(۳۰-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۴۲:۲۰)jaber نوشته است: [ -> ]نه سعید جان نمیاد فکر کنم واسه hamed_arfaee هم نمیاد !!!
چه خوب می شد اگه به صورت پا آپ صفحه ای باز مشد که بگه پیغام جدید واستون اومده
سلام
من متوجه میشم و میخونم
شما چون هم تو مسنجر پیام میدین هم تو اینجا من فقط تو مسنجر جواب میدم
در ضمن اگه میخواهین متوجه بشین که پیامتون خونده شده به
این قسمت مراجعه کنید .
میگم مدیز سایت میتونه پیغام های خصوصی کاربر رو ببینه ؟
(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۱۸:۱۰)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]میگم مدیز سایت میتونه پیغام های خصوصی کاربر رو ببینه ؟
اگه پلاگينش نصب باشه ميتونه.
(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۱۸:۱۰)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]میگم مدیز سایت میتونه پیغام های خصوصی کاربر رو ببینه ؟
این رو یه جایی خوندم می خوام بدونم مدیران این سایت تایید می کنن یا نه.
نقل قول: در نرم افزارهای مدیریت وب , به مدیریت سایت اجازه نمی دهد که به دو مولفه ی اساسی کاربران دسترسی داشته باشند .
1) پسورد کاربر
2) صندوق پیام های کاربر
پسورد رو می دونم که میتونن
پس اگه پسورد رو بدونه اگرم به پیامهای خصوصی دسترسی نداشته باشه ، میتونه با نام کاربری وارد شه و ...
(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۵:۵۶:۴۷)aminsotudeh نوشته است: [ -> ]نقل قول: در نرم افزارهای مدیریت وب , به مدیریت سایت اجازه نمی دهد که به دو مولفه ی اساسی کاربران دسترسی داشته باشند .
1) پسورد کاربر
2) صندوق پیام های کاربر
(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۳۱:۰۰)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]پسورد رو می دونم که میتونن
پس اگه پسورد رو بدونه اگرم به پیامهای خصوصی دسترسی نداشته باشه ، میتونه با نام کاربری وارد شه و ...
1- پسورد رو اتفاقا اصلا نمیتونه چون hash شده. خود سیستم هم نمیدونه چه برسه به مدیرش
2- خود سیستم MyBB (سیستم این فروم) امکانی برای این کار قرار نداده و در حالت عادی ممکن نیست. ولی با توجه به این که خب پیغام خصوصی ها توی دیتابیس سایت ذخیره میشه و مدیر سیستم هم به دیتابیس دسترسی داره مطمئنا اگه بخواد میتونه با دسترسی مستقیم به دیتابیس اونا رو بخونه یا همون طور که گفتن با نصب یه پلاگین.
ولی مطمئنا بنده خدا اینقدر بیکار نیست بیاد پیام های شما رو بخونه ( پیامای خودشم به زور میخونه فکر کنم
)
من تو اکا یه بار پسورد رو از مدیر گرفتم !
همشهريت بوده پارتي بازي كرده !
در ضمن اون MyBB نيستش !
(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۶:۳۱:۰۰)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]پسورد رو می دونم که میتونن
پسورد رو فقط ميتونه عوض كنه و با نام كاربريت لوگين كنه . پس پيغام خصوصيتو هم ميخونه
آخه یه بنده ی خدا مثه من که الان میخواد به پی ام خصوصیاش جواب بده باید سرشو به کدوم دیوار بکوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۰۵-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۵۲:۵۵)hamidi نوشته است: [ -> ]آخه یه بنده ی خدا مثه من که الان میخواد به پی ام خصوصیاش جواب بده باید سرشو به کدوم دیوار بکوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنده ی خدا شما هم باید به قوانین احترام بذارین و تبعیت کنین .
تنها راهش که پیام خصوصی نیست
ایمیل بفرستین براش .