصویر:  attachment.php?attachmentid=36844&stc=1&d=1252806360]

چطوری کاری کنم سورت درست انجام بشه ؟

واقعا از دست لیست ویو هنگ کردم .
سلام
والّا تو ویبی که من با سورت کردن اصلا" سر و کار نداشتم ولی یادمه تو زبان C خودم الگریتمشو می نوشتم.تو هم بهتره در یک ماژول الگیرتمشو بنویسی و از لیست ویو کمک نگیری!اول اطلاعات رو از لیست ویو بردار بعد توسط یک الگریتم (من اکثرا" از حبابی استفاده می کردم!) مرتب کن و اونو تو لیست وارد کن!Shy
به جای لعنت بر تاریکی بهتر است شمعی روشن کنیم !

کسی بلد نیست ؟
خیلی جالبه منم همین امروز داشتم رو پروژه آنتی ویروسم برای سورت کردن قسمت پروسس ها رو همین کار میکردم و شماهم همینو خواستید . من هم همین مشکل رو داشتم در اصل بیسیک الفبایی سورت میکنه نه مقداری
برای این مشکل از سورس ماژول زیر استفاده کنید مشکل حل میشه که میتونه سه نوع عددی و رشته ای و تاریخ رو سورت کنه !
برا استفاده مثلا اگر روی هدر لیست ویو مثلا مثل تسک بار روی هر کروم بزنید نام مموری و ... همونو سورت میکنه

Private Sub lvwProcessExplorer_ColumnClick(ByVal ColumnHeader As MSComctlLib.ColumnHeader)
Select Case ColumnHeader.Index
Case 1

Case 3, 6, 7, 8
SortColumn lvwProcessExplorer, ColumnHeader.Index, sortNumeric, sortAscending

End Select
End Sub
کد رو هم تو ایونت column click باید نوشت
Scorpion جان ،
بی کاری که پروسس رو سورت می کنی؟بابا ، پروسس سورت کردن که نون و آب نشد!راستی ، واسه آنتی تو باید راهی پیدا کرد که از دیتابیس آنتی های معتبر و قوی استفاده کنه! یعنی اگه بتونی دیتابیس یک آنتی رو کالبد چکافی کنی و از توش به دیتابیس خودت اطلاعات ویروس بریزی معرکه میشه! من خودم دارم هر آنتی که دستم میاد رو بررسی می کنم! تو هم همین کار رو بکن! فقط یک مشکل : فایل دیتابیس ویروس آنتی ها چیه؟ با چه پسوندیه؟At
بهرحال برنامه ای کامله که اینهرو داشته باشه منم یه چیز جدید یاد بگیرم که بد نیست !
خوب بهتره درباره این موضوع تو همون تاپیک آنتی ویروسم بحث بشه والا هر آنتی ویروس واسه خودش فایل خاصی داره منم دنبالش بودم ماله نود رو اما به جایی نرسیدم چون فایلاش اصلا مفهوم نیست !
Scorpion جان ممنون از توجهت .

خودم این کلاس رو داشتم . برای استفاده از این کلاس حتما باید List View یک Column داشته باشه ! و مشکل من اینه که List View من column نداره !!!Whistle

* من اطلاعات List View رو از یه رشته می خونم .

پروژه مثال رو براتون ضمیمه کردم تا متوجه قضیه بشید .

هر کی میتونه این پروژه مارو سورت کنه .Question
اینم برای شما فقط یه مشکل کوچیک داره که فکر کنم خودتون بتونید حل کنید
اونم وجود کلمه pc هست اینجا فقط عدد سورت میشه برای اون کلکی بتونی سوار کنید بعد از سورت اضافش کنید شاید بشه اگر حلش کردید بزارید ما هم استفاده کنیم
نقل قول: اینم برای شما فقط یه مشکل کوچیک داره که فکر کنم خودتون بتونید حل کنید
اونم وجود کلمه pc هست اینجا فقط عدد سورت میشه برای اون کلکی بتونی سوار کنید بعد از سورت اضافش کنید شاید بشه اگر حلش کردید بزارید ما هم استفاده کنیم

اسکرپیون جان این مشکل که کاری نداره با یه For بعد از سورت کردن حل شد ولی

عزیز جان اون مثالی که قرار دادم فقط به خاطر این بود که بدونید من از لیست ویو تو چه حالتی استفاده میکنم ( بدون Column و در حالت View = Icon ) .

با این کار شما فقط اعداد سورت میشن که به درد من نمی خوره !!Sad من باید هم اعداد و هم حروف رو درست حسابی سورت کنم .

بزار یه توضیحی در مورد روند کاری برنامه بدم تا بهتر متوجه بشید :

برنامه من در قسمت تعریف ایستگاه های کاری از کاربر نام ایستگاه رو میگیره و میریزه تو یه لیست باکس بعد ایتم های لیست باکس به صورت استرینگ ذخیره میشن . ( این نام ها همیشه ترکیبی از حروف و عدد خواهند بود مثل PC1 )

حالا برنامه در فرم اصلی میاد این ایتم هارو از استرینگ میگیره و به لیست ویو اضافه میکنه . و موقع سورت هم که دیدید ( تصویر پست اولم ) چه گندی میزنه .

به هیچ وجه هم از روش سورت فقط اعداد امکان نداره بشه کاری کرد 033

واقعا گیر کردم و انگار تو این فروم با این همه برنامه نویسش فقط Scorpion . . .

لطفا هرکی میتونه کمک کنه Clap
خوب من درستش کردم همون روز دیگه مشکلی نداره حتی ترکیبی هم سورت میکنه اینم سورسش
ضمنا حالت لیست مهم نیست اونو به هرچیزی که خواستین عوض کنید

حتی جالب اینکه اگه با موس ایکونهارو قاطی پاتی هم کنیذ سورت میشن
Scorpion جان واقعا دستت درد نکنه .