ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چگونگی مخفی کردن Setup
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان چطور میتونم ستاپ نرم افزارهارو جوری مخفی کنم که خودم داخل برنامه بتونم فراخوانیشون کنم اما کاربر نتونه اون ستاپ رو به دست بیاره یا مثلا از داخل سی دی نتونه اون ستاپ رو برداره.
لطفا کمک کنید این کار خیلی مهم و حیاتیه
ممنونم
(۲۴-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۳۳:۰۸)alone one lover نوشته است: [ -> ]دوستان چطور میتونم ستاپ نرم افزارهارو جوری مخفی کنم که خودم داخل برنامه بتونم فراخوانیشون کنم اما کاربر نتونه اون ستاپ رو به دست بیاره یا مثلا از داخل سی دی نتونه اون ستاپ رو برداره.
لطفا کمک کنید این کار خیلی مهم و حیاتیه
ممنونم
با ریسورس
ممنون Fireninja ی عزیز اما قبلا هم یه برنامه از ریسورس گرفتم اما دقیق نبود متوجه نشدم ممنون می شم اگه یه برنامه با توضیح بذاری
در ویبی از منوی Add-Ins ، گزینه ی Add-in Manager رو انتخاب کن.
در پنجره ای که باز شده دنبال VB 6 Resource Editor برگد و روش دابل کلیک کن.
یک آیکون به نوار ابزار استاندارد ویبی اضافه میشه.(دستی که میره یک مکعب از آیکون رجیستری برداره!Biggrin)
روی اون کلیک کن. و سپس :

[attachment=3883]

تو عکس مشخص شده : هر دکمه چه فایلی رو داخل ریسورس میزاره! *.* هم یعنی همه چی (غیره!)
یک سری کد هم برای کار با ریسورس داره که من ترجیح میدم به سورس یک نگاه بندازین. نکته ی مبهم و سئوالی داشتین در خدمتم.

[attachment=3884]
شما میتونین اونها رو با winrar فشرده کنین و یه command براش بزارین تا فقط با اون command ستاب extract بشه و تو برنامه خودتون اون command رو بهش بفرستین
(۲۵-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۳۲:۳۲)Fireninja نوشته است: [ -> ]در ویبی از منوی Add-Ins ، گزینه ی Add-in Manager رو انتخاب کن.
در پنجره ای که باز شده دنبال VB 6 Resource Editor برگد و روش دابل کلیک کن.
یک آیکون به نوار ابزار استاندارد ویبی اضافه میشه.(دستی که میره یک مکعب از آیکون رجیستری برداره!Biggrin)
روی اون کلیک کن. و سپس :

تو عکس مشخص شده : هر دکمه چه فایلی رو داخل ریسورس میزاره! *.* هم یعنی همه چی (غیره!)
یک سری کد هم برای کار با ریسورس داره که من ترجیح میدم به سورس یک نگاه بندازین. نکته ی مبهم و سئوالی داشتین در خدمتم.

ممنون عزیز خیلی ممنون مشکل بزرگی به کمک شما حل شد