این سئوال شاید یه کم تکراری باشه اما به هر حال .
من می خواستم درباره بازار کار plc تو ایران بدونم و اینکه واقعا می ارزه که
تو زمینه plc وقت بذاریم . من خودم 15 ماه توی پالایشگاه نیروی process بودم تا انجاییکه دیدم تو اکثر دستگاه ها plc و dcs بکار رفته بود یا توی خود شرکت ایران خودرو کاربرد فراوانی داره . به هر حال من می خوام بدونم یه نفر که شاغل می ارزه که شغلشو ول کنه و تو زمینه plc کار کنه (با فرض حقوق 500 هزار تومن از شغل خودش )
بهتره شما شغل اصليت رو نگه داري و براي شغل دوم كار كني تا زماني كه بدوني مي توني به شغل اولت نياز ندشاته باشي !
چون الان دست زياد شده !
نقل قول: شغلشو ول کن
سلام
اصلا ایسن کارو نکنی ها !!
یکی از دوستان ما که چن روز پیش باهاش صحبت می کردم ، اتفاقا همین سوال رو پرسیدم که داری با plc حال می کنی دیگه ( از لحاظ در آمد )
برگشت بهم گفت که از وقتی شما جوجه مهندسا اومدین زدین کار ما رو هم خراب کردین ، گفتم چه طور ؟ می گفت اون پروژه ای رو که قبلا مثلا بیست میلیون می گرفتن حالا میریم قسمت میدیم بعد میایم می بینیم یه نفر پیدا شده با دو سه میلیون این کار رو انجام میده !!!
البته می گفت که هیچ وقت کیفیت کار ما رو نداره ولی کی حالیشه !
این دوستی که گفتم البته استاد مون بود منتها باهاش خیلی رفیقم !
ok.ممنون از پاسختون ولی به هر حال بهترین نوع کار اینه که تو کمترین زمان بیشترین درآمد رو کسب کنی .
یه مورد دیگه اینکه من فکر نکنم هر جوجه مهندسی همینطوری بتونه تو بازار رقابت خودشو مطرح کنه چون حداقل به چند سال تجربه و انجام پروژه های متنوع داره که به این راحتی ها نیست .
یه سئوال دیگه از مهندسین بزرگوار اینه که تو ماه چند تا پروژه انجام می دین و هر پروژه سود خالصش حدودا چند درمی آد؟
با درود فراوان
نقل قول: ok.ممنون از پاسختون ولی به هر حال بهترین نوع کار اینه که تو کمترین زمان بیشترین درآمد رو کسب کنی .
شاعر میگه کم بخور همیشه بخور ، بهترین وع کار اینکه یه حقوق ثابت گیر ادم بیاد .
نقل قول: یه مورد دیگه اینکه من فکر نکنم هر جوجه مهندسی همینطوری بتونه تو بازار رقابت خودشو مطرح کنه چون حداقل به چند سال تجربه و انجام پروژه های متنوع داره که به این راحتی ها نیست .
توی سایر کشور ها نه اما توی ایران بله ، در این کشور ، مهندس الکترونیک دفتر دار میشه ، مهندس کامپیوتر حساب دار میشه ، دکتر مسافر کش میشه و.... خلاصه شغل ما رو پارتی ما مشخص میکنه ، نه تحصیلات و حرفه .
نقل قول: یه سئوال دیگه از مهندسین بزرگوار اینه که تو ماه چند تا پروژه انجام می دین و هر پروژه سود خالصش حدودا چند درمی آد؟
تعداد پروژه ها و در امد بستگی به موارد زیر داره :
1- وجود پارتی در صنعت ( شرکت های بزرگ و...)
2- سابقه کار
3- موقعیت شرکت
4- خدمات شرکت
5- دسترسی به شرکت
برای یک شرکت همه کاره ( نصب پمپ های کف کش ، سیستم های حفاظتی ( برق صنعتی ) ، برق کشی ، اتوماسیون ، و..... معمولا هر ماه 2 تا 3 پروژه خوب وجود داره و در امدی بین 1.5 تا 5 ملیون تومان برای 4 عضو این شرکت ایجاد میشه .
