با سلام خدمت مدیران سایت من پیشنهاد می کنم مودی نصب کنید یا طوری پورتال رو تنظیم کنید که وقتی من یا کسی پیغام خصوصی به یک شخص می زنیم یک popup یا همچین چیزی واسش باز میشه بار ها شده که پیغام خصوصی به شخصی زدم اما جواب نداده یک سال بعد جواب داده بهم می گه ببخشید پیغام خصوصیتون رو ندیدم راست میگه بنده خدا در بالا نوشته خوانده نشده 0 درسته اما این به چشم نمیاد خیلی ها توجه نمی کنند یا مثلا کاری کنید وقتی پیغام خصوصی جدیدی داریم چشمک بزنه یا ....
موفق باشید
مهندس چنين قضيه اي هستش !
تو کنترل پانل کاربري بايد تيكش رو بذارين !
این کار رو باید طوری تنظیم کنید که برای کل کاربران فعال بشه نه اینکه کاربر خودش بره واسه خودش این تنظیمات رو انجام بده !
من كه از اولش كه عضو شدم اين جوري نبود كه شما ميگي و همون پيغام زرد رنگ رو بالا نشون ميداد
(۳۰-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۴۵:۴۳)saeed450 نوشته است: [ -> ]من كه از اولش كه عضو شدم اين جوري نبود كه شما ميگي و همون پيغام زرد رنگ رو بالا نشون ميداد
تاييد ميشه
دوست من سعید جان منظور منو نگرفتی یا پست رو نخوندی !!!
منظور اینه که پیغام خصوصی که می زینین واسه کسی یک پیغامی یک علامتی چیزی واسه کاربر بیاد که راحت تر متوجه بشه پیغام خصوصی واسش اومده همین !!!
ریطی به عضویت نداره اصلا که !!!
مثلا یعنی واقعا من چند روز پیش پیغام خصوصی واسه hamed_arfaee زدم هنوز جواب نداده حتما ندیده !!
خب منم جوابت رو دادم كه
گرفتم چي ميگي . ميگي بالاي صفحه توي اون پرانتزه ميزنه
منم ميگم واسه من يه هشدار زرد رنگ بالاي صفحه ميزنه كه چشم هويجي ها هم ميبينن . مگه واسه شما نمياد ؟
نه سعید جان نمیاد فکر کنم واسه hamed_arfaee هم نمیاد !!!
چه خوب می شد اگه به صورت پا آپ صفحه ای باز مشد که بگه پیغام جدید واستون اومده
مهندس با pop up من گيرم چون تو اپرا غير فعال هستش پيش فرض !
در ضمن حرف دوستان تاييد مي شه !
فابريكي پيغام مي ده !
من توی مرورگر فایرفکس و اینترنت اکسپلورر و مرورگر گوگل هم تست کردم نشد !
مهندس به مرورگر چي ربطي داره !
شما تو تنظيمات كاربري تيكشو بذار ؟
نكته فني ؟
شما چجوري تست مي كني كسي برا پيام فرستاده يا نه ؟
در ضمن پيام خصوصي براي كاربران زير 50 پست و كمتر از يه ماه عضويت غير فعاله !