ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ياهو پسورد چنجر (سورس)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
چند وقت پيش اين برنامه رو بر حسب نياز خودم نوشته بودم
فرقش با بقيه اينه از webbrowser استفاده نشده که تأثير زيادی تو سرعت داره
اين برنامه ميتونه نمونه خوبی برای کسايی که درخواست مثال برای ارتباط با وب رو خاسته بودن باشه
این برنامه موقع چنج کردن اررور سوکت میده ولی به درستی عوض میشه ولی بعد هر کاری کردم وارد یاهو نشدم ولی از سایت یاهو لوگین میشه ! کسی توضیح میده ؟ این اررور رو میداد your account has been locked البته الان درست شد !
(۰۶-مهر-۱۳۸۸, ۲۲:۱۶:۲۳)sasan-vb نوشته است: [ -> ]این برنامه موقع چنج کردن اررور سوکت میده ولی به درستی عوض میشه ولی بعد هر کاری کردم وارد یاهو نشدم ولی از سایت یاهو لوگین میشه ! کسی توضیح میده ؟ این اررور رو میداد your account has been locked البته الان درست شد !
خب کاربر خوب ، خودت جوابت رو دادی ، اکانتت رو Lock کرده بودن/کرده بودی! این موقعی پیش میاد که چند بار پس رو اشتباه بزنی و به مدتی (معمولا" 12 ساعت ولی کم و بیش هم شده!) اکانتت قفل میشه!
می خواستم بگم آموزش مولتی کردنش هم بزار ممنون .
(۰۹-مهر-۱۳۸۸, ۱۴:۲۱:۱۳)snoopboy نوشته است: [ -> ]می خواستم بگم آموزش مولتی کردنش هم بزار ممنون .
ببخشید ، جناب CrazyFull سورس رو جهت یادگیری گذاشتن!نه اینکه به کسی یاد بدن یک پسورد چنجر خفن بسازن ، توقع داشتن هم حدی داره!دیگه بهتره من چیزی نگم !!At

{خودتون زحمت بکشین ، مطمئنا" به نتیجه می رسین!همیشه قرار نیست با کمک این و اون به نتیجه برسین ، مگر در مواقع بسیار دشوار ، نه چیز های پیش پا افتاده ای مثل این!}
(۰۹-مهر-۱۳۸۸, ۲۳:۱۹:۵۰)Fireninja نوشته است: [ -> ]
(۰۹-مهر-۱۳۸۸, ۱۴:۲۱:۱۳)snoopboy نوشته است: [ -> ]می خواستم بگم آموزش مولتی کردنش هم بزار ممنون .
ببخشید ، جناب CrazyFull سورس رو جهت یادگیری گذاشتن!نه اینکه به کسی یاد بدن یک پسورد چنجر خفن بسازن ، توقع داشتن هم حدی داره!دیگه بهتره من چیزی نگم !!At

{خودتون زحمت بکشین ، مطمئنا" به نتیجه می رسین!همیشه قرار نیست با کمک این و اون به نتیجه برسین ، مگر در مواقع بسیار دشوار ، نه چیز های پیش پا افتاده ای مثل این!}

خوب دوست عزيز اينها واسه شما پيش پا افتادست واسه ما که مبتدی هستيم سخته بايد يه پرژه نمونه باشه ياد بگريم