ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کیست مرا یار کند
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه اساتید کرک
آقا ما روی رو کم کنی قرار شد یه نرم افزار رو کرک کنیم ولی چون هم سواد کامل وهم تجربشو نداشتم دور از جون شما الان مثل .......تو گل آره
ولی تا شما رو داریم چه غم . خب این نرم افزار با AutoPlay Media Studio نوشته شده که سری قبل آموزش بدست آوردن پسورد فایل autorun.cdd را برام گذاشتید بعد ما هرچی فایل proj.da_ رادست کاری کردیم نتوانستم که ا
این قفل و کاملا بپرونم وکار کنه جای(*Page.Jump("Serial
(*Page.Jump("in home گذاشتم که برنامه میاد بالا ولی باز کامل نیست وبرای باز کردن بعضی از صفحاتش ارورهای زیر را می دهد
thumbpage -> Headerv7 -> On FSCommand, Line 20: Arogument 1 must be of type string.
thumbpage -> Headerv7 -> On FSCommand, Line 14: Arogument 1 must be of type string.
On Preload, Line 48: attempt to concatenate global `NEdest` (a nil value)
لطفا کمکم کنید داره آبروم میره تورو حدا هر چه زودتر در ضمن چون این یه نرم افزار داخلیه وبا قوانین سایت مشکل داره جوابش را برایم تو پیغام خضوصی بگذارید ممنون یا علی
فایل پیوست http://rapidshare.com/files/281791881/_p...t.txt.html
کسی بلد نیست کمکم کنه ای بابا دستم به دومنتون
سلام
خوب هستید
عزیز
من این
فایل رو دانلود کردم
شما خودت میگس این برنامه ایرانیه روش پیدا کردن پسورد رو خواستی گذاشتم اما چون برنامه فارسی نمی تونم بیشتر کمک تون کنم .
شما اموزش بخواه اگر در توان بود به شما کمک میشه اما نه برای کرک کردن یک فایل خواص اللخصوص که برنامه نویسش ایرانی هم باشه
شما نمونه خارجیشو بگو چیه و لینک دانلود کلی بده اگر بتونم کمک می کنم .
به امید دیدار