سلام
من خروجی کارت گرافیک کامپیوتر رو به تیوی متصل کردم. با زیاد شدن طول کابل اتصال (کابل کواکسیال شیلد دار) یه سری خطوط موازی روی تصویر تیوی ظاهر میشه. منتها وقتی دستم رو به رشته مغزی کواکسیال سمت تیوی میگیرم همه این نویزها رفع میشه.
آیا میشه مداری طراحی کرد که این نویزها رو حذف کنه؟
شايد بشه ولي بهتره شما سيم مناسب تري بذاري و همينطور مي توني از اين فيلترهاي مغناطيسي ( ته سيم مانيتو رو ببيني هستش ) بذاري !
(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۱۲:۲۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]شايد بشه ولي بهتره شما سيم مناسب تري بذاري و همينطور مي توني از اين فيلترهاي مغناطيسي ( ته سيم مانيتو رو ببيني هستش ) بذاري !
سیم بهتر از اینی که دارم حداقل تو ایران نمیتونم پیدا کنم. فیلترهای مغنایسی رو نه ندیدم میشه اطلاعات بیشتری بدین؟!
یه سیم پیچ روی هسته فریت ساختم یه طرفش رو وصل کردم زمین و طرف دیگشو دادم به مغزی کواکسیال. نویزها خیلی کمتر شدن ولی هنوز به چشم میان...
مهندس منظورم هسته فيريت هايي بودش كه تو سيم هاي كامپيوتر زياد كاربرد داره !
اینها هم زیاد کار ساز نیست. دنبال یه مدار مجتمع میگردم که این نویزها رو فیلتر کنه
مهندس خازن گذاشتي!
در حد پيكو با خروجي موازي كن !
(۰۲-مهر-۱۳۸۸, ۱۷:۱۶:۲۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس خازن گذاشتي!
در حد پيكو با خروجي موازي كن !
انواع و اقسام ولی جواب نمیده! در حد میکرو فاراد که موازی کنم کیفیت تصویر خیلی بد میشه. یه جورایی مات میشه! با یه RF رادیو فعلا مشکل رو تا حدودی حل کردم.
کابل های کواکسیال بسته به نوع، افت بر واحد طول مشخصی دارن، بسته به طولی که استفاده می کنین باید جنس کابل رو انتخاب کنین، زیاد با نوع ها آشنا نیستم اماهمینقدر می دونم که RG6 فعلا بهترینه موجود توو بازاره و اکثرا RG5.5 ظاهرا پیدا میشه !
از طولی خاص بیشتر نمی تونین طول سیم رو زیاد کنین، مشکلی هست که توو دوربین های امنیتی هم مانع راحتی کار می شه، بیسیم کننده از همه بهتر هست و همینطور اینکه مدارات ساده تقویت کننده که ولتاژ رو از پیک تو پیک 1 ولت به بیشتر تغییر می دن و اونطرف با گذاشتن مدار مناسب، دوباره سطح رو پایین می ارن.