( تقریبا در تمامی اداره ها ( منابع طبیعی ، جنگل بانی ، ادره اب و برق ، و..... ) اشنا داره .
سابقه کار شرکت نزدیک به 1 سال است و اعضا از بچگی کار های برق کشی و... انجام میدادن
دفتر شرکت در شلوغ ترین جای شهر واقع شده .
برای تمامی کار های انجام شده 6 ماه ضمانت و 2 سال خدمات پس از فروش وجود داره ، پشتبانی به صورت شبانه روزی انجام میشه ، امکان پرداخت قصطی وجود داره ، ......
شرکت دارای سایت و... هست ، 6 خط تلفن مجزا برای ارتباط وجود داره و..........
در کل اگر بخوایید موفق بشید ، باید از ابتدا شروع کنید .
اگه خواستید بیشترتوضیح بدم
ممنون از پاسخت من نمی خوام جوابیه بدم ولی از تجربیات خودم به این نتیجه رسیدم که کاریکه یه حقوق ثابت گیر ادم بیاد اونم تو صنعت اونم برای بچه های فنی خودکشی ایه .
پارتی داشتن هم برای ورود اولیه به کار و بعضی شرکت های سر کاری به درد می خوره شرکتی که درست حسابی باشه هیچ موقع نیروی غیر متخصص رو تو خودش نگه نمی داره .
حالا شما خودت از وضع کار و درآمدت راضی هستی .
من خودم توی واحد آب برق بخار پالایشگاه تهران با شرایط کاری سخت و طاقت فرسا با فیش حقوقی حدود 500 تومن کار می کنم .
سلام
نقل قول: حالا شما خودت از وضع کار و درآمدت راضی هستی .
این شرکت برای چند تا از دوستان هست ، من خودم هنوز باید نون بخورم و بزرگ شم (شوخی )
نقل قول: ممنون از پاسخت من نمی خوام جوابیه بدم ولی از تجربیات خودم به این نتیجه رسیدم که کاریکه یه حقوق ثابت گیر ادم بیاد اونم تو صنعت اونم برای بچه های فنی خودکشی ایه .
پارتی داشتن هم برای ورود اولیه به کار و بعضی شرکت های سر کاری به درد می خوره شرکتی که درست حسابی باشه هیچ موقع نیروی غیر متخصص رو تو خودش نگه نمی داره .
نظر من
چند تا مشکل در شغل ازاد وجود داره :
1- عدم رعایت قانون کپی رایت :
تمامی نرم افزار های تخصصی رشته ما + اموزش های متنوع فارسی توی نت وجود داره ، بنابراین هر ادم زرنگی میتونه با اونا کار کنه و از متخصص اون نرم افزار هم متخصصتر بشه .
2- به یک ادم همه کاره نیاز دارند :
همون شرکت های تخصصی که فرمودید ، بدون شک کارهاشون رو دست من یا شما نمیدن ، اونا معمولا با شرکت های همتراز قرار داد میبنند ، توی شغل ازاد ، شما باید علاه بر نوشتن برنامه plc ، از برق کشی ساختمون ، بازو های صنعتی ، ماژول ، سنسور ها ، پمپ های هیدرو لیک و پنو ماتیک و........... سر در بیارید و به نوعی همه فن حریف باشید .
3- امثال من بازار کار رو خراب میکنن :
من خودم تقریبا با تمامی plc ها کار کردم و اگه کسی پروژه ای ازم بخواد براش به رایگان مینویسم ، امثال من زیاد هستند ( این مورد بر میگرده به قانون کپی رایت ) ، توی نت برنامه و مثال های زیادی وجود داره و به قول شاعر دست زیاده ،
4- و هزار تا مورد دیگه که ..................................
به نظر من حقوق دائم رو رها نکن ، در صورتی که کاملا به کار اینده ایمان دارید ، میتونید اون رو در کنار شغل اصلی شروع کنید .