ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تعمیر پرینتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام

من یه پرینتر hp 1005 لیزری دارم که یه مشکلی براش پیش اومده کسی میتونه کمک کنه؟
یه برگه دادم چاپ کنه و برگه توش گیر کرد فکر کنم یه مشمبا رفته توش حالا چه طوری نمیدونم ( فکر کنم افتاده تو جعبه کاغذش و موقع پرینت با کاغذ رفته تو ) کاغذ هم از کارتریج رد شده و دقیقا جایی که برگه رو میده بیرون گیر کرده پشت یه چیزی که یه برچسب زرد هم روشه. میشه اون قسمت رو باز کرد و کاغذ رو در آورد یا یه کاری کرد که کاغذ و مشمبا بیرون بیاد؟

با تشکر.
مهندس بازش كن و ريسكش رو بپذير !
چيز خواصي نداره !
فقط اول كارتريج رو دربيار !

دو حالت بيشتر اتفاق نمي افته !

1- پرينترت درست مي شه !
2- پرينترنت نو مي شه !
1- منظورت اینه که از پشت باز کنم ؟
نه.
1- درش رو باز کن.
2- کارتریج رو در بیار.
3- توی پرینتر رو بگرد.
4- کاغذ رو می بینی.
5- درش بیار.
6- کارتریج رو بذار سر جاش. (مواظب باش که کج جا نره)
7- بعد از این مرحله می رسیم به حرف علی آقا:
علی جونم نوشته است:دو حالت بيشتر اتفاق نمي افته !

1- پرينترت درست مي شه !
2- پرينترنت نو مي شه !
خب اینا که کاری نداره قبلا هم انجامش داده بودم کاغذ رو از اونجایی که می گفتید در آوردم اما خلیلی بد گیر کرده بود کاغذ پاره شد و نصفش موند تو که من دیگه بهش دسترسی ندارم در ضمن منظورتون از اینکه پرینترت نو میشه چیه؟

با تشکر.
یعنی میری و یکی نو می خری. یا حد اقل اون قطعه ای که مشکل دار شده رو می تونی نو کنی.
یعنی پرینتر دیگه قابل تعمیر نیست؟ من این پرینتر رو 3 ماه بیشتر نیست که خریدم

با تشکر.
تعویض پرینتر یا قطعاتش فقط در صورتیه که درست نشه.
نگران نباش. می تونی ببری پیش کسی که به کار پرینتر وارد باشه. هزینش برات کمتر در میاد.
با سلام
به نظر من دست بهش نزن چون در کارتریج چرخ دنده هایی هست که اگر کاغذ مابینشو بکشی ممکنه چرخ دنده ها بشکنه و بر عکسشم قفل میشه واصلا در نمی آد
پس کارو بده به کاردون
نه متوجه نشدین تو کارتریج که چیزی گیر نمیکنه بعد از کارتریج دقیقا همون جایی که کاغذ رو بیرون میده گیر کرده.

با تشکر.
سلام علی جان
از پشت پرینتر باز کن و فقط یادت باشه هر قطعه ماله کجاس.هیچ چیز رو با زور در نیار .با احتیاط باز کنی مشکلی پیش نمیاد.من این بلا سرم اومد و کاغذ رو از جلو که کشیدم دربیاد پاره شد.اجبارا پشت پرینتر رو باز کردم و تیکه های کاغذ رو درآوردم و مشکلم حل شد.یه پنس حتما دم دستت باشه با یه چراغ قوه
صفحه‌ها: 1 2