(۰۲-تير-۱۳۹۱, ۰۲:۱۲:۱۴)abbasalifix نوشته است: [ -> ] (۰۱-تير-۱۳۹۱, ۲۳:۰۵:۵۵)amir_s نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
میخاستم ببینم چه جوری میشه برنامه یه ای سی رو اورد توی بسکام؟
این کار رو برای زبان سی میشد انجام داد اونم دست و پا شکسته که کد هگز میکرو رو به برنامه تبدیل میکرد
میشه بیشتر راهنمایی کنین
چه جوری میتونم این کارو انجام بدم؟
سلام.از آموزش اي وي آري كه گذاشتين خيلي ممنونم.ولي آيا بهتر نيست برنامه نويسي كدويژن را هم ياد بديد؟آخه اگر كسي بخواد حرفهاي تر كار كنه بايد حتما" بره سراغ كد ويژن.ممنون.
(۰۲-تير-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰:۴۴)amir_s نوشته است: [ -> ] (۰۲-تير-۱۳۹۱, ۰۲:۱۲:۱۴)abbasalifix نوشته است: [ -> ] (۰۱-تير-۱۳۹۱, ۲۳:۰۵:۵۵)amir_s نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
میخاستم ببینم چه جوری میشه برنامه یه ای سی رو اورد توی بسکام؟
این کار رو برای زبان سی میشد انجام داد اونم دست و پا شکسته که کد هگز میکرو رو به برنامه تبدیل میکرد
میشه بیشتر راهنمایی کنین
چه جوری میتونم این کارو انجام بدم؟
سلام خدمت ادمین عزیز. پس سری جدید اموزش avr (از صفر تا بی نهایت) چی شد؟ والا منم دانشجو هستم والان نزدیک 2 هفته است که امتحاناتمو دادم . پس خواهش میکنم زودتر سری جدید اموزش رو ادامه بدید. تا اینجاش که خیلی به درد من خورده.واقعا از زحماتتون ومطالب خوبی که میزارید کمال تشکر رو دارم. راستی اگه میشه سری جدید رو بصورت فایل pdf همبرا دانلود بزارید.بی صبرانه منتظرم... بازم ممنونم اجرتون با امامحسین.
به زودی اموزش ارتباط سریال ارائه خواهد شد
آقا دستون درد نکنه خیلی استفاده بردم
ولی این
قسمت جدید میکروکنترلر های AVR به زبان ساده با عنوان PWM
لینکش مشکل داره بزرگواری میکنین اصلاح کنین
ارتباط سریال هم بزارین خیلی عالی میشه چون واقعا مبحث به درد بخوری هست
من خودم نیاز دارم الان به آموزشش
(۱۶-مهر-۱۳۹۱, ۱۷:۳۱:۲۹)aliturkstar نوشته است: [ -> ]آقا دستون درد نکنه خیلی استفاده بردم
ولی این
قسمت جدید میکروکنترلر های AVR به زبان ساده با عنوان PWM
لینکش مشکل داره بزرگواری میکنین اصلاح کنین
ارتباط سریال هم بزارین خیلی عالی میشه چون واقعا مبحث به درد بخوری هست
من خودم نیاز دارم الان به آموزشش
سلام
توی انجمن ها یه گشتی بزنید، کلی مطالب و کتاب آماده واسه یادگیری گذاشته شده؛
اعم از آموزش راه اندازی ارتباط سریال و pwm و...
جدیدا هم یکی از دوستان تاپیک زدن با عنوان" آموزش کدویژن و بسکام به همراه پروژه های عملی" که لازمه حتما مراجعه کنید.
خوش باشید
سلام.میخاستم ببینم میشه با avr ساعتی درست کرد که بعد بهش بگیم مثلا توی ساعت های
مختلف یه کارایی رو انجام بده؟؟؟؟
(۰۵-آذر-۱۳۹۱, ۱۸:۰۰:۴۸)amir_s نوشته است: [ -> ]سلام.میخاستم ببینم میشه با avr ساعتی درست کرد که بعد بهش بگیم مثلا توی ساعت های
سلام
بله میشه
فقط کافیه یه شرط براش درنظر بگیریم
اگه با ای سی ds1307 کار کنید برای این کار بهتره
(۰۵-آذر-۱۳۹۱, ۲۱:۲۵:۳۸)abbasalifix نوشته است: [ -> ] (۰۵-آذر-۱۳۹۱, ۱۸:۰۰:۴۸)amir_s نوشته است: [ -> ]سلام.میخاستم ببینم میشه با avr ساعتی درست کرد که بعد بهش بگیم مثلا توی ساعت های
سلام
بله میشه
فقط کافیه یه شرط براش درنظر بگیریم
اگه با ای سی ds1307 کار کنید برای این کار بهتره
خیلی ممنون دوست عزیز.من اطلاعاتم زیاد نیست.فقط چیزلی پایه رو واسه برنامه نویسی میدونم.اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنین
باید در باره ای سی ساعت ds 1307 توی انجمن سرچ کنید مطلب خیلی زیاد هست
بعد ای سی رو به میکرو وصل میکنید و به اون کار هاتون رو میدین و براش شرط میزارین که اگه در این زمان رسید بره و کار فلان رو انجام بده
شما شروع کنید و ماهم شما رو پشتیبانی میکنیم
سورس های آماده هم داخل سایت و یا اینترنت زیاد هستن (راه اندازی ساعت با ای سی ds 1307 )
(۰۸-آذر-۱۳۹۱, ۰۱:۲۸:۱۹)abbasalifix نوشته است: [ -> ]باید در باره ای سی ساعت ds 1307 توی انجمن سرچ کنید مطلب خیلی زیاد هست
بعد ای سی رو به میکرو وصل میکنید و به اون کار هاتون رو میدین و براش شرط میزارین که اگه در این زمان رسید بره و کار فلان رو انجام بده
شما شروع کنید و ماهم شما رو پشتیبانی میکنیم
سورس های آماده هم داخل سایت و یا اینترنت زیاد هستن (راه اندازی ساعت با ای سی ds 1307 )
سلام.من کلی سرچ کردم و بالاخره با تقلب یه ساعت نوشتم ولی دستور شرط رو میزارم جواب نمیده.میشه کمکم کنین؟راستی میشه بهش اعتماد کرد؟یعنی دقیقه؟یا باید با ds1307 درست کرد؟
کد:
$regfile = "M16DEF.DAT"
$crystal = 8000000
Config Porta = Output
Enable Interrupts
Config Clock = Soft , Gosub = Sectic
Date$ = "12/07/20"
Time$ = "20:43:05"
Do
Loop
Sectic:
Cursor Off