سلام
من یه LCD دارم که از روی یه تلفن آلمانی بازش کردم. هیچ مشخصاتی این LCD نداره جز اینکه 10 پین داره منتها 2 تا از پین ها آزاد هستن که در مجموع میشه 8 پین.
سه تا BackLight داره و یه آیسی زیر صفحه که نمیشه خوندش...
[
attachment=3885]
آیا میشه این نوع رو به میکرو متصل کرد؟
کلی هم از اینا من دارو ولی دیتاشیت خاصی ندارن =نمیشه
من
اینجا یه نمونه مشابه پیدا کردم منتها با ال سی دی یه چاپگر Epson که اونم 10 پین بوده. انگاری طرف جواب گرفته...
دوست عزیز اگه دقت کنین این یه ال سی دی 2*16 و پایهاشم عین همونه و از کارکتر هستش ولی تا جای که من دیدم بیشتر ال سی دی های تلفن های آلمانی به صورت 8 هستن و توابع و ساختار خاص خودشونو دارن بازم شما تلاش کنید نتیجه رو گزارش کنید .
(۲۵-شهریور-۱۳۸۸, ۲۲:۱۹:۱۰)maxn@morteza نوشته است: [ -> ]دوست عزیز اگه دقت کنین این یه ال سی دی 2*16 و پایهاشم عین همونه و از کارکتر هستش ولی تا جای که من دیدم بیشتر ال سی دی های تلفن های آلمانی به صورت 8 هستن و توابع و ساختار خاص خودشونو دارن بازم شما تلاش کنید نتیجه رو گزارش کنید .
کاملا حق با شما بود...
هزینه فرصت برای پیدا کردن pinout این ال سی دی ها از هزینه یه ال سی دی گرافیکی بیشتره. خوشبختانه یه نوکیا 5110 از قرن بوق داشتم ال سی دی شو برداشتم و به عنوان یه ال سی دی گرافیکی ازش استفاده میکنم.
درود
من مدت خيلي كمي عضو شدم اما تو همين مدت كم تونستم اينجا و به كمك دوستان مشكلاتم رو حل كنم و بگي نگي هم گره از مشكلات عزيزاني رو باز كنم.
خلاصه يه سئوال دارم،ميخوام ببينم چطور ال سي دي هاي نوكيا 3310،5110و...(ترجيعا 3310)رو بسكام راه اندازي كرد (خيلي درگيرم) اگه ممكنه همراه با شماتيك.
خيلي ممنون.