ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ذخیره آیکون های List View و باز یابی آن !!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان عزیز .

من یه List View دارم که به تعداد نا مشخصی ایتم داره ( تعداد ایتم متغیره مثلا 23 تا ) که ممکنه هر کدوم از ایتم ها آیکون خواصی داشته باشه ، حالا من میخوام این اطلاعات در Form_Unload ذخیره و در Form_Load بازیابی بشن .

مثلا در زمان اجرا آیکون آیتم N رو عوض کردم ، در اجرای بعد آیکون همین آیکون تعغیر داده باشه .

امید وارم منظورم رو متوجه شده باشید Whistle
سلام.
هر آیکون تو ایمیج لیست شماره ای داره. تو فرم آنلود شماره آیکون و متن آیتم رو ذخیره کن تو رجیستری یا یه فایل.
ولی بهتره هنگام تغییرات در لیست ذخیره کنی. چون اگه برنامه به هر دلیل به صورت عادی بسته نشه تغییرات رو از دست میدی.
نقل قول: سلام.
هر آیکون تو ایمیج لیست شماره ای داره. تو فرم آنلود شماره آیکون و متن آیتم رو ذخیره کن تو رجیستری یا یه فایل.
ولی بهتره هنگام تغییرات در لیست ذخیره کنی. چون اگه برنامه به هر دلیل به صورت عادی بسته نشه تغییرات رو از دست میدی.

پیمان جان سلام .

من تمام اینا رو که گفتی میدونم ولی مشکل اینجاست که تعداد ایتم ها ثابت نیست !!! مثلا 7 تا ایتم نیست که بیام 7 بار با SaveSettin و GetSettin کار رو انجام بدم

هر چی هم تلاش کردم با یه حلقه اطلاعات تمام آیتم هارو ذخیره کنم نشد که نشد !

اگه ممکنه یه مثال برام بزنید .
سلام.
به تعداد چی کار داری. هر تغییر انجام شد همون موقع ذخیره کن.
موقع خوندن هم اگه تو فایله که کلشو بخون. اگرم رجیستریه با RegEnumValue کل آیتم ها رو بخون.
سلام
تعداد ایتم ها از دستور
x=listview1.items.count
میشه بدست اورد
پس میتونید بنویسید
کد:
for ic= 1 to listview1.items.count
.
.
.
next
دوستان خیلی ساده بگم من میخوام تمام تعغیرات بر روی آیکن ،آیتم های List View رو در Form_unload ذخیره و در Form_load اطلاعات ذخیره شدده رو فراخانی کنم .

از صبح تا به حالا هر چی زور زدم نشد که نشد !! 033

پروژه مثال رو ضمیمه کردم ، لطفا یه نگاه بش بندازید ببینید چه کار میشه کرد .
اینم سورس
یکم نیاز به تغییرات داره مطابق کارتون تغیر بدید
فهمشم آسونه
سلام Scorpion جان .

دست درد نکنه عزیز ، ولی من نمیخوام برای این ذخیره سازی و فراخانی به هیچ وجه از فایل ها استفاده کنم .

لطفا کاری کن که تعغییرات حتما در رجیستری ثبت بشن و ترجیها کار با حلقه For انجام بشه .

بازم یه دنیا ممنون /
خوب شما بجای قسمت فایل اونهارو با ریجستری ست کنید
اشونه
واسه ریجستری هم سورس تو سایت و اینترنت فراوونه
Scorpion جان من کار با رجیستری رو بلدم .

فقط مشکلم با روش کار هست . من میخوام با یه حلقه For آیکون دونه دونه آیتم ها رو تو رجیستری ذخیره کنم و با یه حلقه For دیگه اطلاعات رو فراخانی کنم .

هرچی هم سعی می کنم با For درست در نمیاد .

اگه میشه این کار رو از روش بالا انجام بده .

ممنون .
شما یک شاخه بساز تو ریجستری
بعد برای هر مقدار یک کلید بساز از نئع رشته ای یا عددی
بعد مقدار اونرو ست کن به مقدار ایکنی که میخوای

من الان سر کاموتر خودم نیستم اما راحته
میتونا انجامش بدی
صفحه‌ها: 1 2