ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل عجیب با 7segment
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان عزیز
آقا من تو یک پروژه با سون سگمنت های بزرگ کار کردم همون طور که می دونید این سون سگمنت ها با ولتاژ بالاتری نسبت به همنوع کوچکشان مصرف می کنند این سون سگمنت های من از نوع 6 ولت است و همون طور که می دونید اکثر این سون سگمنت ها نیز آند مشترک هستند من برای راه اندازی آن با یک uln2803 قسمت سگمنت ها را تغذیه می کنم و برای قسمت آند مشترک که باید ولتاژ مثبت سوییچ بشه نیز از یک uln2803 و ترانزیستور bd 140 که ترانزیستور مثبت هست استفاده کردم یعنی یک آی سی و هشت عدد ترانزیستور که یه صورت زوج فیدبک بسته شده اند کار سویچ هشت عدد سون سگمنت را انجام میدهند مدار به خوبی کار می کند ولی یک مشکل دارد که نورش ضعیف است .
1-تغذیه من 12 ولت است و با مقاومت 120 اهم هر یک از سگمنت ها متصل شده اند.
2-تغذیه میکرو خیلی رگوله شده و صاف است.
3- اگر uln2803 قسمت سلکشن را مستقیم به 5 ولت وصل کنم نور عالی می شود ولی وقتی توسط میکرو سوییچ میشود نورش کم است.
4-از نظر تایمینگ چندین بار تغییر دادم ولی مطمئن هستم که از تایمینگ نیست.

به نظر شما برای اینکه نور کافی داشته باشم چه کار کنم.

به نظر شما یا udn2981or udn2983 که نوع مثبت uln2803 را بزارم درست میشه.
اون مقاومت 10 کیلو تو بیس ترانزیستور مقدارش خیلی زیاده . مقدارشو انقدر کم کنید تا به نور مطلوب برسین.در ضمن تو اون قسمت هم آیسی ULN نميخاد ميتونين به ميكرو هم وصلش كنيد
(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۵۴:۵۰)ilgar نوشته است: [ -> ]اون مقاومت 10 کیلو تو بیس ترانزیستور مقدارش خیلی زیاده . مقدارشو انقدر کم کنید تا به نور مطلوب برسین.در ضمن تو اون قسمت هم آیسی ULN نميخاد ميتونين به ميكرو هم وصلش كنيد
آقا من حتي اگر اون مقاومت رو هم اتصال كوتاه كنم بازم نور كمه تازه اون يو ال ان پايين رو هم بردارم بازم نور كمه فكر كنم سون سگمنت مثل زنر عمل ميكنه و نمي زاره ولتا‍ژ از 5.8 بيشتر بشه حتي ولتا‍ژ تغذيه را نيز افزايش دادم بازم نتيجه نگرفتم و ولتا‍ كلكتور اميتر افزايش يافت
سلام دوست من
من خودم برا پروژم مشکل داشتم اما uln برداشتم و جاش یه 7447 گذاشتم با سه مقاومت 330 اهم
امتحان کن نور عالی میده
سون سگمنت هامم بزرگ بودن
خودمم نمیدونستم 7447 این قدر در حقم لطف میکنه اما دیدم
D: :d
میدونی که
توی هر یکی از سگمنتاش 3-4 تا ال ای دی سری شده
موفق باشی