من یه پروگرامر usbasp خریدم متاسفانه وقتی فیوزبیت CKOPT رو برنامه ریزی کردم برنامه progisp دیگه AVR رو نمیشناسه و خطای Chip enable program error رو میده. دو تا atmega16 و atmega32 من اینجوری شدن...
چه طور میتونم مشکل رو رفع کنم؟
به پایه های میکروتون کیرستال وصل کنید اگه جواب نگرفتین اسیلاتور کیریستال وصل کنید و اگه نه (فاته)
نه درست نشد. فکر میکنید با یه پروگرامر موازی و با روش HV (های ولتاژ) که خود اتمل گفته میشه فیوز بیتها رو ریست کرد؟ یا مورد از جای دیگه هست و چیپست آسیب دیده؟
من دقیقا مطابق دیتاشیتهای خود شرکت اتمل این کارو انجام دادم. فکر میکنید ایراد کار از کجا باشه (پروگرامر؟)
مطمئنم اگه سومی هم فیوز بیت CKOPT رو پروگرام کنم همین مشکل براش پیش میاد...
مهندس من قبلا همين مشكل رو داشتم و با پروگرامر هاتل تونستم برگردونمش !
دوست عزیز شما میزارین تو حالت External Clock و تو این حالت باید اسیلاتور کیرستتاو وصل کنید تا میکرو کا کنه باید برای کیریستال خارجی بزارید تو External crystal
آره دقیقا من گذاشتم روی External Clock! و دیگه پروگرامرها نمیشناسن AVR ها رو! اوسلاتور کریستال رو چه طور باید متصل کنم؟
دو تازخن بذار بين پايه هاي كريستال و زمين ! ( 20 پيكو )
يه كريستال هم بزن به دو تا پايه هاي كريستال !
اينطوري :
(۰۱-مهر-۱۳۸۸, ۰۰:۰۵:۵۴)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]دو تازخن بذار بين پايه هاي كريستال و زمين ! ( 20 پيكو )
يه كريستال هم بزن به دو تا پايه هاي كريستال !
اينطوري :
20 پیکو نداشتم 22 گذاشتم منتها جواب نداد...
كريستال يه مگ بذار !
خازن هم بين 15 تا 33 پيكو جواب مي ده !
(۰۱-مهر-۱۳۸۸, ۱۲:۰۴:۳۵)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]كريستال يه مگ بذار !
خازن هم بين 15 تا 33 پيكو جواب مي ده !
متاسفانه تو این شهرستانی که هستم کریستال 1 مگ اصلا گیر نمیاد!
اینجا مطلبی خوندم در ارتباط با همین قضیه. که با یه میکرو دیگه میشه کریستال 1 مگاهرتز رو درست کرد اما نمیدونم چطور و اینکه چگونه به میکروهای خراب شده وصلش کنم!