ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Mouse Cursor
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.

من می خوام شکل ماؤس رو موقعی که روی یک دکمه قرار می گیره عوض کنم.
برای این کار می شه از کد زیر استفاده کرد:
کد php:
Command1.MousePointer vbCross 

ولی اگر بخوام یه شکل دلخواه به ماؤسم بدم باید از این کد استفاده کنم:
کد php:
Command1.MousePointer vbCustom 

حالا باید این Custom رو چطور تعریف کنم؟ یعنی چطور آدرس فایل cursor ماؤس رو بهش بدم؟

البته می دونم سؤال بسیار مبتدیانه ایه. ولی هرچی گشتم نتونستم حلش کنم.Shy
سلام
بعد از اینکه رو custom یا 99 قرار دادید باید با استفاده از خاصیت mouseicon آیکون رو بهش بدید :
کد:
me.MouseIcon = LoadPicture("C:\setup.ico")

موفق باشید
سلام.
لیست کرسرهای موس در مسیر C:\Windows\Cursors قرار داره. میتونی لیستشون رو بگیری و هر کدوم رو که خواستی انتخاب کنی.
کد:
Command1.MousePointer = MousePointerConstants.vbCustom
Set Command1.MouseIcon = LoadPicture("C:\Windows\Cursors\lmove.cur")

میتونی از یه ایمیج رو فرمت هم آیکون موس رو ست کنی.
کد:
Command1.MousePointer = vbCustom
Set Command1.MouseIcon = Image1.Picture

یا از یه آیکون خارج از برنامه.
کد:
Set Command1.MouseIcon = LoadPicture("C:\a.ico")
(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۳۲:۰۵)dreamvbfox نوشته است: [ -> ]سلام
بعد از اینکه رو custom یا 99 قرار دادید باید با استفاده از خاصیت mouseicon آیکون رو بهش بدید :
کد:
me.MouseIcon = LoadPicture("C:\setup.ico")

موفق باشید

cursor ماؤس من پسوندش cur هست. قبلاً هم امتحانش کرده بودم. این کد برای پسوند ico درست کار می کنه.
(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۵۶:۰۳)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
لیست کرسرهای موس در مسیر C:\Windows\Cursors قرار داره. میتونی لیستشون رو بگیری و هر کدوم رو که خواستی انتخاب کنی.
کد:
Set Command1.MouseIcon = LoadPicture("C:\Windows\Cursors\lmove.cur")

میتونی از یه ایمیج رو فرمت هم آیکون موس رو ست کنی.
کد:
Command1.MousePointer = vbCustom
Set Command1.MouseIcon = Image1.Picture

یا از یه آیکون خارج از برنامه.
کد:
Set Command1.MouseIcon = LoadPicture("C:\a.ico")

پسوند cur رو قبول نمی کنه. اگر هم قبول کنه سیاه و سفیدش می کنه. چرا؟
سلام.

(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۰:۰۲:۵۰)Loyal نوشته است: [ -> ]cursor ماؤس من پسوندش cur هست. قبلاً هم امتحانش کرده بودم. این کد برای پسوند ico درست کار می کنه.

صادق جان نهایتا آیکون های 24 بیت رو میتونی تو ویبی برای آبجکت هات ست کنی. نمونش رو برات آپ کردم.

(۳۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۰:۱۰:۴۵)Loyal نوشته است: [ -> ]پسوند cur رو قبول نمی کنه. اگر هم قبول کنه سیاه و سفیدش می کنه. چرا؟
چون ویبی تا 24 بیت رو ساپورت میکنه و اون کرسر ها 32 بیت هستن و شما نمیتونی برای کلیدت لودشون کنی.

کرسرهای خود ویندوز که جالب نیستن. خودت میتونی آیکون های قشنگ تر طراحی کنی که به کارت هم ربط داشته باشه. فقط باید حواست باشه 32 بیت نباشن و 256 کالر یا 24 بیت کار کنی. که تو حجم پایین کیفیت خوبی دارن.

البته آیکون های خود ویندوز رو هم میتونی با SetSystemCursor برای موس ست کنی. ولی در اون صورت به کلید شما اختصاص نداره.
من کدی دارم که میتونی پسوند CUR رو به فرمت اضافه کنی ولی فقط روی فرم و روی دکمه ها نمیشه اگه خواستی بگو برات بزارم چون باید بگردم . البته شاید با دستکاری کد بشه روی بقیه ی اشیا هم گذاشت .
ممنون.
من خودم براش راهی پیدا کردم. ولی نمی دونم وقتی شکل ماؤس رو عوض می کنی دیگه نمی تونی به شکل اول برش گردونی.

این پست رو ببین و برنامشو دانلود کن. خودت می فهمی.
خوب بگو از چه راهی استفاده می کنی و سورس بزار تا ببینم بعد راه حل بدم اینجوری که نمیشه .
(۰۳-مهر-۱۳۸۸, ۲۰:۰۴:۲۸)Loyal نوشته است: [ -> ]این پست رو ببین و برنامشو دانلود کن. خودت می فهمی.