:lol:سلام ایا کسی یا کسانی هستند که در مورد سنجش سطح مایعات با التراسونیک کمک فوری به من نمایند
من آزمایش نکردم . اما مگر با سنجش اجسام جامد فرق می کنه ؟
چه كمكي واضحه كه!!!!شما مايعتون تو ي ظرف مشخص هست.شما ظرف پر را با آلتروسنوك آزمايش كنيد.بعد هم ظرف خالي را آزمايش مي كنيد.بعدشم كه ي تناسب و درجه بندي هست كه بايد انجام بديد.
مشکل اینجاست که اب بخش زیادی از موج رو جذب می کنه یعنی این جور فکر می کنم
البته اگه مایع چیز دیگه ای باشه غیر از اب شاید قضیه فرق کنه
من نمیدونم شما اگه می فرمایی فرق نداره درمورد ساختش به بنده کمک بدین
خوب بله اما این وقتی یک مسئله مهم هست که شما بخواید چند مایع مختلف را بررسی کنید.
اگه پروژه شما فقط کار با یک نوع مایع هست می تونید با استفاده از تناسب مسئله را راحت حل کنید.
سنسورهاي اولتراسونیک براحتی با سطح مایعات کار میکنن و مشکلی پیش نمیاد من خودم که رو آب کار کردم.
در حقیقت شما میتونین سطح مایع رو برای این نوع سنسورها یک جسم سخت در نظر بگیرید
اگه کامل توضیح بفرمایید (از برنامه نویسیش تا سخت افزار )در یک فایل pdf یا در هرچیزی که خود صلاح می دانید
هم کار این بنده خدا راه میفته هم و هم ما یه چیز یاد می گیریم
موفق باشید
اگه در باره طرز کار این سنسورها میخاین که تو فروم زیاد مطلب در این مورد هست فقط خلاصه بگم:
فرستنده گیرنده های اولترا سونیک مثل میکروفون و گوشی های معمولی هستند با این تفاوت کا محدوده فرکانسی آنها فرا صوت یا بالاتر از 20 کیلو هرتز هستش (امروزه حتی تا 1 مگش هم تو بازار هست).
طرز کار:فرستنده یه موج مثلاً مربعی در فرکانس نامی سنسور میفرسته و منتظر میمونه تا به مانع برخورد کرده و برگرده. این مدتو چون رفت و برگشته تقسیم بر 2 میکنن و با سرعت صوت فاصله بدست میاد.
در باره یه نوع ماژول آماده یه مقاله گذاشتم که باید بگردین پیداش کنین. (اگه پیدا نکردین بعداً خودم لینکشو میذارم سرعت اینترنتم اینروزا خیلی کم و اعصاب خوردکن شده)
لطف میکنین اگه ماژول و pdf اون روبرام بذارین تو همین سلیت